Clinique Pop Lip Colour + Primer

Maak kennis met de NIEUWE Clinique Pop, een lippenstift in volle kleuren + een gladmakende primer ineen. De collectie bestaat uit 16 vrolijke, uitdagende kleuren met een ingebouwde primer die de lippen gladmaakt, contour geeft en voedt, zodat ze de hele dag verzorgd blijven. De langhoudende finish is fluweelzacht en de kleur vervaagt niet.

Clinique Pop

Clinique Pop Lip Colour + Primer

“Als ik lippenstift draag, wil ik dat die de hele dag blijft zitten. De heldere kleuren van Clinique Pop blijven na één keer aanbrengen perfect zitten. En het aanbrengen van Clinique Pop is niet ingewikkeld. Integendeel. De ingebouwde primer en langhoudende kleur vormen de ideale combinatie om een opvallende look voor je lippen te creëren”, aldus Jenna Menard, Clinique Global Colour Artist.

Clinique Pop Lip Colour + Primer bevat sheaboter en murumuruboter. Samen vormen ze een flexibele mix van polymeren waarmee de vochtbalans van de lippen optimaal op peil wordt gehouden. Deze priming heeft bovendien als voordeel dat de kleur bij het aanbrengen glad en fluweelachtig over de lippen wordt verspreid. Daar komt nog bij dat dankzij de flexibele polymeren de langhoudende kleuren de hele dag levendig en helder blijven. Je lippen worden volledig bedekt en zien er gladder en voller uit.

Clinique Pop

Neem met minder geen genoegen. Clinique Pop Lip Colour + Primer, een modern kleurenpalet met 16 verschillende tinten die je lippen de hele dag een sprekende kleur geven.

Op allergie getest. 100% parfumvrij. Wat betekent dat? Ten eerste gebruiken we geen stoffen waarvan bekend is dat ze de huid kunnen irriteren. Ten tweede testen we ieder eindproduct 12 keer op 600 mensen. Als er maar één allergische reactie is onder de 7.200 testgevallen, beginnen we helemaal opnieuw met de formule.

NIEUWE Clinique Pop Lip Colour + Primer is verkrijgbaar in de webshop van Clinique en bij alle Clinique-verkooppunten voor een adviesprijs van € 21,45.

6 Comments on Clinique Pop Lip Colour + Primer

 1. chucky1012
  26 mei 2015 at 06:57 (7 jaren ago)

  Wauw, ik had de flyers op divers abri’s al gezien en hier moet ik iets van gaan kopen!
  Zo mooi net candy 😉

  Beantwoorden
 2. Hennie
  25 mei 2015 at 13:00 (7 jaren ago)

  Oeh ja.
  Deze is erg fijn. Ik heb er nu twee en ze dragen echt superprettig! Fijn merk!

  Beantwoorden
 3. Sonja
  25 mei 2015 at 12:52 (7 jaren ago)

  Ben onderweg… Nu een kleur kiezen.

  Beantwoorden
 4. Bianca
  25 mei 2015 at 09:17 (7 jaren ago)

  Ja ik vind deze lipsticks zo mooi heb er nu 4 en de 5e is al onderweg haha x

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  24 mei 2015 at 18:25 (7 jaren ago)

  Ik zal eens kijken of mijn favoriete kleur er bij zit

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.