Cenzaa NWYRK Skin Boost Therapy Box

Inmiddels is de tweede collectie van de Cenzaa NWYRK lijn al even verkrijgbaar. Ik schreef hier al verschillende reviews over, het zijn stuk voor stuk prachtige producten. Producten speciaal bestemd voor drukke vrouwen als jij en ik, om in ons drukke leven een beetje extra aandacht aan onszelf en onze huid te geven. Vandaag vertel ik je meer over de Cenzaa NWYRK Skin Boost Therapy Box, een product wat perfect bij de maand september past!

Cenzaa NWYRK Skin Boost Therapy

Cenzaa NWYRK Skin Boost Therapy

Een mini-kuur met deze vijf Timeless Caviar-ampullen en activerende lotion doet wonderen voor uw huid. Dit exclusieve werkstofconcentraat is de oplossing voor de vermoeide, futloze of vaak aan stress overhevige huid. Deze krachtige kuur voorziet uw huid van een boost aan vitaliserende stoffen en geeft uw huid direct energie. Creëer onmiddellijk een gladdere huidstructuur, vermindert rimpelvorming en uw huid krijgt haar natuurlijke frisse uitstraling en vitale glans terug! Deze huidoppepper doet u verlangen naar een sportieve work-out op een frisse ochtend in Upper East Side.

Vanwege de intens vitaliserende werking op de huid is de Cenzaa NWYRK Skin Boost Therapy kuur uitermate geschikt om in de nazomer toe te passen. In de zomermaanden heeft onze huid het vaak zwaarder te verduren, door de zon met zijn uitdrogende en huidverouderende werking. September/oktober is dan ook de tijd bij uitstek om je huid even extra te verwennen, als voorbereiding op de koudere wintermaanden.

Cenzaa NWYRK Skin Boost TherapyCenzaa NWYRK Skin Boost Therapy zit in een prachtige zwarte box, en geeft daarmee meteen al aan dat het toch wel een luxe product is.

Cenzaa NWYRK Skin Boost TherapyWat is het?

Cenzaa NWYRK Skin Boost Therapy is een product in kuurvorm. Het bestaat uit de Powerful Activating Mist, en vijf Timeless Caviar ampullen. Je gebruikt om de vier dagen 1 ampul, de kuur duurt dus zo’n drie weken. Vanwege de prijs, maar ook vanwege de intensieve werking, is het een product wat ik zelf zo’n twee keer per jaar zou gebruiken. Zeg maar bij de overgang van winter naar voorjaar, en van zomer naar herfst. Of op een ander moment, als je huid aan heel veel stress onderhevig is.

Cenzaa NWYRK Skin Boost TherapyGebruik

Je gebruikt dus om de vier dagen 1 ampul. Eerst vernevel je, na het reinigen van de huid, de Powerful Activating Mist over het gezicht, hals en décolleté. Daarna schud je de ampul en breekt hem open. Je brengt een beetje van de inhoud aan op het gezicht, hals en décolleté en klopt dit zachtjes in de huid. Na opening is de Timeless Caviar Ampul 24 uur houdbaar, je gebruikt de ene helft ‘s ochtends en de andere helft ‘s avonds, voor een maximaal resultaat.

Cenzaa NWYRK Skin Boost TherapyWerking en effecten

De fluweelzachte, hydraterende formule van de Powerful Activating Mist zorgt voor een goede insluizing van de werkstoffen van de ampul in de huid. Deze activerende lotion gaat huidveroudering tegen en herstelt de huidbarrière en vochtbalans. Geschikt voor alle huidtypen.

Zichtbare effecten Powerful Activating Mist
• Plantaardige stamcellen verjongen en beschermen de huid
• Transport van werkstoffen in de huid
• Vitaliseert, ontspant en kalmeert

Dit werkstoffenconcentraat is de oplossing voor de futloze of vaak aan stress onderhevige huid, geeft uw huid direct energie en een gladdere huidstructuur. De ampul vermindert rimpelvorming en geeft een frisse uitstraling.

Zichtbare effecten Timeless Caviar Ampul
• Verhoogt de huidvochtigheid
• Heeft een verstevigende werking
• Herstelt de barrièrewerking van de huid

Cenzaa NWYRK Skin Boost TherapyWerking

Je begint met het aanbrengen van de Powerful Activating Mist. Dit doe je uiteraard op een gereinigde huid. Je sprayt een paar keer op je gezicht en décolleté en gaat vervolgens verder met het aanbrengen van de ampul. De Activating Mist voelt fris en hydraterend aan op de huid en heeft direct een kalmerende werking. De Mist heeft een heel subtiele geur, maar die is nauwelijks waarneembaar.

Cenzaa NWYRK Skin Boost TherapyDaarna is het tijd voor de Timeless Caviar Ampul. De ampul is gemaakt van glas, wat het product een extra luxe uitstraling geeft. Qua gebruik vind ik het echter niet zo handig. Je moet de ampul openbreken, hierbij moet je dus al voorzichtig zijn. Daarna is de ampul 24 uur houdbaar, maar je kunt hem niet weer afsluiten doordat je het dopje eraf gebroken hebt. Ik vind het dus een beetje omslachtig en ook wel een beetje gevaarlijk, zo’n gebroken ampul van glas. Maar goed, ik snap anderzijds de keuze voor glas ook wel.

Cenzaa NWYRK Skin Boost TherapyDe textuur houdt een beetje het midden tussen olie en water. En dat combineert meteen twee mooie eigenschappen: het verzorgende van een olie en het verfrissende van een waterachtige textuur. De lichte textuur wordt goed door mijn huid opgenomen en laat haar direct comfortabel en gehydrateerd aanvoelen.

Cenzaa NWYRK Skin Boost TherapyHet resultaat

Naast het feit dat Cenzaa NWYRK Skin Boost Therapy direct een comfortabel en gehydrateerd gevoel geeft aan mijn huid, zie en voel ik ook het resultaat na afloop van de kuur. Mijn huid voelt sowieso steviger en gezonder aan, en ziet er energieker en mooier (als in: gladder) uit. Dit resultaat houdt ook langere tijd aan (gelukkig). Blijkbaar was mijn huid erg toe aan deze boost!

De Cenzaa NWYRK Skin Boost Therapy Box kost € 49,50 en is verkrijgbaar bij alle schoonheidssalons die met dit mooie, oer-Hollandse merk werken. Meer informatie over alle Cenzaa producten vind je op de website. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

9 Comments on Cenzaa NWYRK Skin Boost Therapy Box

 1. Bianca
  22 september 2017 at 10:47 (1 jaar ago)

  Oehh wat klinkt dit weer goed, sowieso liefde voor Cenzaa. Weer iets voor op mijn wishlist 🙂 x

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  21 september 2017 at 10:25 (1 jaar ago)

  Ik gebruik altijd heel graag ampullen! Het is in het begin inderdaad wel even wennen. Mocht je er iets aan hebben; ik hou zo’n glazen ampul altijd tussen een handdoek en breek hem dan open. Dan heb je dat snij-gevaar niet!

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  20 september 2017 at 20:38 (1 jaar ago)

  Wat ziet dit eruit als een mooi product. Ik gebruik nu (ook in kuur) van een ander merk ampullen en blijf dit echt een verwenmoment voor jezelf vinden. Heerlijk.

  Beantwoorden
 4. Manon
  20 september 2017 at 16:37 (1 jaar ago)

  Klinkt wel heel erg fijn voor de huid

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  20 september 2017 at 09:53 (1 jaar ago)

  Oh dit lijkt me serieus heerlijk!!

  Beantwoorden
 6. Marije
  20 september 2017 at 08:48 (1 jaar ago)

  Wauw, klinkt werkelijk als een heerlijk product.

  Beantwoorden
 7. mireille
  20 september 2017 at 08:36 (1 jaar ago)

  Heerlijk dit product. En NU zo na de zomer de perfecte tijd om een kuurtje te nemen.

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  20 september 2017 at 08:22 (1 jaar ago)

  Volgens mij kan mijn huid dit ook wel gebruiken, pfoeh!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.