CureSupport Liposomal Vitamine C

Vitamine C is een voor ons lichaam essentiële en daarmee onmisbare vitamine. Zeker in tijden zoals nu rondom COVID-19, waarin we onze weerstand natuurlijk zo optimaal mogelijk willen hebben én behouden, is de inname van extra vitamine C geen overbodigheid. Vitamine C in hoge doses wordt echter slechts beperkt door het lichaam opgenomen. Nieuw op de Nederlandse markt is de CureSupport Liposomal Vitamine C. Dankzij de liposomale vorm én unieke samenstelling kan deze snel en effectief door het lichaam worden opgenomen om de weerstand een krachtige boost te geven.

Curesupport Liposomal Vitamine C

Curesupport Liposomal Vitamine C

Vitamine C (ascorbinezuur) speelt een heel belangrijke rol bij diverse lichamelijke processen en is daardoor een onmisbare vitamine. Ons lichaam maakt deze zelf niet aan en kan het ook niet opslaan. Dagelijks voldoende vitamine C innemen via voeding en/of supplementen is dus onmisbaar.

Wat is en wat doet vitamine C?

Vitamine C is een in wateroplosbare antioxidant die er onder meer voor zorgt dat vrije radicalen onschadelijk worden gemaakt. Vrije radicalen komen o.a. vrij bij zuurstofreacties in ons lichaam. Ze kunnen schade veroorzaken aan onze cellen en weefsels en spelen ook een negatieve rol bij een vroegtijdige veroudering. Vitamine C helpt het lichaam ook om witte bloedcellen te vormen die belangrijk zijn voor het immuunsysteem. Dit is zeker nu extra belangrijk, want juist de witte bloedcellen kunnen schadelijke stoffen en ziekteverwekkers, waaronder virussen, herkennen en onschadelijk maken. Ook is vitamine C belangrijk voor de opname van ijzer. Dit zorgt voor de vorming van hemoglobine dat zuurstof naar alle delen van het lichaam vervoert. Aan vitamine C worden nog meer kwaliteiten toegekend, zoals de aanmaak van collageen, dat bijdraagt aan de stevigheid van huid, botten, tandvlees en vaatwanden.

Extra vitamine C? Juist nú!

Hoe hoger je weerstand, hoe beter je afweer is tegen virussen en bacteriën. Dit is uiteraard geen 100% garantie om niet ziek te worden. Maar het helpt zeker mee én het kan bovendien zorgen voor minder hevige symptomen ofwel een kortere duur ervan. Een medisch team van een ziekenhuis van de Jiaotong University in China heeft vitamine C succesvol ingezet tegen het Coronavirus. In een persverklaring op de website van het ziekenhuis schreef het team dat patiënten hoge doses van de vitamine kregen toegediend. Kritieke patiënten die in het ziekenhuis worden opgenomen moeten zo snel mogelijk een behandeling met vitamine C krijgen, adviseren de medici. Nu we te maken hebben met een virus dat wereldwijd zoveel negatieve impact en gevolgen heeft, hebben we dus dagelijks extra vitamine C nodig. Via onze voeding lukt dat vaak niet voldoende, daarom is een supplement juist nu sterk aan te raden.

Curesupport Liposomal Vitamine C

Vitamine C of Vitamine C, oftewel: wat maakt CureSupport Liposomal Vitamine C mede uniek?

Bij veel Vitamine C-supplementen wordt een groot gedeelte van wat je inneemt helaas afgebroken door je maagzuur. Daar kan je lichaam dus niets mee en dit plas je dus gewoon weer uit. De CureSupport Liposomal Vitamine C komt ongeschonden door de maag en wordt tot 98% in de bloedbaan opgenomen. Daar kan het lichaam dus daadwerkelijk iets mee. De samenstelling is hoog gedoseerd, vegan, glutenvrij, GMO-vrij en bevat geen suiker of synthetische kleur- en smaakstoffen.

Wat is liposomaal?

CureSupport Liposomal Vitamine C is mede uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm van vitamine C. Dit betekent dat deze vitamine C is verpakt in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze zogeheten liposomen beschermen de vitamine C tegen het maagzuur en zorgen er ook voor dat deze vrijwel volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Niet 80% maar slechts zo’n 2% gaat dus maar verloren. Dit betekent dat deze vorm van vitamine C maximaal kan werken en dat je er ook geen enorme hoeveelheden van hoeft in te nemen voor een optimaal effect. CureSupport is de ‘uitvinder’ van deze liposomale Vitamine C.

Boost je weerstand!

Met CureSupport Liposomal Vitamine C geef je je weerstand op een eenvoudige manier dagelijks een heel krachtige boost. De unieke vorm en samenstelling ervan draagt bij aan een goede werking van het immuunsysteem, een normale werking van het zenuwstelsel en aan vermindering van vermoeidheid. Voor de opname van hoog gedoseerde vitamine C is vet nodig. Dankzij de liposomale vitamine C van CureSupport is het mogelijk om de hoogste vorm van orale absorptie te bereiken met bovendien een langdurige afgifte.

Verkrijgbaar in twee concentraties van 500 mg en 1000 mg

CureSupport biedt twee concentraties liposomale Vitamine C van 500 en 1000 mg per inname van 5 ml.  De 1000 mg heeft een relatief neutrale smaak. De 500 mg is er in zowel sinaasappelsmaak als ananassmaak. De 5 ml wordt eenvoudig in een glas water of sap vermengd en ingenomen. Elke flacon is goed voor ca. 50 dagdoseringen.

Advies verkoopprijzen:

  • CureSupport Liposomal Vitamine C 500 mg Sinaasappel of Ananas € 31,95/250 ml
  • CureSupport Liposomal Vitamine C 1000 mg   € 39,95/250 ml

De producten zijn verkrijgbaar zijn verkrijgbaar via diverse drogisterijen en via de website met webshop van Vedax B.V.

4 Comments on CureSupport Liposomal Vitamine C

  1. Wilma Rommelse
    23 april 2020 at 11:16 (8 maanden ago)

    Harde kritiek vanuit Ingrid.
    Persoonlijk vind ik dit artikel een goede omschrijving voor bewustwording vitamine inname door voedsel, danwel mogelijkheid tot extra aanvulling. Gezondheid is niet vanzelfsprekend.
    Een goed eetpatroon is essentieel van belang en is vandaag de dag niet vanzelfsprekend aangezien veel mensen kiezen voor gemak ipv puur natuur.
    Een extra aanvulling is niet verkeerd, maar gezonde voeding blijft de basis. En vitamine C wordt niet opgenomen als je dit combineert met zuivel.
    ❤️❤️

    Beantwoorden
    • Ingrid
      23 april 2020 at 23:50 (8 maanden ago)

      Mijn reactie is zo fel omdat door de industrie ontzettend veel geld verdiend wordt onder de noemer gezond. Vitamine supplementen zijn niet gezond. Er is steeds meer wetenschappelijk onderbouwd bewijs dat je niet schadeloos kunt slikken. Baat het niet, schaadt het niet gaat niet op voor vitamine supplementen.

      Geloof je me niet? Heel goed. Neem niet klakkeloos iets aan. Ga op onderzoek uit

      Beantwoorden
  2. Ingrid
    23 april 2020 at 09:15 (8 maanden ago)

    Wat een onzin artikel. Vitamine C orale intake helpt niets in de bestrijding van corona. Sterker nog: het valt onder de in water oplosbare vitamines en deze worden niet gestapeld door je lijf. En dus plas je het overschot gewoon weer uit. Als je groente en fruit eet krijg je voldoende vitamine C binnen (in de vorm waarin je lijf het allerbest verwerken kan).

    Waarom mijn reactie zo fel is? Omdat ik de meeste content op je site erg goed vind. Maar dit is regelrechte onzin. Een duur plasje….

    Beantwoorden
  3. Bouke
    23 april 2020 at 08:10 (8 maanden ago)

    ❤️

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.