Combineren met Tante Betsy: de rokjes!

Ik heb jullie al een combineer-video van de najaarscollectie van Tante Betsy laten zien, daarin zag je voornamelijk de jurkjes. In de video van vandaag laat ik je wat inspiratie-tips zien hoe je de rokjes van deze collectie kunt combineren. Ik laat vooral wat niet-zo-voor-de-hand-liggende combinaties zien, misschien doe je nog ideeΓ«n op πŸ™‚

Combineren met de rokjes van Tante Betsy

In onderstaande video zie je een aantal rokjes uit de najaarscollectie van Tante Betsy voorbij komen. Gecombineerd met items uit dezelfde najaarscollectie, maar ook items van afgelopen zomer of eerdere collecties komen voorbij. Dat is het grote voordeel van Tante Betsy: je kunt items van verschillende collecties uitstekend met elkaar combineren. En dus is iedere aankoop een uitstekende investering in je garderobe πŸ˜‰ Veel kijkplezier met de video!

De tweede levering (of eigenlijk de derde, als je de jassen en vesten ook meetelt) is inmiddels binnen bij de verschillende verkooppunten. Binnenkort is deze ook verkrijgbaar op de website van Tante Betsy zelf. Hiervan hoop ik je binnenkort een aantal items te kunnen laten zien πŸ™‚ Heb jij al geshopt gisteren of vandaag? Of welke items staan op je verlanglijstje?

Deze video bevat items die ik heb ontvangen voor mijn blog.

3 Comments on Combineren met Tante Betsy: de rokjes!

 1. chantal
  22 februari 2019 at 10:43 (3 jaren ago)

  Hoi Natasja, wat fijn deze filmpjes, ik ben nog maar net begonnen met deze kleding (dankzijjou) en super blij mee iets gevonden te hebben waar ze ook nog eens mijn maat hebben en zulke leuke kleding! En handig deze filmpjes van jou!

  Beantwoorden
 2. Ellen Jacobs
  22 september 2018 at 15:18 (4 jaren ago)

  Lieve Natasja
  Wat leuk die combinaties. Iwel een inspiratie om hier ook eens out of the box te gaan kijken met mijn rokjes.
  Helaas durf ik niet zo goed.
  Groetjes Ellen
  Ps. Nog sterkte met jouw rug

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  22 september 2018 at 14:59 (4 jaren ago)

  Goedemiddag….
  Mooie combinatie’s heb je gemaakt voor de herfst/winter met prachtige items van TB
  Lastig dat je rupijn hebt omdat jij Benthe de trap op draagt.
  Sterkte…

  Ik wens jou een heel fijn weekend

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.