Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

Hoewel ik regelmatig wat voor Beautyspots (en dus ook ‘een beetje’ voor mezelf) opgestuurd krijg of zelf koop, zijn er producten die op mijn wishlist blijven staan, om wat voor reden dan ook. Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist zijn twee van die producten. Niet eens zozeer vanwege de prijs, want die is voor een luxe product echt niet te hoog. Maar meer omdat ik al zoveel van dat soort producten op de badkamer heb staan, en ik het steeds een beetje zonde vond. Toen ik onlangs een afspraak bij Mireille had, heb ik ze mezelf toch kado gedaan, vandaag vertel ik jullie waarom ze zo hoog op mijn wensenlijstje stonden!

Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

In een eerder artikel vertelde ik jullie over de Cenzaa Sweet Himalaya Salt, die dezelfde geur heeft als de Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist. Een geur die werkelijk hemels is: zoet, maar wel een tikje zwoel, ik vind het echt een ‘luxe’ geur. Een geur waarin ik me het liefst helemaal zou willen omhullen, en dankzij mijn twee laatste aankopen kan dat nu!

Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

Cenzaa Sweet Body Relief Intensive Moisture Lotion

De eerste stap na het douchen en afdrogen is het aanbrengen van de Cenzaa Sweet Body Relief Intensive Moisture Lotion. Aanbrengen is eigenlijk niet het juiste woord bij dit product, want de heerlijke geur én de rijke, romige textuur zorgen ervoor dat het een ware welness-beleving is. De intensief verzorgende en hydraterende bodylotion bevat o.a. mango, parel- en cactusextract, en krachtige antioxidanten en hydraterende en voedende werkstoffen, die ervoor zorgen dat de huid gevoed en versterkt wordt.

Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

Verder bevat de bodylotion glycerine, Sheaboter en rijstekiemolie, ingrediënten die er niet alleen voor zorgen dat het vocht in de huid beter vast gehouden wordt; zo zorgt rijstekiemolie er daarnaast voor dat het huidverouderingsproces van de huid vertraagd wordt. Over Sheaboter schreef ik al eens een uitgebreid artikel, dat kun je hier terug lezen.

Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

Zoals ik hierboven al vertelde, heeft Cenzaa Sweet Body Relief een heel rijke en romige textuur, die heel zacht aanvoelt op mijn huid. De bodylotion laat zich prima uitsmeren over mijn huid, en trekt in een paar minuutjes goed en volledig in, mijn huid zacht en verzorgd ‘achterlatend’. Ik vind het echt pure luxe voor mijn huid en mijn mind!

Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

Cenzaa Sweet Body Mist

Als de Sweet Body Relief is ingetrokken, spray ik, vóór ik me aankleed, wat van de Sweet Body Mist over mijn huid. Hiermee versterk ik niet alleen de hemelse geur en de houdbaarheid daarvan, de Body Mist zorgt er ook voor dat de huid nog eens extra gehydrateerd wordt. We moeten er nog even op wachten, maar ik denk dat de Body Mist ook heerlijk is om in de zomer te gebruiken, vanwege de hydraterende eigenschappen.

Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

Cenzaa Sweet Body Mist zit in een prachtige glazen flacon, met een mooie steen als bedel om de hals van de fles. Hij heeft meteen een mooi plaatsje op mijn make-up tafel gekregen, ik vind het een plaatje om te zien!

Een klein nadeeltje van de flacon is het feit, dat de spraydop niet echt vernevelt, maar meer in een soort straaltje sprayt, waardoor de mist niet helemaal egaal over mijn huid verdeeld wordt, en ik mijn huid nog even na moet ‘deppen’. Maar ach, bij een product wat verder alleen maar voordelen biedt, vergeef ik het dit kleine schoonheidsfoutje direct.

Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

Ik ben blij dat ik Cenzaa Sweet Body Relief (€ 25,60) en Sweet Body Mist (€ 26,95) nu dan eindelijk toch aan mezelf kado heb gedaan, ze geven me een lekker luxe momentje ‘me-time’, iets wat we allemaal zo af en toe nodig hebben, toch?

12 Comments on Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

 1. Wojis
  6 maart 2015 at 20:54 (7 jaren ago)

  Yes, die ga ik zeker even ruiken morgen, als ze die hebben staan. Ik ben heel benieuwd naar de geur, ben over de jaren heen weer helemaal in de body mist. Super fijn! Beetje verslavend ook, vooral zomers zo lekker.

  Beantwoorden
 2. Beau
  6 maart 2015 at 15:52 (7 jaren ago)

  Ik had nog nooit iets over deze producten gelezen maar vooral de bodymist lijkt me heerlijk 🙂

  Beantwoorden
 3. Talitha
  6 maart 2015 at 10:52 (7 jaren ago)

  Bij welke van de 2 producten is de houdbaarheid van de geur het langst? Ik twijfel al een tijdje of ik de lotion of de bodymist zal bestellen nl.

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 maart 2015 at 13:00 (7 jaren ago)

   Hoi Taltiha, dan zou ik voor de Mist gaan, de geur daarvan is net iets sterker, en kun je (indien nodig) het makkelijkst in de loop van de dag nog een keer extra aanbrengen.

   Beantwoorden
   • Renée
    6 maart 2015 at 13:48 (7 jaren ago)

    Ik heb ook getwijfeld maar ben voor de lotion gegaan omdat ik dacht dat de mist geen verzorgende eigenschappen had. Fout dus. Nu een beetje spijt…

    Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  6 maart 2015 at 10:24 (7 jaren ago)

  Ze zien er heel mooi uit, ik ben nu nog benieuwd naar de geur. Mooi kado voor jezelf!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  6 maart 2015 at 09:01 (7 jaren ago)

  Dat ziet er zo goed uit!
  De bodymist lijkt me fijn!
  Omdat het het voorjaar nu nadert en zoiets lekker fris zou zijn.

  Beantwoorden
 6. Sylvi
  6 maart 2015 at 08:59 (7 jaren ago)

  Klinkt heerlijk, lekker genieten!

  Mag ik vragen waar je die prachtige potten van de eerste foto hebt gekocht?

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 maart 2015 at 09:05 (7 jaren ago)

   Hoi Sylvi, de potten heb ik vorige week bij Action gekocht 🙂

   Beantwoorden
 7. Mireille
  6 maart 2015 at 08:27 (7 jaren ago)

  De geur Sweet is al sinds ik met Cenzaa werk Ondertussen al weer zes jaar. Nog steeds mijn favoriete geur.

  Beantwoorden
 8. Sonja
  6 maart 2015 at 07:59 (7 jaren ago)

  Die bodymist lijkt mij heerlijk. En het ziet er ook prachtig uit.
  Je mag trots zijn op je mooie Cenzaa producten.
  En er van genieten!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.