Custom Made Body Care by Wat Maakt Je Mooi

Wie mij al wat langer volgt, weet dat ik gek ben op Custom Made Body Care producten, tot voor kort alleen in het buitenland verkrijgbaar. Producten als Bodylotion, Showergel, maar ook shampoo en conditioner, die je in talloze geuren kunt kiezen. Op die manier heb je altijd producten in je favoriete geur op je badkamer staan. En jeeej, ik heb goed nieuws! Sinds kort kun je ook bij Wat Maakt Je Mooi terecht voor Custom Made Body Care! Ik bestelde de Body Wash en Body Dressing in de geur Pink Sugar ♥ en vertel je vandaag wat ik er van vind.

Custom Made Body CareCustom Made Body Care by Wat Maakt Je Mooi

Wat Maakt Je Mooi heeft natuurlijk al veel producten in heerlijke geuren in het assortiment, maar bij de Custom Made Body Care producten is de geurkeuze nog groter. Ik stond echt verbaasd over het aantal geuren wat verkrijgbaar is (bijna 30!). Het was nog best lastig kiezen, want ik zag zoveel lekkers: Honey Bunny, Cherry Blossom, Brown Sugar & Fig… Die laatste gaat er komend najaar zeker komen, maar voor nu besloot ik voor Pink Sugar te gaan. Dit is een erg populaire geur, maar ik ben in Nederland tot nu toe nog niet de perfecte Pink Sugar geur tegengekomen. Ik was dus wel nieuwsgierig of deze van Wat Maakt Je Mooi in de buurt zou komen.

Custom Made Body CareToen mijn bestelling binnen kwam en ik de flesjes opende om te ruiken, deed ik een klein vreugdedansje. Dit is hem, de Perfecte Pink Sugar geur. Hij is hetzelfde als de Pink Sugar geur van Moosterbubble, waar ik momenteel een shampoo en conditioner van aan het testen ben. Zoet, warm en romig tegelijk: that’s how I like it!

Custom Made Body CareDe Body Wash bevat SLES, en is dus niet zo geschikt voor de gevoelige huid. Aangezien ik geen gevoelige huid heb, heb ik er geen problemen mee. De Body Wash bevat weinig verzorgende ingrediënten, maar daar hebben we gelukkig de Body Dressing voor 😉

Custom Made Body CareDe Body Wash uit de Custom Made Body Care lijn heeft een jelly-achtige textuur, hij is steviger dan de meeste Shower gels. Hij schuimt prima en voelt zacht aan op mijn huid, hij droogt mijn huid niet uit. De heerlijke Pink Sugar geur blijft na het afspoelen en afdrogen licht aanwezig op mijn huid. De Custom Made Body Wash kost € 7,95 voor 200 ml.

Custom Made Body CareCustom Made Body Dressing

Met de Custom Made Body Care producten kun je je hele lichaamsverzorging qua geur op elkaar afstemmen, ik houd er van! Na het douchen gebruik ik de Body Dressing in dezelfde roze, zoete geur. Maar natuurlijk kun je qua geuren ook lekker mixen en matchen, je krijgt dan soms heel verrassende combinaties!

Custom Made Body CareDe Body Dressing bevat een aantal verzorgende oliën zoals Zonnebloemolie, Avocado-olie (jeeej), Wonderolie en Duindoorn-extract. De Body Dressing bevat parfum (logisch in dit geval), deze staat onderaan in de ingrediëntenlijst. Goed om te weten: zowel de Body Wash als de Body Dressing is ook verkrijgbaar in een geurloze variant, voor de huid die gevoelig is voor parfum. Of voor wie gewoon niet van producten met parfum houdt.

Custom Made Body CareDe Body Dressing heeft een textuur die romig, maar tegelijk ook luchtig is. Je kunt het nog het beste met een volle yoghurt vergelijken ♥ Hij smeert lekker uit, laat zich goed inmasseren en trekt redelijk vlot in mijn huid (in een paar minuutjes). Hij verzorgt mijn huid uitstekend, ik vind hem perfect voor deze tijd van het jaar. De geur van de Body Dressing blijft lang aanwezig op mijn huid, na een uur of vier ruik ik hem nog steeds ♥ De Custom Made Body Dressing kost € 9,95 voor 200 ml.

Custom Made Body CareDe Custom Made Body Care producten worden speciaal voor jou gemaakt, en hebben daardoor een iets langere levertijd: 2 à 3 werkdagen. Maar geloof me: het is de moeite van het wachten waard! ♥

12 Comments on Custom Made Body Care by Wat Maakt Je Mooi

 1. Engelina
  9 mei 2017 at 20:37 (5 jaren ago)

  Deze geur ken ik nog niet maar hij klinkt goed!

  Beantwoorden
 2. hillybillybeauty
  8 mei 2017 at 20:37 (5 jaren ago)

  Wat leuk! Wat de Body Shop vroeger had, heeft Wat Maakt Je Mooi dus nu! Ik ga er zeker eens kijken, ben toch bijna jarig 😉

  Beantwoorden
 3. Sylvia
  7 mei 2017 at 20:14 (5 jaren ago)

  En ook nog de perfecte kleur, de geur lijkt me heerlijk voor onder de douche, ken het alleen in wax geur.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  7 mei 2017 at 11:52 (5 jaren ago)

  Hier ook een groot fan van deze heerlijkheden. Net een bestelling gedaan om de boxen weer eens te voorzien van wat producten van Wat Maakt Je Mooi.

  Beantwoorden
 5. Suzanne
  7 mei 2017 at 10:54 (5 jaren ago)

  Ben erg benieuwd of dit een dupe is van Aquolina’s Pink Sugar? Ik sla in t vervolg de bodywash over want ben niet echt ondersteboven van de ingrediënten, jammer 😐
  De body dressing daarentegen gaat er wel vaker komen 🙂

  Beantwoorden
 6. Cindy
  7 mei 2017 at 09:07 (5 jaren ago)

  Klinkt heerlijk!

  Beantwoorden
 7. Babs
  7 mei 2017 at 08:44 (5 jaren ago)

  Wat klinkt dat mooi…Body Dressing! Ik voel/ruik precies wat je bedoelt als je het over de geur hebt, zo een heerlijke romige zoete geur.
  De Brown Sugar& Fig lijkt mij ook zalig!

  Beantwoorden
 8. marije
  7 mei 2017 at 07:49 (5 jaren ago)

  Oei wat leuk! Je hebt mij op ideeën gebracht. Dat wordt mijn wensen lijstje aanvullen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.