Contigo Cortland, de modieuze drinkfles vol vernuft

Nederlands kraanwater is zonder twijfel de voordeligste beauty booster. Het is erg gezond dus drink het regelmatig en neem het overal mee naar toe. Dat doe je in deze nieuwe, modieuze drinkfles Cortland van Contigo. Een slimme waterfles voor beauty’s: elegant maar vooral ook functioneel. Morsen is voortaan verleden tijd, zelfs als je sport en drinkt tegelijk.

Cortland

Cortland maakt water drinken leuk!

De drinkfles Cortland is voorzien van Autoseal®-technologie wat drinken heel prettig maakt. Je verwijdert de afsluitdop, duwt om te drinken en laat los om te sluiten. Tussen twee slokken sluit het systeem zelfs automatisch. Zo eenvoudig kan het zijn. Voortaan ben je 100% zeker van een lek- en morsvrije drinkervaring. En een mooie uitstraling!

Als extra heeft Cortland een beschermkapje om de drinktuit zuiver te houden en een vergrendelsysteem om niet per ongeluk de drinkknop in te drukken. Met de karabijnhaak kun je de waterfles makkelijk aan je riem of tas vastklikken. Cortland is gemaakt van het duurzame, BPA-vrije materiaal TritanTM, dat geen geuren vasthoudt. De drinkfles is eenvoudig te reinigen doordat je het deksel kunt openbuigen; mag ook probleemloos in de vaatwasser.

Cortland

Contigo Cortland heeft een inhoud van 720 ml en is verkrijgbaar in de moderne kleuren Grayed Jadee, Radiant Orchid, Monaco en Citron. Retailprijs € 19,95. De drinkfles  is ook verkrijgbaar met een inhoud van 1,2 l in de kleur Smoke. Retailprijs € 24,95.

Meer informatie over de Contigo Cortland vind je op de website van Contigo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.