Cenzaa NWYRK Lip Conditioner

Lippenbalsem, ik kan echt niet zonder. Ik heb inmiddels veel verschillende soorten en merken geprobeerd, de één beviel me iets beter dan de ander. Vandaag laat ik je Cenzaa NWYRK Lip Conditioner zien, uit de huidige mooie Seasons collectie. Een lippenbalsem die qua ingrediënten en werking erg mooi en een tikje luxe is!

Cenzaa NWYRK Lip Conditioner
Cenzaa NWYRK Lip Conditioner

Cenzaa NWYRK Lip Conditioner is een ontzettend mooi en luxe product om te zien. Niet dat dat iets over de werking zegt, maar het ziet er natuurlijk wel mooier uit in je make-uptasje dan zo’n lelijke blauw-witte Labello stick 😉 Hij kan zelfs gerust voor een lipstick doorgaan, met zijn zwarte huls met elegante witte opdruk.

Cenzaa NWYRK Lip Conditioner
Cenzaa NWYRK Lip Conditioner heeft een SPF 15, en biedt daarmee een goede bescherming tegen de zon. Tenzij je echt uren gaat liggen bakken in de zomer, dan zou ik persoonlijk voor een iets hogere factor kiezen, aangezien de huid van je lippen heel dun en gevoelig is.

Cenzaa NWYRK Lip Conditioner
Ingrediënten

Cenzaa NWYRK Lip Conditioner bevat een aantal bijzonder fijne, verzorgende ingrediënten zoals Kokosolie, Bijenwas (dus niet veganistisch), Sheabutter, Candelila wax en vitamine E. Deze ingrediënten zorgen er niet alleen voor dat je lippen zacht en soepel blijven (of worden), ook voorkomen ze uitdroging van je lippen door de vochtbalans op peil te houden. De lippenbalsem bevat geen water, hij is dus ook geschikt om mee op wintersport te nemen.

Cenzaa NWYRK Lip Conditioner
Textuur en werking

Cenzaa NWYRK Lip Conditioner heeft een gladde textuur, die er voor zorgt dat de lippenbalsem bij het aanbrengen moeiteloos over mijn lippen glijdt. Eenmaal aangebracht voelt hij vrij ‘vloeibaar’ aan op mijn lippen, niet echt romig zeg maar. Toch is de verzorgende werking uitstekend, mijn lippen voelen direct zacht en comfortabel. De warme, zoete geur/smaak speelt bij het laatste zeker een belangrijke rol, deze is bijna verslavend lekker.

Door de wat dunnere textuur op mijn lippen blijft de lippenbalsem niet heel lang zitten, maar een uurtje of 3 à 4 overleeft hij wel. Na een lunch of diner moet ik hem wel even opnieuw aanbrengen, maar dat is geheel geen straf 🙂 Ik vind de Lip Conditioner van Cenzaa een heerlijke ‘Grote mensen-lippenbalsem’ die mijn lippen ook gedurende de afgelopen koude periode uitstekend verzorgde.

Cenzaa NWYRK Lip Conditioner (€ 11,95) is verkrijgbaar bij de Cenzaa schoonheidssalons, klik hier voor een overzicht van verkooppunten. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

12 Comments on Cenzaa NWYRK Lip Conditioner

 1. Daisy Dingen
  2 februari 2017 at 00:56 (1 jaar ago)

  Haha wat grappig dat je zegt “grote mensen lippenbalsem” want dat dacht ik ook toen ik de foto’s zag. Ziet er inderdaad erg luxe uit… Ik ben momenteel verslaafd aan babylips, dussss ja minder “grote mensen achtig” 😀

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  1 februari 2017 at 21:46 (1 jaar ago)

  Dit klinkt goed!
  Die ken ik niet.
  Ik moet snel een nieuwe kopen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. manon
  1 februari 2017 at 20:06 (1 jaar ago)

  Klinkt goed. In de winter verslind ik lippenbalsems

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  1 februari 2017 at 19:28 (1 jaar ago)

  Dit kunnen mijn lippen wel gebruiken, pfoeh!!

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  1 februari 2017 at 19:28 (1 jaar ago)

  Dit kunnen mijn lippen wel gebruiken, pfoeh!!

  Beantwoorden
 6. Talitha
  1 februari 2017 at 11:19 (1 jaar ago)

  Wij zijn ook fan, de gebarsten lippen van mijn zoontje zijn monenteel weer mooi heel en niet weer kapot geweest sinds we deze gewonnen hebben ☺

  Beantwoorden
  • Mireille
   3 februari 2017 at 07:22 (1 jaar ago)

   Dat is goed om te horen Talitha

   Beantwoorden
 7. Malou | Blonde Blossom
  1 februari 2017 at 10:39 (1 jaar ago)

  Beeldschone verpakking! Het klinkt als een heerlijke lippenbalsem, dit gaat op mijn lijstje met producten om te proberen! Malou x

  Beantwoorden
 8. Jolanda
  1 februari 2017 at 09:22 (1 jaar ago)

  Klinkt weer heel goed! Ik ben nu wel erg benieuwd naar dit merk hoor

  Beantwoorden
 9. Miranda
  1 februari 2017 at 09:18 (1 jaar ago)

  Ik heb altijd een lippenbalsem in de zak van m’n vest in deze tijd.
  Deze is inderdaad erg mooi, een sjieke variant van de onmisbare lippenbalsem.

  Beantwoorden
 10. Mireille
  1 februari 2017 at 07:25 (1 jaar ago)

  Er zwerven hier een stuk of drie van deze heerlijke lippenbalsems door ons huis. Vind de geur verslavend mmmm.

  Beantwoorden
 11. marije
  1 februari 2017 at 06:22 (1 jaar ago)

  Ik ben gek op lippenbalsems. Helemaal nu door de kou mijn lippen zijn gebarsten. Mijn favoriet is de argan olie van de Body Shop.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.