Coselle Wellness producten voor warmte en ontspanning

Warmte heeft een heilzame werking op lichaam en geest. Het brengt ontspanning, ondersteunt bij verkoudheid en beginnende griep en verzacht buikpijn en andere vervelende pijntjes. Een warm bad of een warme douche biedt maar tijdelijk uitkomst. Daarom brengt Coselle wellness een collectie warmteproducten die effectief en prettig zijn in gebruik. Dag Γ©n nacht.

Coselle Wellness

Welzijn voor lichaam en geest

De collectie van Coselle wellness bestaat onder andere uit nekwarmers die direct de spanning en spierpijn in je nek, hals en schouders verlichten. Door de ergonomische vorm storen de warmers niet en zijn ze zelfs in bed comfortabel te dragen. Voor echte koukleumen is er bovendien een heerlijke warmteshawl. Stop hem even in de magnetron en geniet daarna tot anderhalf uur van de comfortabele warmte. Heb je last van pijn in de rug, heupen of buik, dan biedt de flexibele rugwarmer uitkomst. Door de warmte verminderen pijn en spanning en verdwijnt de kou. Ook koude voeten zijn verleden tijd dankzij de opwarmbare sloffen. Daarmee kom je de winter wel door!

De producten kunnen ook ingezet worden om te koelen. Leg ze in de diepvries en gebruik ze bijvoorbeeld bij de verzorging van kneuzingen, zwellingen, insectenbeten of hoofdpijn.

Coselle WellnessDe kracht van aroma’s

Geuren kunnen aangename gevoelens oproepen doordat ze inwerken op het limbische systeem in onze hersenen. Daarom zijn alle warmteproducten gevuld met een mengsel uit graankorrels en een natuurlijke kruidenmix die een prettige geur afgeeft. Zo zorgt de lavendel voor een ontspannen en rustgevend gevoel. Deze aroma’s bieden, in combinatie met de warmte, een krachtige oplossing bij tal van lichamelijke ongemakken.

Coselle WellnessSchoon en veilig

Alle gebruikte materialen zijn met zorg geselecteerd, getest en gecertificeerd op basis van relevante Europese richtlijnen. Er zitten geen schadelijke stoffen in de materialen en de natuurlijke inhoud van de warmteproducten is als 100% veilig bevonden. Alle modellen hebben een uitneembare vulling, zodat je het omhulsel tussendoor kunt wassen. Ideaal zodat je nog jarenlang op een schone en veilige manier kunt genieten van je favoriete warmteproduct.

Verkoopinformatie

De producten hebben een bijzonder warm en zacht pluche bovenmateriaal en zijn gevuld met een mengsel van graankorrels en een natuurlijke kruidenmix. De producten van Coselle wellness zijn o.a. verkrijgbaar bij De Online Drogist, Drogist.nl, Blokker en Internet-toys.com. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op de website.

1 Comment on Coselle Wellness producten voor warmte en ontspanning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.