Clinique Chubby Stick Intense

De Chubby Sticks van Clinique bestaan al een tijdje, maar sinds een paar maanden hebben de leuke lippenbalsems in de vorm van een potlood er een paar zusjes bij: de Clinique Chubby Stick Intense. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze nieuwe varianten intenser van kleur dan de “gewone” Chubby Sticks. Een tijdje geleden kocht ik er twee van een kadobon die ik al even in huis had liggen, sindsdien behoren ze zo’n beetje tot mijn dagelijkse make-up. In dit artikel lees je waarom.

Clinique Chubby Stick Intense

Clinique Chubby Stick Intense: een vernieuwend concept

Als je de Clinique Chubby Sticks ziet, is je eerste gedachte: een dik kleurpotlood! Ik vind het ontzettend leuk bedacht, dit concept. En niet alleen ik, want inmiddels hebben diverse (budget)merken het voorbeeld van Clinique al gevolgd. De Chubby Sticks zijn lekker stevig, maar zien er dankzij de dop en opdruk toch sjiek uit. Met de draaidop aan de onderkant draai je de balsem eenvoudigweg verder uit, indien nodig.

Clinique Chubby Stick Intense

De Chubby Stick Intense zit in een mooi doosje verpakt. Ik kocht de kleuren 01 Curviest Caramel en 06 Roomiest Rose.

Clinique Chubby Stick Intense

Zoals de verpakking aangeeft, zijn de Chubby Stick Intense vochtinbrengende, gekleurde lippenbalsems. Qua gevoel op mijn lippen zitten ze tussen een lipstick en een lippenbalsem in, ze voelen lekker licht en niet plakkerig aan.

Clinique Chubby Stick Intense

Clinique Chubby Stick Intense: de ingrediënten

De Chubby Sticks bevatten verzorgende ingrediënten als candelilla was, shea butter, jojoba-olie, mangopitten boter en olijfolie. Dat is duidelijk merkbaar: de romige sticks maken mijn lippen lekker zacht en geven een verzorgd gevoel.

Clinique Chubby Stick Intense

Clinique Chubby Stick Intense: kleur en houdbaarheid

De Chubby Sticks geven enorm veel kleur af, en doen daarmee niet onder voor reguliere lipsticks. Hieronder zie je de Chubby Sticks Intense op mijn lippen: op de eerste foto draag ik niets, op de tweede foto de kleur Curviest Caramel en op de laatste foto Roomiest Rose:

Clinique Chubby Stick Intense

Clinique Chubby Stick Intense

Clinique Chubby Stick Intense

De houdbaarheid is redelijk: na een uurtje of 2 à 3, waarin ik wat koppen koffie drink en meestal wel wat fruit eet, is de kleur grotendeels van mijn lippen verdwenen. Voor een verzorgend lipproduct vind ik dit niet gek.

De Clinique Chubby Stick Intense kost € 18,80 en is te koop bij diverse bekende parfumerieën als ICI Paris XL en Douglas.

Wat voor product draag jij het liefst op je lippen? Een balsem, lipstick, of lipgloss?

5 Comments on Clinique Chubby Stick Intense

 1. Talitha
  5 juni 2013 at 20:34 (9 jaren ago)

  Leuke foto met dat hartje, haha.
  Ik heb één chubby stick, ook in de kleur Roomiest Rose. Ik vind het een erg mooie kleur, maar hij staat me niet helemaal. Als ik er wat lippenbalsem bij doe is hij minder intens en dan staat het gelukkig wel mooi 🙂

  Beantwoorden
 2. Vera
  5 juni 2013 at 07:59 (9 jaren ago)

  Mooie kleurtjes! Ik vind ze ook heel fijn. Clinique heeft nu ook oogschaduw in krijtjes-vorm, leuk dat ze het zo doorvoeren.

  Beantwoorden
 3. Sue
  4 juni 2013 at 10:54 (9 jaren ago)

  Mmm ik geloof eerder dat Clinique zelf het concept heeft gejat. NYX had deze vorm van eye & lip jumbo pencils al veel langer. Ook zijn die vele malen goedkoper en nog redelijk verkrijgbaar in NL.

  Beantwoorden
 4. wilma schroder
  4 juni 2013 at 09:43 (9 jaren ago)

  Clinique Chubby Stick Intense….ik was er wel nieuwschierig naar deze van Clinique. Ik houd niet zo van lippen stift .
  Laatst wel in de glossy box jelly pong pong lip blush gehad (rood) vond hem wel super op de lippen voelen . Voelt niet zo aan als een lip stift maar veel zachter en niet zo dik bv.
  Tja heel lang zullen ze niet blijven zitten maar dat doet lippe stift ook niet altijd…of veel al niet. Ik gebruik vaak maar een lippen balsem maar mag niet te vaak he want dan krijg je juist droge lippen ….

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Clinique Chubby Stick Intense

 1. […] ik de Chubby Sticks van Clinique heb, ben ik dol op dit soort lipproducten. Inmiddels hebben verschillende merken een […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.