Closet tour najaar/winter 2018

De laatste keer dat ik een closet tour opnam, is alweer ruim anderhalf jaar geleden. Inmiddels ben ik verhuisd naar mijn nieuwe huis, en is de inhoud van mijn kledingkast behoorlijk veranderd πŸ™‚ Tijd dus voor een nieuwe closet tour!

Closet tourCloset tour najaar/winter 2018

Aan het begin van de Closet tour vertel ik dat ik een aantal jurkjes ga laten zien. Maar ja, als ik eenmaal begin te vertellen over mijn jurkjes, dan is het eind binnen no time zoek, hahaha! Dus vertel ik stiekem over Γ‘lle jurkjes (en rokjes, en shirts, en vestjes) in mijn kast kort iets. Pak er dus gerust een kop koffie of thee en een schaaltje kerstkransjes bij, als je de video gaat bekijken. Veel kijkplezier!

Ik heb deze video enkele maanden geleden opgenomen. Inmiddels hangen er nog een paar mooie jurkjes bij in mijn kast, I couldn’t resist sale πŸ˜‰ Ook mijn schoenen stash is de afgelopen weken iets uitgebreid, heerlijk! Heb jij onlangs nog nieuwe jurkjes of andere items aan je kast toegevoegd?

7 Comments on Closet tour najaar/winter 2018

 1. Mireille
  27 december 2018 at 11:25 (1 jaar ago)

  Jaloers op je geordende kast. En heerlijk om te zien hoe je van al het moois in je kast geniet.

  Beantwoorden
 2. Wilma Rommelse
  26 december 2018 at 22:34 (1 jaar ago)

  Wat een kleurenexplosie! Heerlijk, hier teveel moois in de kast. Als laatste toch nog 2 leggings en een winterjas en de vosjes van
  Tante gescoord. Kon ook de sale niet weerstaan πŸ˜€

  Beantwoorden
 3. Julia
  26 december 2018 at 14:37 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk om te zien. Ik heb er ook zo veel, Ik ben gewon verslaafd. Ik durf het niet te laten zien hoor. Ik schaam mij soms voor de hoeveelheid ☺️.
  Fijne dag Natasja!

  Beantwoorden
 4. Joyce Siemons
  26 december 2018 at 11:57 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijkheid natasja! Echt heel leuk om naar te kijken. Lekker elke dag genieten van een vrolijke outfit

  Beantwoorden
 5. Mina
  26 december 2018 at 09:52 (1 jaar ago)

  Wauw wat een prachtige inhoud heeft jou kast! Heb in een korte tijd ook aardig wat opgebouwd maar nu even een stop. De rode aardbeienjurkje met kraagje en de bobby square rose hebben het laats mijn kast aangevuld. Het is echt heel verslavend en ik word er heel gelukkig van al die leuke kleurtjes in mijn kast! Nu sparen voor de nieuwe collectie!

  Beantwoorden
 6. Neeltje
  26 december 2018 at 09:31 (1 jaar ago)

  Geweldige kast. Heerlijke collectie. Love it ❀ Recent betsy triangle nog gekocht. Misschien dat er nog een zoe retro komt.

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  26 december 2018 at 09:17 (1 jaar ago)

  Wat een ultieme gezelligheid in die kast van jou;-) Ik vind het ook altijd zo leuk om te zien hoe je alles met elkaar combineert!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.