Cenzaa Satin Beauty Power

Als ik naar mezelf en vrouwen van dezelfde leeftijd om mij heen kijk, dan zijn wij eigenlijk altijd druk, druk, druk. Werk, gezin, huishouden, sociale verplichtingen: we rennen van hot naar her en als we dan ’s avonds eindelijk in bed liggen (vaak later dan gepland), kunnen we niet direct slapen maar liggen we te piekeren over wat we eigenlijk die dag hadden moeten doen, en wat we nu dus de volgende dag allemaal moeten doen (die eigenlijk al volgepland zat). En als we dan de volgende dag opstaan en in de spiegel kijken, is de vermoeidheid van ons gezicht af te lezen. Fijn, om zo de nieuwe dag te beginnen… Ik testte de afgelopen weken Cenzaa Satin Beauty Power, een intensieve huidverstevigende Beauty Booster die belooft vermoeidheidstekenen direct uit te wissen. Kijk, dat is wat we nodig hebben! Lees snel verder voor mijn bevindingen.

Cenzaa Satin Beauty Power

Cenzaa Satin Beauty Power

Cenzaa Satin Beauty Power 24H Instant Beauty Flash

Cenzaa Satin Beauty Power is onderdeel van de Cenzaa Cellular Repair lijn, die de huid direct weer in balans brengt. De producten uit deze lijn zorgen voor celvernieuwing, bescherming, kalmering en herstel van de huidbarrière. De Satin Beauty Power zorgt gedurende 24 uur voor een stralende huid, ontspant de gelaatstrekken, verfrist de teint van de huid en wist vermoeidheidstekenen. Het resultaat: een zachte, gladde huid die straalt van vitaliteit.

Cenzaa Satin Beauty Power

Cenzaa Satin Beauty Power: ingrediënten

Uit de ingrediëntenlijst licht ik even een paar opvallende, werkzame ingrediënten uit de natuur. Zonnebloempit-olie bevat een hoog percentage meervoudig onverzadigde vetzuren omega 6 en 9. Het helpt de huidbarrière te herstellen en vermindert roodheid en huidirritaties. Gehydrolyseerd parelextract is rijk aan spoorelementen en aminozuren en heeft een verhelderende werking op de huid. Hibiscus Esculentus (Okra Fruit) extract heeft een ontspannende werking op de huid en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Gehydrolyseerde zijde maakt de huid zacht en verbetert de elasticiteit. Zwarte bessen zitten boordevol antioxidanten en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hoogwaardige voedingsstoffen van de Lotusbloem zuiveren de huid en hebben een heilzame werking. Amandelolie is rijk aan vitamines A, B1, B2, B6 en E en helpt rimpels voorkomen. Het werkt ontstekingsremmend, verjongend en verzachtend.

Cenzaa Satin Beauty Power

Cenzaa Satin Beauty Power

Cenzaa Satin Beauty Power: gebruik

Cenzaa Satin Beauty Power kan op verschillende manieren gebruikt worden: als serum onder de dagcrème, maar door de intens verzorgende werking is het ook als crème alleen te gebruiken. En wil je je huid een echte oppepper geven (na een feestje of stressvolle periode), dan breng je een wat dikkere laag aan op je gereinigde/gescrubte huid en laat het een minuut of 15 à 20 inwerken als masker. Daarna verwijder je de restanten met een wattenschijfje. Ik gebruik de Satin Beauty Power voornamelijk als dagverzorging onder mijn foundation of BB-/CC-cream.

Cenzaa Satin Beauty Power

Net als de andere producten van Cenzaa waar ik mee kennis gemaakt heb, heeft Cenzaa Satin Beauty Power een ‘luxe’ geur. Het is een zachte geur met een frisse ondertoon, ik vind hem erg aangenaam voor een gezichtsverzorgingsproduct. Niet dat de geur iets toevoegt aan de werking van een product, maar het bepaalt wel mede of ik een product graag gebruik of ‘omdat het moet’. Dit is duidelijk een gevalletje ‘graag!’.

Cenzaa Satin Beauty Power

Cenzaa Satin Beauty Power: textuur en werking

Cenzaa Satin Beauty Power heeft een dunne textuur, die heel fijn uitsmeert en zich laat verdelen over de huid. De crème/serum trekt snel in de huid, waardoor ik niet lang hoef te wachten met het aanbrengen van mijn foundation of andere make-up. Het is een prima basis voor mijn make-up, maar ook als ik er eventueel nog een dagcrème overheen aanbreng, voelt het geenszins als een extra laag op mijn huid. Satin Beauty Power voelt erg aangenaam en natuurlijk op mijn huid. Het is een product wat erg zuinig is in gebruik, door de dunne textuur.

Cenzaa Satin Beauty Power

Het is niet zo dat als ik Cenzaa Satin Beauty Power heb aangebracht en in de spiegel kijk, dat ik er opeens tien jaar jonger uitzie, of dat mijn rimpels als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Wel zie ik dat mijn huid er ontspannen en glad uitziet, en zo voelt ze ook. Naarmate ik Satin Beauty Power langere tijd gebruik merk ik dat mijn huid er frisser uitziet en dat fijne lijntjes wat lijken te vervagen. Het is dus geen wonderproduct (die bestaan nu eenmaal niet), maar het helpt wel degelijk om de vermoeide trekjes uit mijn gezicht te halen en om mijn huid er frisser en stralender uit te laten zien. Daarnaast is het gewoon een ontzettend fijn serum wat mijn huid oppept en een goede, mooie basis vormt voor mijn dagelijkse make-up.

Cenzaa Satin Beauty Power (€ 44,50/30 ml) is verkrijgbaar via de professionele Cenzaa salons, klik hier om een salon bij jou in de buurt te zoeken.

Dit artikel bevat een product wat door een merk of bedrijf is opgestuurd.

9 Comments on Cenzaa Satin Beauty Power

 1. Annette
  16 oktober 2014 at 21:25 (8 jaren ago)

  Dit klinkt en ziet er uit als een heerlijk product.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  16 oktober 2014 at 09:18 (8 jaren ago)

  Wat een mooi product!
  Dat klinkt wel als een verwenmomentje voor jezelf ☺️

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  16 oktober 2014 at 09:12 (8 jaren ago)

  Dat klinkt goed want nu ik op middelbare leeftijd ben kan ik zeker wel een goed product als dit gebruiken om de rimpels in het gezicht minder zichtbaar te maken 😉

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 4. Bianca
  16 oktober 2014 at 08:43 (8 jaren ago)

  Cenzaa heeft zulke mooie producten, ook deze lijkt mij weer erg fijn om te gebruiken x

  Beantwoorden
 5. Sonja
  16 oktober 2014 at 08:01 (8 jaren ago)

  Ik ben altijd huiverig met deze producten. Ik denk dat ik er veel van verwacht en dan dit niet werkt. Wellicht een keer de stap wagen.
  Alleen ik baal weer van de prijs, dit schaf je niet ff zo maar aan om uit te proberen. Zijn er ook samples verkrijgbaar (mini tubes).

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 oktober 2014 at 08:54 (8 jaren ago)

   Voor zover ik weet zijn er geen mini verpakkingen van Cenzaa verkrijgbaar, maar je kunt natuurlijk altijd even informeren bij een salon bij je in de buurt.

   Beantwoorden
  • Cenzaa Nederland
   16 oktober 2014 at 15:31 (8 jaren ago)

   Beste Sonja, begrijpelijk wat je schrijft en daarom is het ook zo leuk dat Natasja regelmatig haar bevindingen over de Cenzaa producten beschrijft. Heel binnenkort heeft Cenzaa prachtige luxe Skincare boxen (5 soorten) in het assortiment met daarin 7 miniatuur producten. Dit is dé perfecte try out als je kennis wilt maken met de producten.

   Je kunt het beste http://www.cenzaa.nl in de gaten houden, er volgt snel meer informatie.

   Beantwoorden
 6. Mireille
  16 oktober 2014 at 06:58 (8 jaren ago)

  Ik ga vandaag naar Cenzaa toe voor de seizoenstraining. Ze zullen weer erg blij zijn met deze mooie review.

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 oktober 2014 at 08:55 (8 jaren ago)

   Leuk Mireille, veel plezier vandaag! Goed opletten he? 😉

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.