Cenzaa Nutri Moist Bodylotion (Bohemian Summer)

De afgelopen maanden heb ik jullie de producten uit de heerlijke Cenzaa Bohemian Summer collectie laten zien. Allemaal zijn het weer prachtige producten. En alsof het zo moest zijn, trakteert de zomer ons nog op een paar prachtige dagen, precies op het moment dat het laatste product aan de beurt is. Cenzaa Nutri Moist Bodylotion helpt je om je huid te herstellen en te verzachten, precies wat ze aan het eind van de zomer goed kan gebruiken!

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion

Nutri Moist Bodylotion [Sensational Ibiza Feeling] is een hoogwaardige hydraterende lotion die de huid verzacht, versoepelt en beschermt tegen uitdroging. De milde ingrediënten helpen de huid op een juiste manier te verzorgen en houden de vochtbalans op peil. Nutri Moist Bodylotion bevat een zoete delicate geur en zorgt voor een sensationeel verlangen naar het prachtige eiland Ibiza.

De hele uitstraling van de Bohemian Summer straalt een soort van zomerse chic uit, die precies bij het Ibiza-gevoel past. Als ik deze producten gebruik, is het bijna of ik zelf daar aan het mooie strand lig. Bijna… 😉

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion

Ingrediënten

De bodylotion bevat onder andere extract van Monnikspeper, wat rijk is aan antioxidanten. Vitamine E is essentieel voor een gezonde huid, Lecithine ondersteunt de flexibiliteit van de huid en Olus Oil houdt het vocht vast in de huid, zonder de huid daarbij af te sluiten. Het is een plantaardig alternatief voor minerale olie, en geeft de huid een zacht gevoel.

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion

De geur van Cenzaa Nutri Moist Bodylotion is hetzelfde als de andere Bohemian Summer producten: zoet, warm en kruidig. Een geur die mij doet denken aan een prachtige nazomerse dag: het warme van de zon, en het zoete en kruidige van de herfst die in de lucht hangt. Ik vind het heerlijk om hem te gebruiken in combinatie met de Sweet Shower Oil en Eau d’Ibiza, om nog langer en nog intenser van de geur te kunnen genieten.

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion

Het pompje op de flacon zorgt ervoor dat doseren makkelijk en snel gaat. De flacon zelf is van stevig kunststof, en kan dus tegen een stootje.

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion

Textuur en werking

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion heeft een romige textuur, die intens verzorgend en voedend aanvoelt op mijn huid. Toch smeert hij heel makkelijk weg en trekt vrij snel in mijn huid, na een paar minuten kan ik mijn kleren al aantrekken. Ook op warme dagen heeft de lotion geen moeite om goed in te trekken, en dat vind ik toch wel een groot pluspunt. De geur blijft vrij lang aanwezig op mijn huid, zeker als ik de bodylotion in combinatie met de Eau d’Ibiza gebruik. Mijn huid blijft de hele dag zacht en verzorgd aanvoelen, zowel op warme als op wat frissere dagen.

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion is een heerlijk verzorgende, misschien tikje luxe bodylotion. Wat mij betreft is hij die naam ‘luxe’ zeker wel waard, zowel qua geur, textuur en werking. En op je huid moet je zuinig zijn, die mag (danwel moet) je af en toe best een beetje verwennen 😉

Cenzaa Nutri Moist Bodylotion (€ 28,95/200 ml) is verkrijgbaar bij diverse Cenzaa schoonheidssalons, via deze link vind je een salon bij jou in de buurt.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Cenzaa Nutri Moist Bodylotion (Bohemian Summer)

 1. Mireille
  28 augustus 2016 at 11:28 (6 jaren ago)

  Heerlijk product en geweldige lijn van mijn geliefde Cenzaa.

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  28 augustus 2016 at 10:30 (6 jaren ago)

  Ik denk dat ik mijzelf niet zo’n heerlijk body lotion gun door de prijs, maaaaar het is wel een heerlijk product denk ik 🙂

  Beantwoorden
 3. Marieke
  28 augustus 2016 at 10:04 (6 jaren ago)

  Dit klinkt geweldig. Ik heb nog nooit iets van Cenzaa geprobeerd, maar ik ga dit product onthouden.

  Beantwoorden
 4. Hennie
  28 augustus 2016 at 09:12 (6 jaren ago)

  Dit is zeer gemeen, want je weet wat deze reviews met mij doen. Smiley.
  Hij klinkt weer overheerlijk, Natas.

  En bedankt, nu kan ik weer de hele dag op mijn handen gaan zitten om van de bestelknop af te blijven…

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  28 augustus 2016 at 08:47 (6 jaren ago)

  Cenzaa heeft hele mooie producten en zeker voor de zomer 😎
  Deze klinkt ook weer heerlijk.

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  28 augustus 2016 at 08:24 (6 jaren ago)

  Weer een nieuw merk voor mij. Mooie luxe verpakking! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt

  Beantwoorden
 7. Jonna@Burgertrutjes
  28 augustus 2016 at 07:42 (6 jaren ago)

  Wat een luxe verpakking, heb nog niet eerder een bodylotion van dit merk geprobeerd. Tegenwoordig ben ik meer fan van de olie als huidverzorging

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  28 augustus 2016 at 06:53 (6 jaren ago)

  Wauw dat is zeer luxe!
  Maar oeps die prijs.
  Ik zou het dus niet snel kopen.
  Als het een glazen fles is dan is het ook niet erg handig voor diegene die altijd van alles en nog wat laten vallen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.