Cenzaa NWYRK Lash & Brow Serum

Als ik één ding zou mogen kiezen om te veranderen aan mijn gezicht, zijn het mijn wimpers. Ik heb heel korte wimpers, en kijk vaak jaloers naar vrouwen met lange wimpers, waarmee je oogopslag meteen toch een stuk mooier wordt. Toen ik het Cenzaa NWYRK Lash & Brow Serum mocht testen, was ik dan ook reuze benieuwd of dit zijn beloftes zou waarmaken. Ik heb al eens eerder een wimperserum getest, daarvan viel het resultaat een beetje tegen. Maar het merk Cenzaa heeft me eigenlijk nog nooit teleurgesteld, dus ging ik vol goede moed ‘aan de slag’. Ik vertel je in dit artikel wat het resultaat is!

Cenzaa NWYRK Lash & Brow SerumCenzaa NWYRK Lash & Brow Serum

Het Cenzaa NWYRK Lash & Brow Serum belooft de wimpers en wenkbrauen sterker, dikker én langer te maken.

Het serum bevat geconcentreerde peptiden die helpen de wimperharen te herstellen en de wimperhaardikte te verbeteren en te verlengen. Dit unieke anti-age serum biedt bescherming tegen breuk en verdunning. Lash & Brow Serum bevat oplosbaar collageen; de wimpers en wenkbrauwharen worden gevoed en houden vocht beter vast. Dit revolutionaire serum is door haar technologie op moleculair niveau in staat diep in de huid en het haar door te dringen. Lash & Brow Serum is verrijkt met natuurlijke extracten, vitaminen en peptiden. Een innovatieve mix van antioxidanten en eiwitten stimuleert de groei van de haarzakjes voor sterkere, dikkere en langere wimpers en vollere wenkbrauwen.

Cenzaa NWYRK Lash & Brow SerumQua wenkbrauwen heb ik niets te klagen, maar mijn wimpers zijn altijd al kort geweest. Qua volume valt het dan eigenlijk wel weer mee, en lengte kun je gelukkig ook met mascara bewerkstelligen. Maar wat zou het heerlijk zijn om gewoon net iets langere wimpers te hebben! Ik heb vorig jaar geïnformeerd naar wimperextensions, maar zelfs daar zijn mijn wimpers te kort voor, dat zegt wel genoeg.

Cenzaa NWYRK Lash & Brow Serum Cenzaa NWYRK Lash & Brow SerumIngrediënten

Zoals ik van Cenzaa gewend ben, bevat het Cenzaa NWYRK Lash & Brow Serum veel mooie ingrediënten. Een aantal natuurlijke extracten en vitaminen zoals Aloë Vera extract, Panthenol, Rode Klaver-extract en Druivenpitextract stimuleren de groei van de haarzakjes, die weer voor sterkere, dikkere en langere wimper- en wenkbrauwharen zorgen. Het serum is rijk aan antioxidanten en eiwitten, die belangrijk zijn voor een gezonde haargroei. Goed om te weten: alle producten van Cenzaa en hun ingrediënten zijn dierproefvrij.

Cenzaa NWYRK Lash & Brow SerumGebruik en werking

Je gebruikt het Cenzaa NWYRK Lash & Brow Serum zoals de meeste andere wimperserums. ‘s Ochtends en ‘s avonds breng je met behulp van de applicator het serum aan op de bovenste (en eventueel onderste) wimpers. Zoals je een eyeliner aanbrengt zeg maar. Zorg ervoor dat je wimpers voor het aanbrengen van het serum schoon zijn, en vrij van make-up en/of crème. Indien gewenst volg je dezelfde werkwijze voor het wenkbrauwgebied. Ik heb het serum alleen op mijn wimpers getest, omdat mijn wenkbrauwen geen extra volume nodig hebben.

Ik hebt het serum gedurende zo’n 7 à 8 weken getest, het resultaat laat zich zien in 4 tot 8 weken.

Cenzaa NWYRK Lash & Brow SerumHet resultaat

Ik was natuurlijk reuze benieuwd of het Cenzaa NWYRK Lash & Brow Serum mijn wimpers wel meer lengte zou geven, iets waar het vorige wimperserum niet echt in geslaagd was. Ik meende wel iets van verschil te zien, maar toen ik de voor en na foto’s naast elkaar legde, was ik toch een beetje teleurgesteld.

Cenzaa NWYRK Lash & Brow SerumMijn wimpers hebben (wederom) iets meer volume en dikte gekregen, maar wéér geen lengte erbij. Ik vrees dat ik me erbij neer moet leggen dat meer lengte er gewoon niet in zit voor mij, boehoe! Jammer voor mijn wimpers, en jammer voor de review, want het is natuurlijk veel leuker om een mooi resultaat te kunnen laten zien. Maar ja, dat hoort er zo nu en dan ook gewoon bij, zelfs bij één van mijn favoriete skincare merken.

Gelukkig doet het serum qua verzorging wel veel voor je wimpers, en is het gebruik ervan dus zeker niet voor niets geweest.

Cenzaa NWYRK Lash & Brow SerumHet Cenzaa NWYRK Lash & Brow Serum kost € 26,95 (5 ml) en is verkrijgbaar bij de diverse schoonheidssalons die met dit mooie merk werken. Een overzicht hiervan vind je via deze link.

12 Comments on Cenzaa NWYRK Lash & Brow Serum

 1. Natascha - Beautyopinie
  5 januari 2018 at 14:18 (1 jaar ago)

  Ik was ook niet zo onder de indruk van dit serum, jammer he? Ik zie dat mijn voorgangers ook al Kruidvat tipten, da’s een hele fijne inderdaad!

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  4 januari 2018 at 20:29 (1 jaar ago)

  Jammer dat de lengte er niet in zat voor je. Maar ze vallen wel meer op dan voorheen.

  Neeltje

  Beantwoorden
 3. Hennie
  4 januari 2018 at 07:19 (1 jaar ago)

  Jammer dat deze geen resultaat gaf. Ik heb zelf die van het Kruidvat in de test, nadat ik hem aan een collega aanraadde, wegens goede verhalen. Mijn collega heeft nu echt langere en vollere wimpers, dus ik kon natuurlijk niet achterblijven. De prijs is ook nog eens zeer vriendelijk, dus misschien een tip?

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  3 januari 2018 at 16:06 (1 jaar ago)

  Jammer dat het voor jou niet goed werkt. Bij mij werkte die van Kruidvat niet goed. Heb helaas hetzelfde probleem met mijn wimpers.

  Beantwoorden
 5. Mireille
  3 januari 2018 at 10:05 (1 jaar ago)

  Mmmm, toch jammer dat ook dit niet werkt voor jou.
  Ach je oogjes stralen toch wel.

  Beantwoorden
 6. Babs
  3 januari 2018 at 09:56 (1 jaar ago)

  Ik herken het, mijn wimpers en wenkbrauwen, vooral mijn wenkbrauwen hoop ik wat dikker en langer te krijgen. Soms vraag ik mij af waarom je dat niet kan implanteren, net zoals bij kalende mannen. Dat zou een uitkomst zijn, ik zou het , mits betaalbaar zou willen doen!

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  3 januari 2018 at 09:39 (1 jaar ago)

  Jammer dat het resultaat(wederom) niet was wat je er van gehoopt had. Misschien kun je anders een kijken naar een Lash lift bij Soap treatment store? Alhoewel ik denk dat andere schoonheidssalons ook wel soortgelijke behandelingen doen. Ik heb het zelf niet gehad maar een vriendinnetje deed zo’n behandeling. Niet heel goedkoop, maar echt super mooi en gegarandeerd resultaat.

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 januari 2018 at 13:12 (1 jaar ago)

   Voor een lash lift zijn mijn eigen wimpers ook te kort, helaas…

   Beantwoorden
 8. marije
  3 januari 2018 at 09:31 (1 jaar ago)

  Wat zonde dat het niet het gehoopte resultaat heeft gegeven. Ik zie wel ietsje verschil in je foto’s maar snap de teleurstelling

  Beantwoorden
 9. Cindy
  3 januari 2018 at 09:19 (1 jaar ago)

  Gelukkig is deze niet zo heel duur, maar jammer dat je er niet voldoende resultaat mee behaalt. Heb het weleens eerder genoemd: die van Kruidvat eigen merk is top, kost 9,95 en krijg er echt veel langere wimpers door.
  Wellicht het proberen waard?

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 januari 2018 at 13:11 (1 jaar ago)

   Die ga ik nu zeker eens proberen Cindy, ik ben er wel erg nieuwsgierig naar geworden!

   Beantwoorden
 10. chucky1012
  3 januari 2018 at 06:28 (1 jaar ago)

  Fijn dat dit de wimpers langer maakt!
  Ik heb al lange wimpers van mezelf.
  Dus ben bang dat he dan de brilglazen zullen raken na gebruik van het serum.
  Dus koop ik dit niet.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.