Cocoa Pink viert de lente en zomer!

De overzeese koeriersdiensten hadden het deze week maar druk met mij: donderdag kwam mijn bestelling van Haus of Gloi binnen, en gisteren volgde mijn pakje van Cocoa Pink.

Cocoa Pink

Ook bij Cocoa Pink wordt de lente gevierd met een hele lijst aan nieuwe geuren, die perfect passen bij het voorjaar en de zomer. Het was moeilijk kiezen uit zoveel lekkers, maar uiteindelijk koos ik vijf zomerse geuren uit, ik laat de producten in dit artikel kort aan je zien. Van drie producten volgt later een uitgebreidere review.

Cocoa Pink

Cocoa Pink Silky Soft Body Oil

Cocoa Pink Silky Soft Body Oil is een heerlijk product voor de zomer, ik dacht dat ik er al eens een review over geschreven had, maar dat blijkt niet zo te zijn. Dat ga ik dus binnenkort doen, ik laat jullie graag kennis maken met deze geweldige lichaamsolie. Ik bestelde dit keer twee kleinere verpakkingen in twee verschillende geuren:

Strawberry Basil Margarita – Ripe, crimson strawberries added to an ice cold lime margarita accented with freshly chopped basil leaves.

Sandy Coconut – Creamy coconut milk, tropical red bananas and a whisper of Fiji sandalwood combine with a captivating blend of rich, sensual vanillas. Get out your flips flops and surround yourself with pure tropical bliss!

Strawberry Basil Margarita is een lekkere fris fruitige geur, terwijl Sandy Coconut echt een warme, tropische geur is. Je kunt maar beter wat te kiezen hebben, toch?

Cocoa Pink

Cocoa Pink Goat Milk & Honey Body Lotion

Zoals jullie weten, is de Cocoa Pink Goat Milk & Honey Body Lotion één van mijn favoriete lichaamsverzorgingsproducten, hier schreef ik al eens een review over, helemaal in het begin van Beauyspots. Ik bestelde een nieuw exemplaar in de geur Pink Yuzu:

Freshly spun cotton candy, ripe Yuzu fruit and light sprinkles of pink sugar.

Dit is mijn favoriete geur van deze bestelling: roze en zoet, maar dan op een heel zachte manier. Mmmm…

Cocoa Pink

Cocoa Pink Junket Crème Conditioner

Deze Cocoa Pink Junket Crème Conditioner is een voor mij nieuw product, hier ga ik jullie dus binnenkort meer over vertellen. Het is een intensief verzorgende conditioner, wat mijn haar prima kan gebruiken nu het pas geverfd is en ik het ieder dag mishandel met de stijltang 😉

Ik kocht Junket Crème Conditioner in de geur Orange Dream:

An unforgettable blend of essential oils, notes as well as heavenly bakery vanilla notes that will immediately transport you to warm, sunny days. Blood Orange juice, pure orange essential oil, fragrant orange blossoms, chantilly whipped crème, sweetened with confectioners’ sugar & white coconut cake.

Dit is een vrij ‘foody’ geur, maar door de toevoeging van sinaasappel en vanille is hij wat frisser dan de standaard foody geuren. Lekker!

Cocoa Pink

Cocoa Pink Whipped Dream

Cocoa Pink Whipped Dream is een splinternieuw product bij Cocoa Pink, hier ben ik erg benieuwd naar. Hiervoor koos ik een geur uit die me direct aansprak:

Cotton Candy Explosion – Fluffy cotton candy buttercream frosting tinged with creamy strawberry milkshake, sliced summer kiwis, warmed with impressions of real orange essential oil.

Een geur die denk ik verder geen uitleg nodig heeft 🙂 Ook over de Whipped Dream vertel ik je binnenkort wat meer.

Cocoa Pink

Zoals altijd ontving ik twee samples bij mijn bestelling. Je kunt bij het bestellen aangeven of je voorkeur hebt voor bepaalde producten en/of geuren om als sample te ontvangen, maar ik vergeet dat altijd, hihihi! In dat geval houdt Steph rekening met je smaak aan de hand van de geuren die je bestelt. Ik ontving een klein flesje Silky Free , een siliconen-vrije conditioner in de geur White Zen, en een Soft Bubbles Foaming sugar scrub in de geur Hawaiian Cake. Het grote voordeel van deze samples is, dat ze lekker riant zijn. Ik vind ze perfect om mee te nemen als we een paar dagen weg gaan, het formaat is daarvoor precies goed.

Naar welk product of welke geur ben jij het meest nieuwsgierig geworden?

2 Comments on Cocoa Pink viert de lente en zomer!

 1. Mireille
  5 april 2014 at 14:29 (8 jaren ago)

  Klinkt allemaal heerlijk. Soms zou ik willen dat je drie per dag in bad kon gaan en drie keer kon smeren en elke keer weer iets anders kon gebruiken.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  5 april 2014 at 14:01 (8 jaren ago)

  Ik ben wel benieuwd naar de whipped dream in de geur cotton candy explosion…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.