Code Rood bij Tante Betsy!

Vorige week verscheen er een bericht op de Facebook-pagina van Tante Betsy, waarin Code Rood werd aangekondigd voor aanstaande donderdag 6 december. Oeh spannend, wat zou het zijn?

Code Rood: I love it! ♥

In mijn kledingkast zijn dit najaar steeds meer mooie rode jurkjes van Tante Betsy komen te hangen. Onlangs vertelde ik jullie al over de kracht van rode kleding, en hoe blij en sterk ik me daarin voel. Vorige week ontving ik nog deze prachtige Lola Strawberry Red, volgens Anita van Tante Betsy een ‘echte musthave’ en toen ik haar aantrok kon ik niet anders dan dat 200% met haar eens zijn ♥

Ik droeg haar afgelopen zondag, op zo’n typisch Nederlandse donkere, sombere winterdag met veel regen en dikke grijze wolken. Vandaar dat ik er ook even een lamp bij nodig had om de foto’s te maken, hierdoor zijn ze wat anders belicht dan normaal. Maar oh, wat ging het zonnetje in mijn hart schijnen toen ik Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red aantrok!

Dress Lola is dat prachtige, supervrouwelijke model waarvan inmiddels een aantal printjes in mijn kast hangen. De mooie halslijn, de plooitjes bij de buste en de verhoogde taille zorgen ervoor dat je je zo ontzettend mooi en zo ontzettend vrouwelijk voelt ♥ De Strawberry print is natuurlijk ook weer helemaal leuk en zó Tante Betsy! Ik heb hier al een rokje en shirt in het blauw van, deze liet ik in dit artikel aan jullie zien.

Wat heeft Tante voor ons in petto?

Maar goed, Code Rood dus aanstaande donderdag! Tante lichtte onder het bericht op Facebook al een klein tipje van de sluier op:

.. iemand zal in een compleet rode nieuwe Tante Betsy outfit, voor nix noppes nada gaan shinen en voor alle anderen gaan we ook een leuke actie doen……

Oh la la, wat spannend! Ik weet zelf nog niet wat de actie precies gaat zijn, en ben natuurlijk net zo nieuwsgierig als jullie. Houd dus deze week goed de Facebook-pagina van Tante in de gaten, zorg dat je deze te leuke actie niet mist!

Ik combineer Dress Lola Strawberry Red hier met een Bordeaux-kleurige panty van Apollo en mijn rode Sanita laarsjes. En kijk, daar is mijn favoriete Jacket weer, die past er ook weer zo goed bij! Wat ben ik blij dat deze Beauty van een Dress Lola Strawberry in mijn kast mocht komen wonen, ik ga haar met zoveel liefde dragen! ♥

Ik heb het jurkje in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

11 Comments on Code Rood bij Tante Betsy!

 1. Sylvia W
  4 december 2018 at 22:12 (9 maanden ago)

  Ohhh lala Lolaaaa! Dat nummer moet toch bijna op de achtergrond aan gestaan hebben toen Tante dit geweldige jurkje ontwierp! Ik vind deze de nieuwe versie van de Ohhh Zo geliefde hearts & kan me voorstellen hoe een druilerige grijze dag toch de glimlach laat opkomen! Je straalt, heerlijke foto’s & blog xx

  Beantwoorden
 2. Angelien
  4 december 2018 at 21:45 (9 maanden ago)

  Staat je inderdaad prachtig dat rood!
  Ben zelf ook wel van de rode jurkjes en andere items, al heb ik er slechts een paar van hangen in mijn kast.
  Maar wie weet wat er in de komende collecties nog aan zit te komen

  Beantwoorden
 3. Caro
  4 december 2018 at 21:34 (9 maanden ago)

  Oooh Lola Zo’n heerlijk model! En de rode staat je geweldig! Spannend hoor wat Tante Betsy in petto heeft!

  Beantwoorden
 4. Paola
  4 december 2018 at 21:28 (9 maanden ago)

  spannend he!!! Maar goed dat ik dat soort dingen hier lees want dat vergeet ik gewoon weer…

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  4 december 2018 at 20:43 (9 maanden ago)

  Ik heb het al vaker gezegd, maar rood staat jou echt heel mooi!

  Beantwoorden
 6. Natascha
  4 december 2018 at 17:03 (9 maanden ago)

  Wat zie je er toch weer goed uit Natas! Ik vind deze print ook heel tof.

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 december 2018 at 19:21 (9 maanden ago)

   Ah lief, dankjewel! ♥

   Beantwoorden
 7. Petra van Vliet
  4 december 2018 at 15:03 (9 maanden ago)

  Mooi Natasja! Roos staat je goed
  en Benthe ook ❤️
  Ik hou ook van rood!
  Dus ik ben heel erg benieuwd naar
  deze aktie van Tante…!
  xXx

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 december 2018 at 19:21 (9 maanden ago)

   Lief, dankjewel! ♥

   Beantwoorden
 8. chucky1012
  4 december 2018 at 14:27 (9 maanden ago)

  Mooi staat rood jou
  Fijne actie….

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 december 2018 at 19:21 (9 maanden ago)

   Dankjewel ♥

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.