Cocoa Pink After Sun Glow

Ik hoor je denken bij het lezen van de titel: een After Sun product? Midden in de winter? Begrijpt die dame van Beautyspots het niet ofzo? Let me explain to you ๐Ÿ˜‰

Cocoa Pink After Sun Glow

Afgelopen zomer kocht ik de After Sun Glow bij Cocoa Pink, dit is รฉรฉn van de nieuwe producten van dit jaar. Deze lichte, vochtinbrengende Aloe Vera gel zou de door de zon verbrande of geรฏrriteerde huid verkoelen en verzachten, en deze tegelijk voorzien van bronskleurige mica glittertjes, welke prachtig staan op een gebruinde huid. Helaas kreeg ik een allergische reactie op de gel, blijkbaar zit er iets in waar mijn (niet eens zo heel erg) verbrande huid niet goed op reageert. Mijn huid leek wel in brand te staan en werd vuurrood toen ik de After Sun Glow na een zomerse vakantiedag had gebruikt. Ik heb Beverly van Cocoa Pink hier direct over gemaild, wellicht had ze meer klachten gehad en was er iets mis gegaan met de productie? Dit bleek niet het geval te zijn, mijn huid reageerde gewoon heel gevoelig op de gel, waarschijnlijk op de parfum die in de gel zit. Ik kreeg direct mijn geld terug gestort (erg netjes!) en ze vroeg me of ik de gel nog eens wilde proberen op een moment dat ik niet in de zon had gezeten. Dit heb ik gedaan, en gelukkig kreeg ik toen geen reactie. Ik kon de After Sun Glow dus gewoon blijven gebruiken, en besloot meteen om een potje apart te zetten voor de feestdagen. Want de glitters staan ook prachtig bij je kerstjurkje, -tuniek of โ€“topje.

Cocoa Pink After Sun Glow

De After Sun Glow is een lichte gel, welke zich heel makkelijk over de huid laat verdelen. De glitters zitten mooi gelijkmatig verspreid over de gel, en worden net zo gelijkmatig over de huid verdeeld. Doordat de glitters bronskleurig zijn, en niet zilver of goud, zijn ze wat subtieler aanwezig en verblindt je niet direct je tafelgenoten met je letterlijk schitterende aanwezigheid. Je krijgt een warme, stralende glow op je huid, welke ook gedurende de dag/avond mooi aanwezig blijft. De glitters gaan niet aan de wandel in je kleding, maar blijven goed op de huid zitten.

Cocoa Pink After Sun Glow

Ik heb de After Sun Glow in de geuren Spank Me (รฉรฉn van de valentijnsgeuren van dit jaar):

Oh My! A zesty little flit you will be wafting scents of spicy orange chili pepper, neroli, cranberry, bergamont, musk & a splash of vanilla

en Coconut Key Lime, maar deze laatste heb ik in de kast gezet voor de volgende zomer, want dat is een echt zomergeurtje. Spank Me is een frisse, vrouwelijke geur welke eigenlijk bij ieder jaargetijde past. De geur is vrij sterk, als je de After Sun Glow in de zomer gebruikt (en er geen allergische reactie op krijgt zoals ik), heb je eigenlijk geen parfum meer nodig, omdat de geur ook lang aanwezig blijft. In de winter mag een geur van mij wel wat sterker aanwezig zijn, en gebruik ik er een parfum naast wat er qua geur bij past.

Cocoa Pink After Sun Glow

Helaas kun je de After Sun Glow niet meer voor Kerst bestellen (althans, je hebt hem dan niet meer voor Kerst in huis), Cocoa Pink is gesloten tot 14 januari 2013. Alle bestellingen die voor die tijd gedaan worden, worden pas in behandeling genomen vanaf 14 januari. Maar voor de zomer van 2013 ben je ruimschoots op tijd als je nu bestelt ๐Ÿ˜‰ De After Sun Glow kost 4,50 dollar (omgerekend 3,44 euro) voor 60 ml.

3 Comments on Cocoa Pink After Sun Glow

 1. Vera
  15 december 2012 at 22:50 (10 jaren ago)

  Ziet er mooi uit en netjes afgehandeld van ze. Ik bestel tegen woordig eigenlijk niets of bijna niets meer uit het buitenland, de kosten zijn erg sterk opgelopen de afgelopen jaren vind ik.

  Beantwoorden
 2. Kim
  15 december 2012 at 13:45 (10 jaren ago)

  Mooie shimmer! Heel geschikt voor de feestdagen inderdaad. Ik vind het wel een erg klein potje. ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 december 2012 at 21:34 (10 jaren ago)

   Maar er passen dan weer wel heel veel van die kleine potjes in een smal flat rate envelope ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.