Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

Onlangs liet ik jullie mijn bestelling met heerlijke producten van Cocoa Pink zien, die ik deed tijdens de traditionele Black Friday sale. Eén van de producten die ik bestelde, was nieuw voor mij, de Cocoa Pink Ends With Argan Benefits. Dit is een leave-in conditioner die je haar niet alleen verzorgt, zacht en doorkambaar maakt, hij werkt tevens als styling product. Ik heb hem nu lang genoeg in gebruik om jullie te vertellen wat ik er van vind!

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits is een aanvulling op de zogenaamde Argan Therapy lijn van Cocoa Pink: er waren al een conditioner en een serum in de collectie. Ik vind de producten van Cocoa Pink altijd van een uitstekende kwaliteit, mijn verwachtingen over dit nieuwe product waren dan ook erg hoog gespannen!

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits is een ‘Conditioning Detangler’, wat zoveel wil zeggen als dat het je haar verzorgt (leave-in conditioner) en dat het je haar ontwart en doorkambaar maakt. Zeker nu mijn haar wat langer is, is het nogal warrig en nauwelijks doorheen te komen als ik geen conditioner gebruik na het wassen. Het ziet er dan uit als een ontplofte, mega warrige boel bovenop mijn hoofd, zeg maar.

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits: ingrediënten

Na water, glycerine en Behentrimonium chloride (een veilige ‘gladmaker’, wordt uit koolzaadolie gehaald) bevat Ends With Argan Benefits eigenlijk allen maar verzorgende extracten, oliën en boters: Calendula extract, Kamille extract, Argan olie, Kokos olie, olie van Bolletjeskool (rijk aan omega-9 vetzuren die het haar mooi laten glanzen), Babassu olie, Murumuru boter, Shea boter, gehydrolyseerde Jojoba proteïnen en gehydrolyseerde Quinoa. Dat zijn niet de minste ingrediënten die je in je haar aanbrengt! De spray bevat geen achohol en/of parabenen.

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits: gebruik en werking

Het gebruik van Cocoa Pink Ends With Argan Benefits is niet al te ingewikkeld: “Shake Well, Spray on wet hair” #lol. Het schudden is nodig omdat een paar van de verzorgende ingrediënten naar de bodem zakken, en om dus te zorgen dat je van alle goeds optimaal kunt genieten. Als je de ingrediëntenlijst ziet, zul je begrijpen dat je niet veel van de substantie nodig hebt voor de verzorging van je haar. Ik spray op mijn dikke, halflange haar een keer of 6, goed verspreid over alle zones. Daarna ga ik even ondersteboven hangen en verspreid de Ends With Argan Benefits over mijn haar, door het simpelweg in mijn haar te kneden. Mijn haar wordt hierdoor meteen grotendeels ontward, eventuele eigenwijze lokken maak ik daarna nog met mijn vingers los.

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

Daarna föhn ik mijn haar zoals gebruikelijk, en gebruik daarna alleen nog een beetje haarlak als versteviging. De Cocoa Pink Ends With Argan Benefits beschermt mijn haar tegen de warmte van de föhn, dat is mooi meegenomen!

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

Mijn haar voelt na het aanbrengen van Cocoa Pink Ends With Argan Benefits, ondanks de vele oliën en boters die er in zitten, niet vet. Wel wordt het, als ik te veel gebruik, in de loop van de dag sneller vet. Als ik de juiste hoeveelheid gebruik, is dit niet het geval.

Mijn haar voelt lekker zacht en glanst mooi, en is makkelijk in model te brengen dankzij het verzorgende laagje wat het op/om mijn haar legt. Het maakt mijn haar ook niet slap of zwaar, mijn haar valt mooi en natuurlijk in model.

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

Nog een pluspunt van Cocoa Pink Ends With Argan Benefits: de heerlijke geur! Ik koos hem in de geur Candy Apple, maar alle producten van Cocoa Pink zijn verkrijgbaar in alle geuren uit de immense geurenlijst.

Cocoa Pink Ends With Argan Benefits is verkrijgbaar in twee formaten: 2 oz (59 ml) voor 9,50 dollar (€ 8,10)en 4 oz (118 ml) voor 13,50 dollar (€ 11,50). Ik heb het grootste formaat, na vier weken dagelijks gebruik is mijn flesje nu ongeveer voor de helft leeg, hij is dus zuinig in gebruik. Omdat Cocoa Pink een Amerikaans bedrijf is, zijn de verzendkosten vrij hoog: vanaf 23,95 dollar (ongeveer 20 euro). Ik heb die verzendkosten er echter graag voor over, de producten zijn het absoluut waard. Betalen kan bij Cocoa Pink met creditcard of PayPal (wat je gewoon aan je bankrekening kunt koppelen). Wellicht ook nog belangrijk om te weten: de producten van Cocoa Pink worden niet op dieren getest!

5 Comments on Cocoa Pink Ends With Argan Benefits

 1. Wojis
  16 januari 2015 at 22:43 (7 jaren ago)

  Ik heb gekeken, al twee keer, kan niet kiezen de geuren zijn oneindig. Dit lijkt mij heerlijk, zeker nu met wat kouder weer. Wat een goeie tip, thnx

  Beantwoorden
 2. Marieke
  16 januari 2015 at 09:50 (7 jaren ago)

  Klinkt goed! Ik kende het merk nog niet. Mijn haar wordt altijd slap en zwaar van conditioner, vooral als er siliconen in zitten. En zonder is het weer te pluizig :s Dit klinkt als een goede oplossing!

  Beantwoorden
 3. Sonja
  16 januari 2015 at 08:32 (7 jaren ago)

  Lijkt me voor pluizig haar fijn. Ik heb dun haar dat snel vettig is.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  16 januari 2015 at 08:17 (7 jaren ago)

  Mooie opvallende fles!
  Jammer dat het hier niet te koop is.
  Ik zou het graag willen voor een mooi en glanzend kapsel 😉

  Happy Friday Xoxo

  Beantwoorden
 5. Mireille
  16 januari 2015 at 07:41 (7 jaren ago)

  O, wat zou ik cacao Pink graag naar Nederland halen. Zo’n heerlijke producten en die geuren echt geweldig.
  Alles is op wat ik had dus misschien toch maar wat bestellen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.