Cuber Outdoor Suite: een hotelkamer in de ongerepte natuur

Een Cuber Outdoor Suite combineert ongerepte natuur met de vrijheid van een vakantiehuis en de service van een design hotel. De suite wordt bestuurd met de innovatieve Cuber app, denk hierbij aan het openen van de deur tot en met het dimmen van de lichten en het sluiten van de zonnewering. De app maakt het allemaal mogelijk. Voor tailor made to do tips koppelt de Cuber app haar gasten aan een van de ervaren lokale gidsen. Kortom, Cuber mixt eigentijds, innovatief comfort en service met de rust en puurheid van de natuur waardoor er verrijkende ervaringen ontstaan. Ideaal dus voor mensen die in alle luxe op avontuur willen.

Cuber Outdoor Suite

Over het design van de Cuber Outdoor Suite

Het ‘buiten naar binnen halen’ vormt de basis voor het design van de Cuber Outdoor Suite. Zo is het kleurgebruik donker om de omgeving meer te laten shinen. De grote glazen puien zorgen voor het maximale contact met de natuur. Neem plaats op de zachte bank of lounge stoel en je hebt een eersterangs plek om een wild zwijn of edelhert te spotten. Belooft het een heldere nacht te worden? Laat de zonnewering, die ook dienstdoet als gordijn, open en geniet vanuit het kingsize bed van de fonkelende sterrenhemel. De regendouche is ook voorzien van een glazen plafond waardoor het water uit de lucht lijkt te vallen. Het ruime terras is voorzien van een buitenhaard voor het ultieme outdoor-gevoel.

Cuber Outdoor Suite

Over de Cuber app

Met de app kun je je suite in de ochtend geheel naar jouw wensen laten ontwaken, van het moment waarop de screens zich openen tot en met de temperatuur van de airco. Zin in een ontbijt op bed? Ook dit kun je bestellen via de app. Daarnaast is er, op basis van je interesses, een lokale gids aan je app gekoppeld. Zin om te fietsen? Je gids stippelt graag een tocht uit langs de meest fotogenieke highlights. Op zoek naar een uniek restaurant? Je gids maakt met alle liefde een lijstje met bijzondere favorieten.

Cuber Outdoor Suite

Eerste locatie Cuber Outdoor Suites

De eerste locatie van de Cuber Outdoor Suites is in een ongerept natuurgebied in hartje Veluwe. De 30 suites staan hier op de mooiste plekken aan de rand van het Nationale park de Hoge Veluwe (Hoenderloo). Deze locatie is samen met strategisch partner Roompot gerealiseerd.

“We zagen een tekort aan betaalbare high end accommodaties op unieke plekken voor mensen die op zoek zijn naar bijzondere ervaringen zonder concessies te doen aan design, comfort en service. Met Cuber hopen we deze reizigers te kunnen bedienen. Het idee is om de komende vijf jaar nog minstens vier andere locaties toe te voegen”, aldus Cuber oprichters Danny Paerl en Edwin Smaal.

De Cuber Outdoor Suites zijn vanaf nu boekbaar via Cuber en strategisch partner Roompot en beschikbaar vanaf 5 juli a.s. vanaf € 103 t/m € 180 per nacht.

1 Comment on Cuber Outdoor Suite: een hotelkamer in de ongerepte natuur

  1. Miranda Aerts
    17 april 2021 at 18:41 (1 jaar ago)

    Leuk concept! 😎

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.