Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Lipgloss: ik heb er een haat-liefde verhouding mee. De één plakt, de ander glijdt van mijn lippen en weer een ander laat me eruit zien als een wandelende disco-bol. Omdat ik het toch een makkelijk product voor-in-mijn-tas vind, blijf ik zoeken naar de Perfecte Gloss. En ik geloof dat ik hem gevonden heb: de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector: gladde én zachte lippen!

Een licht zoete gloss met 3D effect voor volle, gladde en schitterende lippen. Voedt, herstelt en beschermt de lippen perfect. Uw lippen zijn elke dag mooier, aantrekkelijker.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Ik maakte bij toeval kennis met deze lipgloss. Bij een winactie op Curvacious in samenwerking met Belissima won ik een Clarins Instant smoothing essentials kit, waar een travelsize Natural Lip Perfector in zat. In eerste instantie dacht ik (puur afgaande op de naam) dat het een soort foundation voor je lippen was, om deze egaal te maken voor je lippenstift aanbrengt, maar bestudering van de verpakking en de website vertelde dat het een intensief verzorgende lipgloss was. Omdat mijn lippen op dat moment erg droog en schraal waren (en dat terwijl de echte kou nog moest beginnen), besloot ik hem meteen maar in gebruik te nemen.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector: de ingrediënten

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector bevat veel intens verzorgende en herstellende ingrediënten, zoals karité boter, wilde mangopit-boter en shea boter. En dat is te merken! Al na een paar dagen zijn mijn lippen zachter, minder schraal en voelen niet meer trekkerig. Nu ik de Natural Lip Perfector ruim een maand dagelijks gebruik, is de conditie van mijn lippen blijvend verbeterd, zelfs nu het kouder is geworden. Velletjes en ruwe plekjes zijn verdwenen, en hebben plaats gemaakt voor zachte, verzorgde lippen. Inmiddels heb ik een fullsize tube kocht (die je op de foto’s ziet).

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 02 Apricot Shimmer

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rosé

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector: textuur en geur

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector zit in een tube van 12 ml (de fullsize versie) en heeft een sponsapplicator, waarmee aanbrengen heel makkelijk gaat. De gloss voelt heerlijk zacht en verzorgend aan op mijn lippen, en is niet plakkerig. De houdbaarheid is matig, zo’n 2 à 3 uur, maar voor een verzorgend lipproduct als dit is dat vrij gangbaar. De Natural Lip Perfector geeft een mooie, niet te overdreven glans aan mijn lippen, en een subtiele kleur (ik heb geen foto’s gemaakt van de gloss op mijn lippen, omdat ik de afgelopen dagen ziek geweest ben). Ik vind het een perfect product om tussendoor mijn lippen even bij te werken, als ik geen spiegel in de buurt heb. Eigenlijk gebruik ik door de week niets anders meer. Met dit product zien je lippen er netjes en verzorgd uit. De geur is zoet, maar niet te overheersend.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 02 Apricot Shimmer

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector kost € 16,25 voor een tube van 12 ml en is onder andere verkrijgbaar bij Clarins webwinkel Belissima (hier krijg je 10% korting op de producten van Clarins).

 

4 Comments on Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

 1. Vivian Joore
  13 december 2013 at 20:24 (9 jaren ago)

  Heb ‘m ook. Is een heel fijn product!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  12 december 2013 at 21:29 (9 jaren ago)

  Een mooi product! Ik kan ook blijven zoeken naar de perfecte lipstick, maar dat betreft vooral de kleur.

  Beantwoorden
 3. Miranda
  12 december 2013 at 09:31 (9 jaren ago)

  Lijkt me een hele fijne lipgloss, een beetje extra verzorging kunnen mijn lippen met dit weer wel gebruiken dus ik denk dat ik een goede bestemming voor mijn parfumeriecadeaubon gevonden heb !

  Beantwoorden
 4. Leneke
  12 december 2013 at 09:01 (9 jaren ago)

  Dat ziet er goed uit. Geweldig idee zo’n sponsapplicator 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.