Cenzaa NWYRK Timeless Hands – age control handcream

‘Vroeger’, toen ik een jaar of 20 was, kon ik me niet voorstellen dat ik me ooit druk zou maken over ouderdomsvlekjes op mijn handen. Of handen die er ‘wat ouder’ uit zien. Maar sinds ik de 40 gepasseerd ben, merk ik dat ik dat toch ook wel aan mijn handen begin te zien. En niet dat dat nou een ramp van wereldformaat is, maar als ik er iets aan kan doen, laat ik die kans niet liggen. Cenzaa NWYRK Timeless Hands verzorgt en verzacht de handen, en pakt diverse ouderdomsverschijnselen aan. Ik vertel je er graag wat meer over.

Cenzaa NWYRK Timeless HandsCenzaa NWYRK Timeless Hands

Cenzaa NWYRK Timeless Hands is een rijke handcrème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Daarnaast heeft ze een verzachtende en hydraterende werking op de huid. Het pakt verschillende ouderdomsverschijnselen aan: verlies van stevigheid, dehydratatie en ouderdomsvlekjes. Bovendien bevat de crème SPF/UVB, zodat nieuwe ouderdomsvlekjes voorkomen worden.

Cenzaa NWYRK Timeless HandsIk merk aan mijn handen dat ze een andere verzorging nodig hebben dan pakweg tien jaar geleden. Ze voelen veel sneller droog, de huid voelt minder stevig dan voorheen en ook zie ik, als ik goed kijk, al verschillende ouderdomsvlekjes. Niet zo gek natuurlijk, maar we vergeten vaak wel dat niet alleen onze gezichtsverzorging in de loop der jaren een andere aanpak vereist. Ik was erg benieuwd of Cenzaa NWYRK Timeless Hands haar mooie beloftes zou waarmaken.

Cenzaa NWYRK Timeless HandsIngrediënten

Zoals ik gewend ben van de producten van Cenzaa, bevat ook Cenzaa NWYRK Timeless Hands veel mooie, echt werkzame stoffen. Naast Glycerine (zorgt er voor dat het vocht in de huid beter vastgehouden wordt) en Sheabutter (een prachtig ingrediënt wat een intens verzorgende, verzachtende én herstellende werking heeft) bevat de handcrème Niacinamide (vitamine B3), wat een licht exfoliërende werking heeft en de huid gladder en zachter maakt. Daarnaast helpt het de barrièrefunctie van de huid te versterken. Beatine beschermt de huid tegen uitdrogen, hydrateert en kalmeert de huid. Hyaluronzuur is als geen ander ingrediënt in staat om het vocht in de huid vast te houden en versterkt de huidbarrière.

Naast de hierboven genoemde ingrediënten bevat Cenzaa NWYRK Timeless Hands Aloë Vera extract, vitamine E en Soja olie. Al met al een behoorlijk mooi lijstje, als je het mij vraagt. Let op, de handcrème bevat een vrij hoog gehalte parfum, als je een heel gevoelige huid hebt, kan deze daar dus mogelijk op reageren. Probeer de crème dan eerst even voorzichtig uit.

Cenzaa NWYRK Timeless HandsTextuur en geur

Cenzaa NWYRK Timeless Hands heeft een rijke, romige textuur, die heerlijk en luxe aanvoelt bij het aanbrengen. Het inmasseren voelt weldadig en ontspannend, en ondanks de volle textuur trekt de crème vrij goed en snel in de huid. Ik voel daarna duidelijk een beschermend laagje, maar dit voelt niet vet of vervelend. Door de romige textuur is de handcream erg zuinig in gebruik, ik gebruik beduidend minder dan bij andere crèmes. De handcrème heeft een uiterst luxe, verfijnde geur, dezelfde als de andere producten uit de Cenzaa NWYRK lijn. Wat ben ik verliefd geworden op deze geur!

Cenzaa NWYRK Timeless HandsWerking

Cenzaa NWYRK Timeless Hands geeft mijn handen een intense verzorging. Al na een paar dagen voelt de huid beduidend zachter en soepeler. Na langere tijd lijkt de huid bovenop mijn handen wat steviger te worden, en ogen ze ook echt gladder en mooier. Ook de ouderdomsvlekjes lijken iets te vervagen, al vind ik dat altijd lastig om te beoordelen, omdat ze bij mij nog niet extreem duidelijk zichtbaar zijn. Maar je kunt er maar beter op tijd bij zijn, toch?

Cenzaa NWYRK Timeless Hands kost € 22,95 voor 100 ml. Geen goedkope handcrème, en dus geen crème die ik de hele dag door smeer. Maar als ik deze handcrème ‘s ochtends en ‘s avonds gebruik, merk ik dat ik sowieso tussendoor veel minder vaak hoef te smeren dan normaal.

Je vindt deze mooie, luxe handcrème bij de diverse Cenzaa salons. Via deze link vind je een verkooppunt bij jou in de buurt. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on Cenzaa NWYRK Timeless Hands – age control handcream

 1. Natascha
  11 maart 2017 at 20:15 (5 jaar ago)

  Ik ben ook verliefd geworden op de geur! Hij is echt heerlijk en de flacon lijkt hier idd ook niet op te gaan. Hij is super zuinig.

  Beantwoorden
 2. Jolanda
  9 maart 2017 at 08:27 (5 jaar ago)

  Mooi product! Ik heb ontzettend veel handcremes dat ik wel jaren zou kunnen smeren volgens mij haha. Telkens weer een nieuwe favoriet

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  9 maart 2017 at 08:04 (5 jaar ago)

  Het klinkt wel erg goed hoor! Volgens mij houd je wel van dit merk, hihi

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  9 maart 2017 at 07:51 (5 jaar ago)

  Wat handig dat dit met een pompje is zodat het zuinig is in gebruik!
  De tubes handcreme moet ik altijd even goed schoonmaken zodat het hygenisch is.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Mireille
  9 maart 2017 at 07:32 (5 jaar ago)

  Ik ben ook verliefd op de geweldige geur uit de NWYRK lijn van Cenzaa. Deze handcrème is echt een juweeltje.

  Beantwoorden
 6. marije
  9 maart 2017 at 06:11 (5 jaar ago)

  Ik vond bij mijn oma haar ouder wordende handen geweldig omdat je al het harde werken zag. Maar voor mijzelf weet ik het niet. Misschien toch maar gaan smeren met deze creme.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.