Cenzaa NWYRK Wake Up Boost serum-masker

In de serie van de nieuwe Cenzaa Seasons collectie laat ik je vandaag Cenzaa NWYRK Wake Up Boost zien. Een veelzijdig product wat zowel als serum als als masker te gebruiken is. Wake Up Boost belooft je huid te laten bruisen van energie, klinkt dat jou ook zo veelbelovend in de oren? Ik heb het product de afgelopen weken getest, en vertel je vandaag mijn ervaring!

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost

Cenzaa liet zich inspireren door de veelzijdigheid van deze stad en heeft voor het ultieme gevoel van exclusiviteit, luxe én het beste resultaat de NWYRK-collectie ontwikkeld. In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat Cenzaa verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint.

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost
Cenzaa NWYRK Wake Up Boost is een ware boost voor je huid. Het belooft ingeslapen cellen wakker te maken, waardoor deze als het ware weer tot leven komt. Met als resultaat een ontspannen, zachte huid die er zichtbaar gladder en fris uitziet.

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost
Ingrediënten Wake Up Boost

Volgens de beschrijving op de website van Cenzaa zijn de voornaamste werkzame stoffen in Cenzaa NWYRK Wake Up Boost:

 • Niacinamide (vitamine B3) zorgt voor de aanmaak van ceramiden en vrije vetzuren, welke op hun beurt weer de barrièrefunctie van de huid versterken. De huid verliest hierdoor minder vocht en is beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Niacinamide heeft een licht exfoliërende werking waardoor de huid gladder en stralender wordt. Daarnaast heeft Niacinamide ontstekingsremmende eigenschappen, remt het de talgproductie, vermindert oppervlakkige pigmentvlekken (bij gebruik van 5% Niacinamide) en beschermt de huid tegen schade door de zon.
 • Agave Tequilana Leaf Extract is het innovatieve extract van de blauwe agave en maakt ingeslapen cellen wakker.
 • Boswellia Serrata Gum (hars van de Indiase Wierookboom), ook wel Frankincense olie genoemd, is afkomstig uit de ayurvedische geneeskunde. Het wordt gezien als een van de meest doeltreffende oliën: het stimuleert de celvernieuwing en vertraagt het verouderingsproces.
 • Hyaluronzuur is een huididentieke stof, het helpt de huid om het vocht beter vast te houden. De huid wordt hierdoor gladder, zachter en voller en ziet er jeugdiger uit. Daarnaast zorgt hyaluronzuur voor bescherming door antioxidanten en vermindert het ontstekingen.

Een indrukwekkend lijstje werkstoffen! Wat wel opvallend is, is het feit dat al deze ingrediënten onderaan in de ingrediëntenlijst staan, wat betekent dat er (gezien op het geheel) het kleinste percentage van in de Wake Up Boost zit. Ik weet echter niet hoeveel van de afzonderlijke stoffen in een product moet zitten om een goede werking ervan te verkrijgen. Ik kan dus geen uitspraak doen over de vraag of de stoffen ook daadwerkelijk iets voor je huid kunnen doen. Ik ga daarom hierna gewoon af op mijn eigen ervaring met het product.

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost bevat vrij veel parfum. Dit zorgt ervoor dat het product heerlijk, en luxe ruikt. Maar als je huid gevoelig is voor parfum, of als je producten met veel parfum erin liever niet gebruikt, is dit product wellicht minder geschikt voor jou.

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost
Cenzaa NWYRK Wake Up Boost zit in een handige pompflacon, die net als alle andere Cenzaa producten is voorzien van een uniek ‘Bag in Bottle’ systeem:

Om de zeer hoge concentratie werkstoffen te behouden worden Cenzaa producten verpakt in het unieke technologische ‘bag-in’bottle’ systeem. Het zuurstofdichte systeem van Cenzaa garandeert nu nog beter de houdbaarheid van werkstoffen voor optimale huidverbetering!

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost
Wake me up before you go-go

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost is een 2-in-1 product, het is zowel als serum als als masker te gebruiken. Ik heb het vooral als dagelijks serum gebruikt. Je kunt het zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken, mijn voorkeur gaat uit naar de ochtend. Wake Up Boost heeft een lichte, verfrissende textuur die direct bij het aanbrengen al aangenaam voelt. De heerlijke, luxueuze geur speelt daar zeker ook een rol bij, het is een product wat ik met veel plezier gebruik. Na het aanbrengen laat ik het serum even intrekken (1 à 2 minuutjes), waarna ik mijn gebruikelijke dagverzorging aanbreng. Als je Wake Up Boost als masker gebruikt, laat je het 15 tot 20 minuten inwerken en verwijdert het dan met koud water.

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost
Textuur en werking

Ondanks de lichte textuur voelt Cenzaa NWYRK Wake Up Boost heel verzorgend en hydraterend op mijn huid. Mijn huid voelt direct beter gehydrateerd, Wake Up Boost vormt hiermee ook een prachtige basis voor mijn dagcrème en make-up die ik daarna aanbreng. Op de langere termijn merk ik dat mijn huid, die een beetje in winterslaap was (lees: dof en grauw zag) een frissere uitstraling krijgt en er mooier en gladder uitziet. Ze krijgt wat meer kleur, ondanks de vermoeiende weken waar ik midden in zit. Dit product geeft mijn huid letterlijk een boost, de werking is bijzonder goed. Wake Up Boost is zo’n product wat iedere vrouw van mijn generatie op haar badkamer zou moeten hebben staan. Hiermee houd je je frisse uitstraling, hoe druk je leven ook is 😉 Het is toch geweldig, dat slechts één flesje dat mogelijk maakt?

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost

Cenzaa NWYRK Wake Up Boost (€ 34,95/30 ml) is verkrijgbaar via de diverse Cenzaa schoonheidssalons. Een overzicht hiervan vind je via deze link. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on Cenzaa NWYRK Wake Up Boost serum-masker

 1. hilde
  17 januari 2017 at 11:04 (5 jaar ago)

  Wat grappig dat je het als masker en serum kan gebruiken! Ideaal! Ik vind het heerlijk klinken, het is dat ik nog een stash aan serum en maskers heb liggen, maar ik ga hem zeker onthouden. Ik vind het merk er sowieso erg mooi uitzien.

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  17 januari 2017 at 09:14 (5 jaar ago)

  Dit klinkt als iets wat ik nodig heb! Ik weet niet meer wat ik er mee aan moet….

  Beantwoorden
 3. Mireille
  17 januari 2017 at 07:28 (5 jaar ago)

  Ben ook helemaal dol op dit heerlijke serum. Verkoopt zich zelf door de mooie geur en prachtige werking.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  17 januari 2017 at 07:20 (5 jaar ago)

  Wat een goed product!
  Klinkt als muziek in de oren
  Ik moest bij het lezen van de titel meteen aan dat liedje ‘wake me up before you gogo’ denken.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. marije
  17 januari 2017 at 06:41 (5 jaar ago)

  Grappig dat je het zowel als serum als masker kunt gebruiken. Fijn dat het voor jou zo goed werkt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.