China Glaze Cirque du Soleil – enkele swatches

China Glaze heeft een geweldige nieuwe collectie (althans, dat vind ik): Cirque du Soleil. Een ontzettend vrolijke, kleurrijke collectie (hoe kan het ook anders). Deze collectie heeft alles in zich: crème finish, glans, glitters, metallic… Een prima manier om het nieuwe jaar feestelijk te beginnen!

China Glaze Cirque du Soleil

Eigenlijk vind ik alle lakjes uit de collectie prachtig, maar om niet helemaal failliet aan het nieuwe jaar te beginnen, heb ik me ingehouden en heb ik de vier mooiste uitgezocht. See and Enjoy!

China Glaze Cirque du Soleil

Igniting Love: een mooie helderrode kleur met een glanzende, naar jelly neigende finish. Een vrouw kan nooit genoeg rode nagellak hebben, toch?

China Glaze Cirque du Soleil

Twee laagjes Igniting Love, met base- en topcoat (zonder flits gefotografeerd)

China Glaze Cirque du Soleil

En met flits gefotografeerd

China Glaze Cirque du Soleil

Ik geloof dat ik verliefd ben… Surreal Appeal, een prachtige kleur die, afhankelijk van het licht, wisselt tussen (oud)roze en licht koraalrood (die lichte koraalkleur komt niet over op onderstaande foto’s helaas, met dank aan het donkere weer van de afgelopen dagen).

China Glaze Cirque du Soleil

Ook hier weer twee laagjes, met base- en topcoat, bovenstaand zonder flits, hieronder met flits gefotografeerd.

China Glaze Cirque du Soleil

China Glaze Cirque du Soleil

Om nog een beetje in de feeststemming te blijven: Get Carried Away, een doorschijnende zwarte lak met glitters, flakes en staafjes in rood, zilver en zwart. Party all the way!

China Glaze Cirque du Soleil

Twee laagjes Igniting Love met één laagje Get Carried Away (zonder flits)

China Glaze Cirque du Soleil

Dezelfde combinatie, met flits gefotografeerd

China Glaze Cirque du Soleil

Whirled Away: een transparante lak met zwarte en witte confetti en staafjes. Brengt heel erg lastig aan, in eerste instantie kreeg ik alleen de transparante lak op mijn nagels. Mijn tip: het kwastje flink in de lak dopen, en dan verticaal op je nagel zetten zodat de confetti er af loopt als het ware. En dan niet te veel vegen met het kwastje, maar meer deppend aanbrengen.

China Glaze Cirque du Soleil

Twee laagjes Surreal Appeal met één laag Whirled Away (zonder flits)

China Glaze Cirque du Soleil

Dezelfde combinatie, met flits gefotografeerd

Ik koop mijn China Glaze lakjes bij Nailpolish Fashion, ze kosten € 5,95 per stuk.

En? Wat vind je van deze kleurrijke collectie? Zit er voor jou iets tussen, of ben je meer van de gematigde kleuren?

 

 

2 Comments on China Glaze Cirque du Soleil – enkele swatches

  1. Kim
    27 december 2012 at 22:20 (10 jaren ago)

    Ik vind de kleurtjes niet bijzonder eerlijk gezegd en de toppers vind ik lelijk. :-O Deze collectie is denk ik de eerste China Glaze collectie waar ik niet weg van ben.

    Je hebt wel prachtige nagels!

    Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on China Glaze Cirque du Soleil – enkele swatches

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.