Compleet nieuwe webshop Kruidvat

Ik heb nooit zo goed begrepen waarom het Kruidvat geen webshop had. Of althans, een webshop waar het complete assortiment verkrijgbaar is. Dat vond men bij Kruidvat zelf blijkbaar ook, want vanaf nu kun je voor álle producten uit de winkel terecht op de geheel vernieuwde, complete webshop.

Webshop Kruidvat

Webshop Kruidvat

Kun je even de deur niet uit, maar heb je wel persé iets nodig van het Kruidvat? Of is er geen filiaal bij jou in de buurt wat make-up van het merk MUA verkoopt, en baal je daar best van? Vanaf nu is de oplossing niet meer dan een paar klikken van je verwijderd: in de nieuwe webshop van Kruidvat vind je alle producten uit het assortiment, maar liefst meer dan 10.000 producten. Uiteraard voor dezelfde prijs als in de winkel. Mét bovendien een extra service: tijdens het bestellen wordt je er op gewezen als je een aanbieding van een door jou gekozen product dreigt mis te lopen. Je profiteert dus ook online altijd van de lage prijzen. Als je een bepaalde productgroep kiest, zie je links in het menu alle aanbiedingen binnen deze groep op een rijtje, en kun je in één klik naar de desbetreffende actie. Ik vind het erg overzichtelijk allemaal!

Ook de Limited Editions van Essence en Catrice heb ik al gespot. Hier ben ik erg blij mee, want omdat ik vier dagen per week werk, loop ik bepaalde producten weleens mis omdat ze al op zijn tegen de tijd dat ik bij een winkel kom. Of de collecties worden hier in het dorp pas twee weken na de eerste lancering in het schap gezet, waardoor ik met reviews achter de feiten aan loop. Vanaf nu niet meer dus!Verder ben ik ook blij dat ik nu op een eenvoudige en snelle manier merken als Sally Hansen en Gosh kan kopen, dit zijn merken die bij ‘ons’ Kruidvat niet (meer) verkocht worden en waarvoor ik dus voorheen altijd naar een andere plaats moest.

Bijna het gehele assortiment van Kruidvat is verkrijgbaar op de website, met enkele uitzonderingen zoals sigaretten, krasloten en schepsnoep. De verzendkosten zijn 3,99 euro. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis thuisbezorgd. Alle bestellingen die voor 21.00 uur gedaan worden, worden de volgende werkdag al bezorgd.

3 Comments on Compleet nieuwe webshop Kruidvat

 1. margriet kuper
  12 juni 2014 at 20:14 (8 jaren ago)

  goede tip!! lijkt mij erg fijn..

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  12 juni 2014 at 14:35 (8 jaren ago)

  Goeie zet van Kruidvat! Ik heb hem in de buurt dus kom er regelmatig, maar zeker voor de MUA fans komen ze hun klanten op deze manier heel erg tegemoet.

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Compleet nieuwe webshop Kruidvat

 1. […] Gel (€ 6,29/125 ml) is o.a. verkrijgbaar bij het Kruidvat, waar je sinds kort alle producten ook online kunt […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.