Christmas came early this year – mijn Rice kerstboom

Vorig jaar viel Kerst een half jaar na mijn scheiding en stond mijn hoofd niet naar een Kerstboom en weet ik veel wat nog meer. En al had mijn hoofd er naar gestaan: een paar maanden daarvoor had ik alle Kerstspullen weggegooid, tot de allerlaatste Kerstbal toe. Maar dit jaar heb ik voor Benthe en mezelf de mooiste Kerstboom gekocht die ik me maar kon wensen, en staat hij al ruim een week te pronken. Onder het mom van: ik had nog drie weken in te halen van de Kerstperiode van vorig jaar heb ik hem lekker al gezet ๐Ÿ™‚ Vandaag laat ik je mijn prachtige, knalroze Rice Kerstboom zien! โ™ฅ

Rice kerstboom

Op slag verliefd op deze roze Rice Kerstboom โ™ฅ

Ik zag deze roze Rice Kerstboom volgens mij afgelopen zomer al opduiken in de webshop van Teitloos. Toen was het nog warm, de dagen waren nog lang en Kerst leek nog ver weg. Maar ik wist wel meteen: dit wordt mijn nieuwe Kerstboom! Hij leek wel speciaal voor mij gemaakt, ik wist ook meteen hoe ik hem ging versieren, het plaatje was in mijn hoofd al helemaal compleet. Ik heb hem geloof ik in oktober besteld bij Moniek, en overwoog even om hem meteen al te zetten, hihihi! Maar ik heb gewacht tot half november, dat vond ik een mooi moment. Sowieso moest ik de verlichting en versiering nog kopen, dat heb ik vorige week in Den Bosch gedaan. Ik had online al wat voorbereidend shopwerk gedaan, en wist dus precies wat ik wilde.

Rice kerstboom
De versiering en verlichting in de boom is een mix van Rice vogeltjes, een zilverkleurige slinger van Rice, en ballen en andere versiering van Hema en Sรธstrene Grene. De lichtjes kocht ik ook bij Hema.

Rice kerstboom
De sketige roze varkentjes komen bij Sรธstrene Grene vandaan, waar ik vorige week in Den Bosch tegenaan liep. Ze passen natuurlijk perfect bij de Rice Kerstboom!

Rice kerstboom
De rood-witte paddenstoeltjes zag ik bij Hema, deze had ik online nog niet gespot, maar ik vond ze wel enorm leuk. Ze kleuren heel mooi bij de rest van de versiering en bij de boom.

Rice kerstboom

Rice kerstboom
De gekleurde vogeltjes zijn ook van Rice, en bestelde ik meteen met de Kerstboom mee. Deze zijn natuurlijk niet specifiek voor Kerst, maar ze staan wel enorm leuk tussen de rest van de versiering. Ze hebben een klein knijpertje, waarmee je ze heel makkelijk in de boom (of ergens anders) bevestigt.

Rice kerstboom

Rice kerstboom
Overige decoratie

Behalve de Rice Kerstboom en de vogeltjes, kocht ik nog wat leuke Kerst items bij Teitloos. Zoals de leuke gehaakte mini Kerstboompjes en het melamine Kerstservies (hier volgt nog een apart artikel over). De opbergdoos van de mokken met Kiss-print staat prachtig bij de rest, die gebruik ik nu even puur als decoratie.

Rice kerstboom

Deze leuke, vintage auto-met-kerstboom kocht ik ook bij Sรธstrene Grene, maar hij is o.a. ook bij Intratuin en Wehkamp te koop.

Rice kerstboom
En zo ziet het er in zijn geheel uit. Bij Bonprix kocht ik voor weinig een schapenvachtje, deze heb ik op het bijzettafeltje gelegd, en daar bovenop de Kerstboom gezet. Ik vind het zo leuk geworden!

Rice kerstboom
Color your life โ™ฅ

Jullie begrijpen vast wel dat deze vrolijke, roze Rice Kerstboom mij enorm helpt om de donkere avonden wat op te fleuren. Ik voel me dan ook geenszins schuldig dat ik hem ‘nu al’ gezet heb. Ondanks het feit dat ik er ‘vroeger’ altijd fel op tegen was om een Kerstboom te zetten voor 5 december. ‘Vroeger’ is niet meer ๐Ÿ˜‰

Rice kerstboom
Ik heb nog niet de hele kamer in Kerstsfeer, ik heb nog wat dingen gekocht die nog geen plekje hebben. Ik heb al wel deze mooie kandelaar (ook van Rice) staan, die kleurt natuurlijk prachtig bij de Kerstboom. Ik kreeg hem van Moniek bij mijn bestelling, zo lief!

Rice kerstboom
Op de kast heb ik een verzameling opbergdozen en een leuk blikje staan. De linker opbergdoos is van de Rice schaaltjes met Kiss-print. De opbergdoos met eland print kocht ik bij Sรธstrene Grene, evenals het blikje wat daar bovenop staat. De potjes had ik al, die heb ik destijds bij Action gekocht. Ik heb ze nu gevuld met vintage snoepjes, deze kocht ik ook bij Sรธstrene Grene.

Rice kerstboom
Zijn ze niet ontzettend leuk?

Rice kerstboom
Deze leuke rode autootjes kocht ik bij Hema. Zoals je ziet, kun je ze in de Kerstboom hangen (of ergens anders), maar ik vond ze leuk om zo neer te zetten.

Rice kerstboom

Rice kerstboom
En zo ziet het er uit bij schemering โ™ฅ

Rice kerstboom
Ik heb de Kerstboom zo neergezet, dat Benthe en ik er allebei naar kunnen kijken ๐Ÿ™‚ Benthe als ze lekker op de bank ligt te slapen, en ik vanaf mijn bureau. Ik ben er zo blij mee!

15 Comments on Christmas came early this year – mijn Rice kerstboom

 1. Annette
  24 november 2016 at 18:43 (6 jaren ago)

  Hij is in elk geval lekker roze ๐Ÿ™‚ zelf heb ik altijd een echte boom. Die wordt wel elke dag kleiner hahaha

  Beantwoorden
 2. Astrid
  23 november 2016 at 14:14 (6 jaren ago)

  Wat een mooierd! Echt even anders dan anders. Snap dat je er helemaal vrolijk van wordt.

  Beantwoorden
 3. Deb
  23 november 2016 at 11:45 (6 jaren ago)

  Ik vind je kerstboom ge-wel-dig!! Ook de ballen/accessoires vind ik te gek. Het is samen een heel mooi, vrolijk en kleurrijk geheel. Ik ben wel even benieuwd waar je de flamingo kerstbal vandaan hebt.. want die zou ik ook wel aan mijn Kerstcollectie willen toevoegen ๐Ÿ˜‰ . Ook ga ik voor het vintage autootje met de kerstboom op het dak kijken. Echt super leuk en groot gelijk dat je je boom nu al hebt opgezet. je had inderdaad heel wat in te halen. Bij ons gaan we de boom de week na Sinterklaas opzetten.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2016 at 19:05 (6 jaren ago)

   Hoi Deb, ja ik dacht wel dat jij die ook leuk zou vinden ๐Ÿ™‚ De flamingo komt ook bij Sostrene Grene vandaan.

   Beantwoorden
   • Deb
    23 november 2016 at 23:12 (6 jaren ago)

    Thanks! Ja, ik vind ‘em echt te gek ๐Ÿ˜‰ . Ik ga eens kijken of ik er ook een kan bemachtigen.

    Beantwoorden
 4. Jolanda
  23 november 2016 at 11:19 (6 jaren ago)

  Leuk hoor, heerlijk vrolijk!! Zelf houd ik meer van traditioneel en hebben we dan ook elk haar een megagrote (neppe) groene boom staan Na Sint kan hij op, kan niet wachten!!

  Beantwoorden
 5. Sylvia
  23 november 2016 at 10:41 (6 jaren ago)

  Super gaaf!
  Ik weet waar ik volgende week vrijdag langs ga in Groningen, super leuke versiering voor je boom bij Sรธstrene Grene.
  Geniet van je mooie boom <3 <3

  Beantwoorden
 6. Miranda
  23 november 2016 at 10:10 (6 jaren ago)

  Hij is echt super, helemaal jouw stijl ๐Ÿ™‚
  Ik snap wel dat je hem nu al hebt gezet, daar wil je lekker lang van genieten!

  Beantwoorden
 7. Jelke
  23 november 2016 at 10:00 (6 jaren ago)

  Aah wat een leuke boom zeg! Ik ben zelf wel meer van de klassieke groene boom met versiering, maar deze is รฉcht wel heel leuk geworden! Past inderdaad helemaal bij jou! Heel veel plezier ermee gewenst, en gelukkig doet deze fleurige boom je het verleden een beetje vergeten.. Liefs xx

  Beantwoorden
 8. Colindacolinda
  23 november 2016 at 09:42 (6 jaren ago)

  Wat een aparte maar leuke boom. Niet mijn keus maar bij jouw past het perfect. Ach wij zetten al jaren de boom voor 5 december en ik merk dat er steeds meer mensen vroeg zetten. Ik heb hem nu ook gezet. Normaal zou ik hem volgend weekend zetten. Maar combinatie nu vrij, donker weer, en inspiratie. Besloot ik hem nu te zetten.

  Toch fijn dat dit jouw ook helpt in de donkere dsgen

  Beantwoorden
 9. Cindy
  23 november 2016 at 08:47 (6 jaren ago)

  Deze is echt superleuk! Vind de kleur geweldig, en de kerstversiering erin top. Jammer dat het niet in mijn interieur past, dan had ik wellicht overwogen ook weer eens een kerstboom neer te zetten. Heb ook niet echt plek voor een boom waar ie ook nog eens veilig voor de klauwtjes van mijn katten staat. Zet nu vaak zo’n miniboompje neer. Maar de dag na kerst moet ie weer wegwezen haha!

  Beantwoorden
 10. Mireille
  23 november 2016 at 07:26 (6 jaren ago)

  De boom is geweldig. Past helemaal bij jou.

  Beantwoorden
 11. Jori
  23 november 2016 at 06:30 (6 jaren ago)

  Zo gaaf die boom,het is dat ik de grote zus van jou boom al heb anders mocht deze Rice variant wel bij ons komen wonen…Je hebt het ook weer prachtig gedecoreerd.

  Beantwoorden
 12. marije
  23 november 2016 at 06:14 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke vrolijke boom! Love it. Kan mij voorstellen dat je hier vrolijk can wordt. Leuk ook die decoraties erbij.

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  23 november 2016 at 06:09 (6 jaren ago)

  Zo een prachtig versierde kerstboom!
  Schitterend om de kerstversiering te zien van vroeger.
  De gezelligheid straatlt bij jullie ๐Ÿ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.