Cenzaa NWYRK luxe Bodycare: voor de ultieme me-time!

Omdat we het allemaal razend druk hebben met gezin, werk en overige bezigheden. Omdat je jezelf daarom best eens mag trakteren op een stukje luxe. En gewoon, omdat het lekker is. Genoeg redenen om jezelf of iemand anders te verwennen met de Cenzaa NWYRK luxe Bodycare producten. Ik laat ze vandaag aan je zien en vertel je waarom ik er verliefd op ben geworden!

Cenzaa NWYRK luxe BodycareCenzaa NWYRK luxe Bodycare

Ik heb al een aantal van de producten van de Cenzaa NWYRK lijn aan jullie laten zien. De Cenzaa NWYRK luxe Bodycare producten zijn onderdeel van de tweede serie, die momenteel verkrijgbaar is. Ik vind deze producten ontzettend goed passen bij de tijd van het jaar, omdat ze een intens verzorgende werking op de huid hebben.

Cenzaa NWYRK luxe BodycareCenzaa NWYRK Body Crush

De eerste van de twee Cenzaa NWYRK luxe Bodycare producten die ik je vandaag laat zien, is Body Crush, een Intense Sugar Scrub. Ik ben gek op scrubs, en dan met name Sugar Scrubs. Ik gebruik minstens één keer per week een scrub voor zowel mijn lichaam als gezicht, om mijn huid zacht en glad te houden.

Cenzaa NWYRK luxe BodycareBody Crush bevat onder andere Sheabutter, Glycerine en Soja-olie, die ervoor zorgen dat je huid intens verzorgd en gevoed wordt tijdens het scrubben. Hierdoor is de scrub ook geschikt voor de gevoelige huid, al moet je uiteraard wel goed opletten of je huid tegen de parfum kan die in de scrub zit.

Cenzaa NWYRK luxe BodycareBody Crush heeft een heus zegel aan de zijkanten van de sjieke zwarte pot!

Cenzaa NWYRK luxe BodycareTextuur en werking

In de pot ziet Body Crush eruit als een verzorgende boter, en zo voelt hij ook aan op de huid. Je brengt de scrub aan op een vochtige huid, onder de douche of in bad. Door de warmte van je huid smelt de scrub en verandert in een schuimende, verzorgende substantie. Door je huid te scrubben verwijder je niet alleen dode huidcellen, je verbetert ook de doorbloeding van je huid. Waardoor ze in het algemeen gladder, zachter én gezonder wordt.

Cenzaa NWYRK luxe Bodycare Cenzaa NWYRK luxe BodycareDeze scrub uit de Cenzaa NWYRK luxe Bodycare lijn is voor mij wel zo’n beetje De Perfecte Scrub. De suikerkorrels zorgen ervoor dat dode huidcellen op een doeltreffende, maar wel milde manier verwijderd worden. De romige textuur verzorgt mijn huid tijdens het scrubben en laat na het afspoelen een licht verzorgend laagje achter. En de heerlijke, luxe geur is dezelfde als de Cenzaa NWYRK Eau de Parfum waar ik eerder over schreef. Die geur zorgt ervoor dat de wekelijkse scrub nóg meer een momentje voor mezelf wordt. Ik vind het heerlijk om op zaterdagochtend hiermee het weekend in te luiden.

Cenzaa NWYRK Body Crush kost € 29,95 voor 150 ml.

Cenzaa NWYRK luxe BodycareCenzaa NWYRK Vitalizing Bodycare

Hoe verzorgend een scrub ook is, voor de ultieme verwennerij van mijn huid (en mind) gebruik ik na het douchen en afdrogen altijd een verzorgende crème of lotion. Eigenlijk sla ik dit nooit over, dit hoort echt bij mijn douche-ritueel. De hydrating bodylotion uit de Cenzaa NWYRK luxe Bodycare lijn geeft de huid intensieve hydratatie, verstevigt de huid en beschermt haar tegen uitdrogen. En dat is zeker in deze tijd van het jaar erg belangrijk.

Cenzaa NWYRK luxe BodycareCenzaa NWYRK Vitalizing Bodycare bevat onder andere Glycerine, Allantoïne, Lanoline en Panthenol die de huid voeden en beschermen tegen uitdroging. Ook in de Bodylotion zit parfum, als je huid hier gevoelig voor is kun je deze dus beter skippen.

Cenzaa NWYRK luxe BodycareTextuur en werking

De bodylotion uit de Cenzaa NWYRK luxe Bodycare lijn heeft een romige textuur. Een textuur die ik op warme dagen denk ik te vol zou vinden, maar nu in het najaar heel graag gebruik. De textuur voelt luxe en rijk aan op mijn huid, maar laat zich wel goed verdelen en inmasseren. De bodylotion heeft een paar minuutjes nodig om goed in te trekken, maar laat daarna geen plakkerig of klef aanvoelend laagje achter op mijn huid.

Cenzaa NWYRK luxe BodycareMijn huid voelt gedurende de hele dag zacht en verzorgd aan, de heerlijke luxe geur blijft wel een paar uur aanwezig op mijn huid. Gecombineerd met het Cenzaa NWYRK Eau de Parfum blijft deze geur uiteraard langer aanwezig. Ik vind het een ultiem gevoel van luxe om een bodylotion en Eau de Parfum in dezelfde geur te gebruiken ♥

Cenzaa NWYRK Vitalizing Bodycare kost € 29,95 voor 200 ml.

Het moge duidelijk zijn: ik ben verliefd op deze mooie Cenzaa NWYRK luxe Bodycare producten. De producten zijn qua prijs misschien een tikkeltje aan de luxe kant, maar ik gun mezelf af en toe graag zo’n luxe kadootje. En met de feestdagen in aantocht, is dit wellicht alvast een leuke kado-tip? Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review. De producten van Cenzaa zijn verkrijgbaar bij de schoonheidssalons die met dit mooie merk werken.

9 Comments on Cenzaa NWYRK luxe Bodycare: voor de ultieme me-time!

 1. Manon
  22 oktober 2017 at 14:04 (1 jaar ago)

  Klinkt goed. Ik vind de producten er ook wel chique uitzien

  Beantwoorden
 2. Mireille
  22 oktober 2017 at 13:24 (1 jaar ago)

  Ik ben ook verliefd op deze geweldige producten. De geur, de samenstelling als klopt heerlijk gewoon.

  Beantwoorden
 3. Miranda
  22 oktober 2017 at 13:00 (1 jaar ago)

  De verpakkingen zijn prachtig, echt luxe verwenproducten.
  Ze lijken me heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Ria
  22 oktober 2017 at 11:14 (1 jaar ago)

  Oooh lees het net…. had ik gisteren de geur wel eens willen testen toen ik bij je was… ideetje voor volgende keer dan

  Beantwoorden
 5. Marjolijn
  22 oktober 2017 at 11:07 (1 jaar ago)

  Deze twee producten heb ik als enige van de Cenzaa NWYRK nog niet in huis gehaald. Misschien dat ik ze toch nog een keer moet aanschaffen.

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  22 oktober 2017 at 10:24 (1 jaar ago)

  Oeh, ik was heel benieuwd wat die ‘Body crush’ precies zou zijn, maar het ziet er echt super lekker uit zeg. Hij doet me een beetje denken aan de Furry Socks & Cozy Sweaters Fluffy Body Butter die je laatst liet zien.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  22 oktober 2017 at 10:19 (1 jaar ago)

  Dit klinkt goed!
  Ik ga er eens rustig voor zitten om producten te bekijken van dit merk….

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Marije
  22 oktober 2017 at 08:40 (1 jaar ago)

  Klinkt weer heerlijk. De body crush klinkt als iets wat ik zou willen proberen.

  Beantwoorden
 9. Hennie
  22 oktober 2017 at 07:25 (1 jaar ago)

  De Body Crush lijkt mij een waar feestje. En wat een prachtige pot!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.