Corina Rietveld ontwerpt sieradenlijn met een vleugje nostalgie

Borduren ouderwets? Zeker niet! Corina Rietveld laat zien dat je een modern sieraad perfect kunt combineren met vleugje traditioneel handwerk. Hierdoor ontstaat er een mooi samenspel tussen een ouderwetse borduurtechniek met garens en een modern zilveren sieraad. Het resultaat is een prachtige collectie borduursieraden met een verrassende twist.

Corina Rietveld’s geborduurde sieraden

Met borduren is veel meer mogelijk dan je zou verwachten. In deze sprankelende sieradenlijn is de authentieke borduurtechniek op een vernieuwde wijze toegepast. De lijn met borduursieraden bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en kettingen.

Corina Rietveld

Modern met een ouderwets tintje

De sieraden zijn gemaakt van zilver in combinatie met een borduurwerk van garen. De combinatie tussen deze verschillende materialen geeft de sieraden een bijzonder karakter. Ga voor een ring waarbij het bloemetjespatroon zorgt voor een blikvanger om je vinger. De ringen zijn verkrijgbaar in diverse modellen; van slank en elegant tot groot en robuust. Of kies voor een stijlvolle ketting en combineer met een bangle armband. Ook zijn er speciale babyarmbandjes, waarbij het zilveren ovaalvormige bedeltje is voorzien van een lief borduurwerkje. Doordat je het armbandje kunt verstellen kun je hier zeker 1-2 jaar draagplezier van hebben. Daarnaast is het leuk om te bewaren als een mooie herinnering voor later.

Corina Rietveld

Ontwerp je eigen ring

Staat jouw favoriete ring er niet bij? Of heb je altijd al je eigen ring willen ontwerpen? Ga dan aan de slag met de designertool. Bedenk een leuk patroon, selecteer je favoriete kleur en Corina gaat voor je aan de slag. In haar atelier zet ze jouw ontwerp om in een mooie ring op maat. Het resultaat is een persoonlijk sieraad dat je jarenlang met plezier draagt. En ben je op den duur op de kleuren uitgekeken? Geen probleem, je kunt het sieraad opnieuw borduren of dit door Corina laten doen.

Corina Rietveld

Over Corina Rietveld Jewelry

Corina Rietveld startte in 2003 met het ontwerpen van haar eigen sieradencollecties. Ze combineert bijzondere materialen en weet oude technieken op een vernieuwende wijze toe te passen. Dit resulteert in verrassende collecties. Ze maakt in haar ontwerpen gebruik materialen zoals garen, hout en knopen in combinatie met zilver. Ook is er een originele collectie muizentrapsieraden, geรฏnspireerd op de muizentrapjes die we vroeger vouwden. Bekijk het complete assortiment op de website van Corina.

3 Comments on Corina Rietveld ontwerpt sieradenlijn met een vleugje nostalgie

 1. Miranda Aerts
  6 juli 2020 at 07:34 (2 jaren ago)

  Super origineel!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  1 juli 2020 at 06:08 (2 jaren ago)

  Prachtig

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Jacqueline A
  30 juni 2020 at 11:21 (2 jaren ago)

  Wat leuk

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.