Charlotte Tilbury Lost Cherry (Matte Revolution)

Ik liet jullie een tijdje geleden al mijn allereerste make-up van Charlotte Tilbury zien (klik hier als je nieuwsgierig bent naar het artikel). Over de lipstick uit de Matte Revolution serie, Amazing Grace, ben ik nog steeds erg enthousiast. Ik draag hem ontzettend vaak, en krijg er veel complimenten over. Daarom besloot ik een tijdje geleden nog een lipstick uit dezelfde lijn te bestellen, ik laat je vandaag Charlotte Tilbury Lost Cherry zien! ♥

Charlotte Tilbury Lost Cherry

Charlotte Tilbury Lost Cherry

Ik zei het in het vorige artikel al: de verpakkingen van Charlotte Tilbury make-up ogen enorm luxe. Ok, ze zijn dan ook enorm luxe, hihihi! Charlotte Tilbury Lost Cherry zit in precies dezelfde verpakking en huls als Amazing Grace, ik moet daarom altijd wel even goed kijken welke ik uit mijn make-up tasje pak. Al zijn beide kleuren me even lief, en draag ik ze allebei even makkelijk voor alle gelegenheden.

Charlotte Tilbury Lost Cherry

Charlotte Tilbury Lost Cherry is één van de tien kleuren uit de Matte Revolution lijn. Charlotte omschrijft deze lijn als volgt:

Creëer de illusie van vollere, grotere lippen met mijn Matte Revolution. Het is een truc die ik altijd bij fotoshoots gebruik, met behulp van het bedrog van verlichting, pigmenten en poeders. Ik heb jaren gewerkt om dit effect na te maken in de vorm van een lipstick. Nu kan iedereen volle en matte lippen maken met deze long-lasting, hydraterende formule – het is de matte lipstick van de toekomst!

Charlotte Tilbury Lost Cherry

 Lost Cherry is a pop of pastel fuchsia for a fresh and effortlessly gorgeous look

Lost Cherry is een heerlijke zomerse kleur, ik vind de benaming ‘koraal-roze’ nog het meest bij deze kleur passen. Het is een kleur die best fel is, maar toch heel draagbaar vind ik. Ik draag hem zowel op werkdagen, als voor speciale gelegenheden zoals een persevent heel graag.

Charlotte Tilbury Lost Cherry

Textuur, pigmentatie en houdbaarheid

Lost Cherry heeft een mooie pigmentatie, intense kleur en een fluweel-matte finish, ik vind hem prachtig! De textuur is heel fijn: ik voel nauwelijks dat ik lipstick draag, en hij droogt mijn lippen niet uit. De houdbaarheid van de Charlotte Tilbury Matte Revolution lipsticks is uitstekend, hij houdt het makkelijk een hele ochtend vol, tot na mijn lunch. Daarna werk ik mijn lippen een beetje bij, en kan weer door tot het eind van de werkdag. Ik heb er verder geen omkijken naar!

Charlotte Tilbury Lost Cherry

Met Charlotte Tilbury Lost Cherry tover ik in één keer de zomer op mijn gezicht, zelfs op een druilerige dag, en zelfs als ik erg moe ben. I love it!

Verkrijgbaarheid

De Matte Revolution lipsticks zijn verkrijgbaar via de webshop van de Bijenkorf, of in de Charlotte Tilbury counter bij de Bijenkorf in Amsterdam (een bezoekje hieraan staat ver bovenaan mijn wishlist). Ze kosten 30 euro per stuk, maar zijn dat wat mij betreft dubbel en dwars waard ♥ Bovendien zijn de producten dierproefvrij, en dat is natuurlijk een groot pluspunt ten opzichte van bijvoorbeeld MAC.

13 Comments on Charlotte Tilbury Lost Cherry (Matte Revolution)

 1. Deb
  17 juli 2016 at 17:39 (6 jaren ago)

  Oh wow, wat een mooie kleur. Staat je heel mooi. Echt perfect voor de zomer.

  De verpakking ziet er inderdaad lekker luxe uit. Maar dat mag ook wel voor die prijs 😉

  Beantwoorden
 2. Jacqueline
  13 juli 2016 at 20:40 (6 jaren ago)

  Ben vorige week in Londen in de Charlotte Tilbury shop in covent garden geweest, prachtige winkel. Heb daar een oogschaduwoskette gekocht en een Hot lips lipstick. Ik kreeg er 4 samples bij waaronder 2 van Matte revolution. Ga ze snel proberen want ga over 3 weken weer terug naar Londen.

  Beantwoorden
  • Jacqueline
   13 juli 2016 at 20:41 (6 jaren ago)

   Oogschaduw palette natuurlijk

   Beantwoorden
 3. Yvonne
  13 juli 2016 at 20:04 (6 jaren ago)

  Mooie lipstick en de kleur staat je goed en fris.

  Beantwoorden
 4. Annette
  13 juli 2016 at 15:36 (6 jaren ago)

  Super kleurtje. Lijkt me een fijn merk. Ik hoor en lees er geode dingen over. Tijd om eens bij de Bijenkorf te gaan kijken.

  Beantwoorden
 5. Roos
  13 juli 2016 at 13:49 (6 jaren ago)

  Staat je geweldig goed, ook een mooi high end merk. Volgende keer als ik eens bij de Bij kom dan ga ik er toch eens neuzen…

  Beantwoorden
 6. Astrid
  13 juli 2016 at 11:28 (6 jaren ago)

  Supermooie kleur! Hij staat je echt prachtig.

  Beantwoorden
 7. Cindy
  13 juli 2016 at 09:59 (6 jaren ago)

  Prachtige kleur. Lijkt me een mooi merk. Echter al vaker bij de counter bij de Bijenkorf staan kijken, maar niets gekocht. Koop dan liever Urban Decay ofzo, kwaliteit ook uitmuntend, maar even wat vriendelijker geprijsd.

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  13 juli 2016 at 09:37 (6 jaren ago)

  Wat een mooie, frisse kleur roze 🙂

  Beantwoorden
 9. marije
  13 juli 2016 at 06:35 (6 jaren ago)

  Geweldige kleur! Staat je super.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  13 juli 2016 at 06:28 (6 jaren ago)

  Prachtig staat deze mooie kleur lipstick je 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.