Crazy Rumors Lipbalm (100% natuurlijk)

Al zolang ik me kan herinneren, gebruik ik dagelijks een lipbalm. Vroeger was dat ‘gewoon’ Labello, maar naarmate ik me meer voor ingrediënten van verzorgingsproducten ben gaan interesseren, ben ik meer en meer overgestapt op lipbalms met echte, natuurlijke ingrediënten. Vandaag vertel ik jullie meer over de heerlijke Crazy Rumors Lipbalm, die 100% natuurlijk is!

Crazy Rumors Lipbalm
Crazy Rumors Lipbalm

Crazy Rumors Lipbalm is pure verwennerij en verzorging voor je lippen. De lipbalms zijn niet alleen gemaakt van enkel en alleen pure, biologische ingrediënten. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in ontzettend veel heerlijke geuren, waar ik Hot Cocoa en Cinnamon Bun van ontving. Beiden zijn echt geuren voor de tijd van het jaar ♥ Naast de kleurloze lipbalms die ik ontving, zijn er ook een paar varianten met ‘een vleugje kleur’. Ik vind de vintage uitstraling van de lipbalms ontzettend leuk. Afhankelijk van de geur heeft de verpakking een bijpassende kleur.

Crazy Rumors Lipbalm
Ingrediënten

Crazy Rumors Lipbalm bevat alleen maar ’the good stuff’: Macademia olie, Olijf olie, Sheaboter, Candelila wax, Soja wax, Jojoba olie, Carnauba was, natuurlijke aroma’s, vitamine E en Stevia. Mijn lippen beginnen spontaan te fluiten van zoveel verzorgende ingrediënten, hihihi!

Crazy Rumors LipbalmTextuur en werking

Crazy Rumors Lipbalm heeft een wat minder gladde textuur dan bijvoorbeeld een Labello stick. Het voelt bij het aanbrengen meer als een butter zeg maar. Ook valt me op dat er heel af en toe een ‘stukje’ losraakt, maar omdat de balm zo makkelijk smelt, is dat eigenlijk geen probleem. Bij het aanbrengen op mijn lippen smelt de boterachtige textuur vrijwel meteen, waardoor het verdelen als vanzelf gaat. Het laagje wat de lipbalm achterlaat, is verzorgend genoeg om mijn lippen gedurende een lange tijd (als ik hem ’s avonds aanbreng zelfs de hele nacht) zacht en soepel te houden. Maar tegelijkertijd voelt de lipbalm heel licht aan op mijn lippen, hij laat geen overdreven vet of plakkerig laagje achter.

Crazy Rumors Lipbalm
De geuren van de Crazy Rumors Lipbalm Cinnamon Bun en Hot Cocoa zijn heerlijk, en heel natuurlijk. Alleen bij het aanbrengen ruik ik ze goed, eenmaal op mijn lippen is de geur al snel verdwenen. Vooral Hot Cocoa is mijn favoriet, die gebruik ik iedere avond voor ik ga slapen ♥

De Crazy Rumors Lipbalm kost € 4,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Heavenly Pure. Verzending bij deze mooie, natuurlijke webshop is gratis binnen België en Nederland. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

4 Comments on Crazy Rumors Lipbalm (100% natuurlijk)

 1. Deb
  14 december 2016 at 09:23 (6 jaren ago)

  Dit zijn hele fijne lippenbalsems. Ik heb er ook een paar van en was ze eigenlijk een beetje vergeten. Ik ga ze snel weer gebruiken ;-)Vooral Cinnamon Bun lijkt me heerlijk. Maar ik heb tijdens deze periode altijd iets met kaneel 😉

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  12 december 2016 at 06:28 (6 jaren ago)

  Klinkt goed!
  Deze ken ik niet.
  Ben zo verslaafd aan lippenbalsems en gebruik ze het liefst het herle jaar door 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Jolanda
  11 december 2016 at 20:53 (6 jaren ago)

  Ik kende dit merk nog helemaal niet, leuk hoor!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  11 december 2016 at 14:13 (6 jaren ago)

  Ik ben mijn lippenbalsems een beetje op aan het maken, nog 2 te gaan en dan ga ik misschien wel voor deze. 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.