Clarisonic Pedi: maak je voeten zomerklaar

Clarisonic introduceert de Clarisonic Pedi, de sonische behandeling van de voeten. Een methode die voeten glad en ‘sandaalklaar’ maakt. Het Pedi-systeen werd speciaal ontwikkeld om ruwe, droge hielen en tenen glad en zacht te maken en om de huid te hydrateren. Het is de ultieme routine voor voetverzorging thuis en voor het onderhouden van een professionele pedicure. Door het perfecte evenwicht tussen frequentie en kracht ontstaat een doeltreffende voetbehandeling. Hierdoor voelen de voeten 10 maal zachter aan dan na een manuele scrub.

Clarisonic Pedi

Clarisonic Pedi

Het Pedi-systeem bestaat uit een Pedi-apparaat met een sonische verzachtende schijf en een exfoliërende borstelkop. En de Pedi verzorgingsproducten: een exfoliërende scrub, hydraterende balsem en peeling crème.

Clarisonic Pedi

Gebruik van de Clarisonic Pedi

Dagelijks: Begin met het scrubben van hardnekkig vuil en het gladmaken van de droge en ruwe huid met de exfoliërende borstelkop en scrub. Gebruik vervolgens de hydraterende balsem om de voeten te hydrateren.

Twee maal per week: Gebruik de gladmakende schijf twee maal per week op droge voeten voor de dagelijkse scrub. En breng dan de peeling crème aan voor een totale vernieuwing van de voeten en een nog zachtere huid. Eindig met de hydraterende balsem.

Klinische resultaten

Uit een studie van 4 weken met 34 vrouwen tussen 18 en 70 jaar oud bleek:

  • 97% van de vrouwen vond dat de voeten comfortabeler aanvoelen
  • 95% van de vrouwen merkte een aanzienlijke vermindering van ruwe en droge plekken
  • 91% van de vrouwen vond dat de voeten er jonger uitzagen na gebruik.

De Clarisonic Pedi is vanaf heden verkrijgbaar bij ICI Paris, de aanbevolen winkelprijs is € 199,00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.