Chagrin Valley Avocado Cream Lip Balm

Of we nu te maken hebben met een Siberische beer of een horrorzomer: lippenbalsem gebruik ik dagelijks. Sowieso altijd ‘s avonds voor ik naar bed ga, en als mijn lippen erg droog zijn, ook overdag. Ik blijf het dan ook leuk vinden om nieuwe varianten te proberen en te ontdekken. Vandaag laat ik je Chagrin Valley Avocado Cream Lip Balm zien, een 100% natuurlijke lippenbalsem die aanvoelt als boter.

Chagrin Valley Avocado Cream Lip BalmChagrin Valley Avocado Cream Lip Balm

Een lippenbalsem is al zo lang als ik me kan herinneren vast onderdeel van mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine. Ik heb altijd een exemplaar in mijn tas zitten, maar ook op mijn nachtkastje ontbreekt er geen. Chagrin Valley Avocado Cream Lip Balm is speciaal bestemd voor beschadigde of ‘ondervoede’ lippen. En hoewel dat momenteel wel meevalt bij mij, kan extra verzorging nooit kwaad.

Chagrin Valley Avocado Cream Lip BalmChagrin Valley Avocado Cream Lip Balm bevat prachtige, pure ingrediënten. Sheabutter, Avocado olie en Babassu olie zijn de drie verzorgende ingrediënten. Essentiële oliën van Lavendel en Ylang Ylang werken kalmerend, daarom is deze lippenbalsem bij uitstek geschikt om ‘s avonds voor het slapen gaan te gebruiken. De Lip Balm is rijk aan vitamine A. D en E. Alle ingrediënten zijn biologisch, en uiteraard zijn zowel het product als de ingrediënten niet op dieren getest.

Chagrin Valley Avocado Cream Lip BalmDe Lip Balm zit in een schattig mat glazen potje ♥

Chagrin Valley Avocado Cream Lip BalmTextuur, geur en werking

Chagrin Valley Avocado Cream Lip Balm ziet er in het potje uit als een boter, en zo voelt hij ook in eerste instantie. Logisch, als het belangrijkste ingrediënt Sheabutter is 😉 Het is een beetje lastig om een kleine hoeveelheid uit het potje te halen zonder dat het onder mijn nagel komt. Dat vind ik dan meteen het nadeel van zo’n potje, hoe leuk het er ook uitziet. Maar goed, ik gebruik het restantje wat onder mijn nagel achterblijft, om een paar nagelriemen in te smeren. Twee vliegen in één klap 😉

De boter smelt eigenlijk meteen als deze in aanraking komt met de warmte van je huid. De Lip Balm laat zich dan ook heel makkelijk en snel aanbrengen en verdelen. Hij voelt intens verzorgend en zacht aan op mijn lippen. Het verzorgende effect houdt gedurende de hele nacht aan, en is ook de volgende ochtend nog voelbaar.

De Lip Balm heeft een gecombineerde geur van Lavendel met iets fris-kruidigs er doorheen, en is erg aangenaam.

Ja, ik geloof wel dat ik met Chagrin Valley Avocado Cream Lip Balm een toppertje heb ontdekt, altijd leuk zulke vondsten! De Lip Balm kost € 6,25 en is verkrijgbaar via de webshop van Louland.

4 Comments on Chagrin Valley Avocado Cream Lip Balm

 1. bychristiana
  9 augustus 2018 at 09:43 (2 jaar ago)

  Ah ja dat vind ik zelf ook nooit zo praktisch, wanneer je het product er dan uithaalt, dat het dan onder je nagel komt. Maar goed , het kan ook niet anders met zo’n boterige textuur natuurlijk. En jij lost het slim op dat je nagelriemen er mee te verzorgen;-)

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  8 augustus 2018 at 08:11 (2 jaar ago)

  Ik ken de webshop én het product nog niet, maar klinkt heel goed!!

  Beantwoorden
 3. Marije
  8 augustus 2018 at 07:48 (2 jaar ago)

  Oei deze moet ik hebben voor de koude maanden

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  8 augustus 2018 at 07:28 (2 jaar ago)

  Mooi!
  Leuke website die zeer overzichtelijk is met heel veel producten!
  Ik ga er eens even rondkijken.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.