Cenzaa Royal Fujian Tea – Antioxidant Infusion

In de Cenzaa Botanic Treasure lijn, waaruit ik jullie al een paar producten heb laten zien, zit naast een aantal prachtige huidverzorgingsproducten ook een product wat de huid van binnenuit versterkt en beschermt: de Cenzaa Royal Fujian Tea. Zoals Cenzaa het zelf noemt: een krachtpatser vol antioxidanten. In dit artikel vertel ik je meer over deze bijzondere, heilzame thee!

Cenzaa Royal Fujian Tea

Cenzaa Royal Fujian Tea

Cenzaa Royal Fujian Tea is onderdeel van de Botanic Treasure lijn van Cenzaa: “het nieuwe DNA speciaal voor uw huid ontwikkeld”. Naast een goede huidverzorging is het natuurlijk ook belangrijk om van binnenuit lichaam en huid te verzorgen, door middel van een gezonde en gevarieerde voeding. Deze Royal Fujian Tea past daar uitstekend bij.

Cenzaa Royal Fujian Tea

Cenzaa Royal Fujian Tea

Cenzaa Royal Fujian Tea is rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en versterkt en ondersteunt de huid. Om de voordelen van deze heilzame thee te ondervinden, wordt geadviseerd om ongeveer drie kopjes per dag te drinken.

Cenzaa Royal Fujian Tea

Cenzaa Royal Fujian Tea is een 100% biologische kruidenmelange. Het is een gepoederde witte thee uit de regio Fujian in China, waar de beste theesoorten ter wereld vandaan komen. Hoewel het geen Matcha thee is (Matcha thee is gemaakt van groene thee), wordt het vanwege de poedervorm op dezelfde manier bereid en gedronken als Matcha thee. Fujian thee bevat zelfs nog meer antioxidanten dan Matcha thee.

Cenzaa Royal Fujian Tea

Het bereiden van de Cenzaa Royal Fujian Tea is heel eenvoudig: in een voorverwarmd theeglas doe je een halve theelepel van het poeder. Daarop giet je 60 Γ  75 ml water wat van de kook af is (ongeveer 80 graden is de meest ideale temperatuur, zo voorkom je dat de thee bitter gaat smaken). Volgens het ritueel klop je dit flink door met de bamboe klopper, maar mijn ervaring is dat deze te breed is voor de meeste theeglazen. Je kunt dus het beste of een glas of kop gebruiken die breed genoeg is, of je roert de thee door met een theelepeltje (zo doe ik het meestal).

Cenzaa Royal Fujian Tea

Op de verpakking staat dat de thee een licht gele kleur moet hebben, maar bij mij pakt hij donkerder uit, misschien gebruik ik iets te veel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de thee er niet echt smakelijk uit vind zien, ik vind het een beetje op modderwater lijken, hihihi! Ik verwachtte bij de aanblik van de thee een sterke, bittere smaak, maar het tegendeel blijkt waar: de thee is heel zacht en mild van smaak, ik vind het een hele pure theesmaak. Ik drink de Cenzaa Royal Fujian Tea ’s ochtends bij mijn ontbijt, ’s avonds een kopje en tussendoor voeg ik een halve theelepel toe aan een vruchtensapje of -smoothie, waar hij ook prima in gebruikt kan worden.

Cenzaa Royal Fujian Tea

Ik drink Cenzaa Royal Fujian Tea nu ruim anderhalve maand iedere dag, het zijn echt mijn ‘me-momentjes’ van de dag geworden. Ik merk gedurende die tijd nog niet echt veranderingen of verbetering aan mijn huid, maar met dit soort producten is dat ook niet het geval, je moet het hierbij echt van de werking op de lange termijn hebben. Het is echter wel een heel makkelijke manier van ‘huid-onderhoud’, het enige wat je hoeft te doen is een paar kopjes thee (of fruitdrank) per dag vervangen door deze power-variant, die ook nog eens heerlijk van smaak is (het is momenteel één van mijn favoriete thee-smaken). Hoe eenvoudig wil je het hebben?

Cenzaa Royal Fujian Tea kost € 22,95 voor 50 gram (hiermee doe je echt enorm lang) en is verkrijgbaar bij de diverse Cenzaa schoonheidssalons.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

2 Comments on Cenzaa Royal Fujian Tea – Antioxidant Infusion

  1. chucky1012
    18 augustus 2015 at 07:34 (7 jaren ago)

    Ik ben een echte theeleut.
    Maar dit ken ik niet.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.