Dag 2015, hallo 2016: terugkijken en vooruitzien

Privé was 2015 een zwaar jaar voor mij. Een jaar waarin ik door diepe dalen ging, waaruit het soms maar moeilijk omhoog klauteren was. Nog steeds zit ik middenin de echtscheidingsperikelen, al was het alleen al vanwege het huis, waarvan de verkoop niet echt wil vlotten. Ik hoop dat 2016 wat dat betreft wat meer geluk brengt, zodat ik vooruit kan gaan kijken. Voor Beautyspots echter was 2015 een geweldig jaar, vandaar dat ik vandaag graag even met jullie wil terugblikken op de hoogtepunten van afgelopen jaar…

Byas

2015: de meest gelezen artikelen

De artikelen die in 2015 het meest gelezen werden, zijn:

 1. De Action microvezel haarhanddoek (deze is erg populair, in 2014 stond hij op nummer 3)
 2. Biocura Aqua Complete multi intensief serum
 3. De Byas Move Eye Lifter
 4. Alessandro Striplac
 5. Lush Kerstcollectie 2015

Grappig om te zien dat artikelen uit 2013 (de microvezel haarhanddoek en Alessandro Striplac) nog steeds zo goed gevonden en gelezen worden!

ILM Beautyspots Box

De hoogtepunten van 2015

Zoals ik hierboven al zei: 2015 was een prachtig jaar voor Beautyspots. Een jaar waarin het aantal unieke bezoekers per maand flink toenam, ik weer geweldig leuke samenwerkingen had en ik ontzettend veel mooie producten mocht reviewen. Het absolute hoogtepunt was voor mij wel het 3-jarig bestaan op 1 oktober, en de I Love Myself Beautyspots Box die ik ter ere daarvan samen met Mireille uitbracht.

ILM Beautyspots Box

Mireille en ik begonnen in de zomer al met het uitwerken van de plannen, en ik heb zelf mogen ervaren wat er allemaal bij komt kijken, bij het samenstellen van zo’n box. Van de allereerste ideeën tot het inpakken van de boxen: overal was ik bij betrokken, dat was zó gaaf! En natuurlijk hadden we van tevoren nooit kunnen bedenken dat de box al binnen 1 dag was uitverkocht, bizar! En dan later de unboxing van je eigen box teruglezen bij verschillende collega-bloggers, wat was ik trots!

Vlak daarna had ik de (mini) Beautyspots-meet in Utrecht, dat was ook ontzettend leuk en gezellig! Jammer dat er uiteindelijk heel wat minder lezeressen meegingen dan vooraf opgegeven, maar de dag was er niet minder leuk om. Ik ben aan het bedenken of ik in 2016 weer zoiets ga organiseren, maar daar houd ik jullie van op de hoogte!

Lush kerstevent

Een ander hoogtepunt was het Lush Kerstevent, waarvoor ik was uitgenodigd, in de net nieuwe winkel in Rotterdam. Als Lush fan én blogger, is dat natuurlijk wel zo’n beetje het mooiste wat je kunt bereiken. Maar ook de andere events waar ik bij mocht zijn waren allemaal zo ontzettend leuk en bijzonder om mee te maken.

Lush stash

Mijn favoriete artikelen van 2015

Natuurlijk heb ik zelf ook mijn favoriete artikelen van 2015. Op stip met één staat het artikel over mijn Lush Stash, die ik in april weer eens op de foto zette. Man, wat was dat een klus, hahaha! Maar zo ontzettend leuk om te doen! Daarnaast vind ik make-up artikelen zelf altijd wel het leukste om te maken, zeker als het een mooie LE collectie is. Helaas willen mijn make-up looks niet altijd lukken zoals ik in gedachten had en moeten ze nogal eens overnieuw, maar als dan het uiteindelijke plaatje helemaal goed is, ben ik weer dik tevreden.

Daarnaast vind ik plogs, en verslagen over events of bezoeken aan bedrijven altijd erg leuk om te maken (en jullie vinden ze leuk om te lezen, zo blijkt). Of ideeën die spontaan opkomen, zoals wanneer ik een bijzondere gezichtsbehandeling heb gekregen bij Mireille, en besluit daarover te schrijven.

Het minst leuk om te maken vind ik zelf het Beautynieuws voor jou Gespot, maar dat komt vooral omdat ik daar niets van mezelf in kwijt kan, dat is puur een kwestie van kopiëren en plakken. Maar de cijfers laten zien dat jullie ze wel leuk vinden om te lezen, dus blijf ik dat natuurlijk gewoon doen 🙂

Pupa Soft & WIld

Beautyspots op naar 2016!

Voor 2016 hoop ik vooral dat de flow waar Beautyspots nu in zit, zich voortzet. Het is fijn om te zien dat ruim drie jaar hard werken niet voor niets is geweest, en dat ik na ruim 2 jaar een flinke groeispurt maak. Eén dezer dagen ga ik een contract tekenen met een mediabureau om zo hopelijk nog meer leuke samenwerkingen te krijgen in het nieuwe jaar. Maar natuurlijk zit ik zelf ook niet stil, ik blijf op zoek naar nieuwe leuke merken en producten, en hoop weer veel moois met je te mogen delen. Ook op het technische vlak ga ik aan de slag: ik krijg de laatste tijd nogal eens de melding dat bezoekers geen reactie achter kunnen laten via hun mobiele telefoon en/of tablet. Ik heb gevraagd of Rosanne, de creatieve dame die mijn website ook gemaakt heeft, hier naar wil kijken. Er wordt dus aan een oplossing gewerkt, hopelijk laten jullie dan nog meer leuke reacties achter 🙂

Rest mij niets anders dan jullie allemaal te bedanken voor jullie bezoekjes, berichtjes, lieve woorden en steun in 2015. Zonder jullie, mijn lezeressen, zou Beautyspots nooit kunnen staan waar ik nu sta. Mede dankzij jullie heb ik het afgelopen half jaar overleefd, jullie lieve berichtjes en trouwe bezoekjes betekenden zoveel voor mij! Ik hoop jullie allemaal weer vaak terug te zien in 2016! Ik wens je voor 2016 veel moois, geluk en liefde ♥

34 Comments on Dag 2015, hallo 2016: terugkijken en vooruitzien

 1. Jori
  2 januari 2016 at 19:20 (7 jaren ago)

  Wat een hoop lieve reacties van je lezeressen.Je mag trots zijn op jezelf.Ga zo door en ik hoop dat je snel een eigen plekje zult hebben samen met Benthie krentie

  Beantwoorden
 2. Marinke
  1 januari 2016 at 21:05 (7 jaren ago)

  Lieve Natasja,

  De allerbeste wensen voor 2016, dat het in beginsel voor jou persoonlijk snel beter mag gaan! Verder geniet ik bijna iedere dag van je blog, zo leuk dat je hier zoveel tijd en moeite in wilt steken. Heel veel succes het komende jaar met alles!

  Marinke

  Beantwoorden
 3. Deb
  1 januari 2016 at 20:49 (7 jaren ago)

  Hey Natasja! Ik wens je bij deze een heel mooi en gelukkig 2016 toe! Mooie hoogtepunten heb je dit jaar als blogger gehad, daar mag je zeker heel trots op zijn.Ik hoop dat je dit jaar je huis zult verkopen en je dit hoofdstuk kunt afsluiten. Ik zal voor je duimen!

  Beantwoorden
 4. Rietchy
  1 januari 2016 at 12:04 (7 jaren ago)

  Lieve Natasja,

  ik volg je nog niet zo lang maar ben blij dat je niet gestopt bent. Je legt echt je ziel en zaligheid in je aetikelen en dat vindt ik zo leuk aan je artikelen. Ik wens voor jou een super 2016 met veel geluk en liefde.
  Knuffel van mij voor jou en Benthe.
  Liefs Rietchy

  Beantwoorden
 5. Mireille
  1 januari 2016 at 01:53 (7 jaren ago)

  Lieve Natasja

  Ik wens jou het allermooiste toe wat ik maar kan bedenken. Hoop nog lang van je artikelen te mogen genieten en je nog lang te mogen verwelkomen in de salon. Je mag super trots zijn op wat je allemaal bereikt hebt.

  Dikke knuffel Mireille

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2016 at 09:42 (7 jaren ago)

   Dankjewel voor je lieve woorden Mireille, tot snel in het nieuwe jaar!

   Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  31 december 2015 at 22:09 (7 jaren ago)

  If you’re brave to say Goodbye
  life will reward you with a new Hello

  Een heel mooi Nieuwjaar voor jou en alle lezer(es)s(en) van je mooie blog ☆☆☆

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2016 at 09:42 (7 jaren ago)

   Dankjewel x

   Beantwoorden
 7. Mariska
  31 december 2015 at 19:26 (7 jaren ago)

  ik heb diep respect hoe jij je staande hebt gehouden in de afgelopen tijd. En niet alleen staande, geen stilstand voor jou maar de focus naar voren. Echt bewonderenswaardig. En dat je het blog zo goed hebt weten te vullen en het zo dicht bij jezelf hebt weten te houden is ook zeker een van de dingen waar je trots op mag zijn in 2015. Op naar een bloeiend beautyspots in 2016, mooie samenwerkingen en nog meer leuke events. En voor je persoonlijke leven gun ik je ook niets dan vooruitgang!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2016 at 09:43 (7 jaren ago)

   Dankjewel Mariska, voor je lieve woorden! En dan te bedenken dat ik afgelopen zomer op het punt stond Beautyspots op te geven…

   Beantwoorden
 8. Madelon
  31 december 2015 at 18:56 (7 jaren ago)

  2015 was een roerig jaar, het spijt mij om te lezen dat dat ook voor jou het geval was. Ik wens je het allerbeste, zowel privé als zakelijk. Hopelijk brengt 2016 veel moois met zich mee!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2016 at 09:43 (7 jaren ago)

   Dankjewel Madelon, ik hoop dat 2016 voor jou ook een mooi jaar wordt.

   Beantwoorden
 9. Annette
  31 december 2015 at 16:39 (7 jaren ago)

  Ik heb genoten van je blog en vond het naar dat het je in de liefde niet voor de wind ging. Ik wens je een mooi 2016 blogjaar en dat je huis wordt verkocht zodat je werkelijk een mooie nieuwe start kan maken met een kneiter van een beautykamer natuurlijk 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2016 at 09:43 (7 jaren ago)

   Dankjewel Annette, ik wens jou ook een prachtig 2016!

   Beantwoorden
 10. Hennie
  31 december 2015 at 14:54 (7 jaren ago)

  Hé Natas,

  Jouw jaar was echt roerig. Wat heb jij privé een rukjaar gehad. Ik hoop echt dat er snel voortgang komt in de perikelen, want als je verder wilt maar er komt geen schot in, dan is dat zo killing!

  Je weet dat ik je blog zeer waardeer en als ik wat meer tijd had dan zou ik veel vaker bij je komen lezen. Leuk dat we ook over veel dingen hetzelfde denken en ja, dat er wat meer 40+´ers bijkomen die ook echt een aanvulling zijn in de blogmolen.

  Ik wens je alle geluk, nog meer succes met je blog dan je nu al hebt en ook heel veel gezondheid in 2016. Contract met een media/bureau. Dat is toch wel echt het ultieme nirvana dat je als blogger kunt bereiken, maar in jouw geval zo terecht! Wat gaaf!

  Zet 2015 de deur uit meis. En verwelkom 2016 met open armen. Als iemand dat heeft verdiend, dan ben jij dat wel.

  Liefs, Hennie

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:32 (7 jaren ago)

   Dankjewel Hennie, super lief van je!

   Beantwoorden
 11. jeapiebel
  31 december 2015 at 13:10 (7 jaren ago)

  Ik zal ook trots zijn op mijzelf als mijn samengestelde beautyblog al binnen 1 dag was uitverkocht. En zeker heb je hele mooie samenwerking met bedrijven en mooie producten review. Al volg ik je niet lang, maar ik kom wel altijd langs voor productenreview. Fijne jaarwisseling trouwens.

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:32 (7 jaren ago)

   Dankjewel, jij ook een fijne jaarwisseling gewenst!

   Beantwoorden
 12. Linda
  31 december 2015 at 11:12 (7 jaren ago)

  Wat een jaar he,gelukkig nog enkele uurtjes oud,en kun je het afsluiten,al heb je je er knap door heen geworsteld hoor.
  Ik hoop met al je fijne plannen dat 2016 voor jou heel mooi gaat worden.
  Ik wens je een prettige jaarwisseling en heel veel geluk.xxxx

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:32 (7 jaren ago)

   Dankjewel Linda, jij ook een fijne jaarwisseling gewenst!

   Beantwoorden
 13. Babs
  31 december 2015 at 11:12 (7 jaren ago)

  Ik wens je het allerbeste, ook op het persoonlijke vlak. Ik denk dat veel mensen met je meeleven en hoop voor je dat je snel in een rustiger vaarwater terecht komt.
  Ik heb nog even het artikel gelezen van de Byas lifter, ik zie inderdaad verschil, mooi!
  Fijne jaarwisseling en een dikke knuf voor Benthe!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:33 (7 jaren ago)

   Dankjewel, jij ook Babs! Knuffel voor Benthe is doorgegeven 🙂

   Beantwoorden
 14. Cindy
  31 december 2015 at 10:11 (7 jaren ago)

  Ik skip alle lijstjes/jaaroverzichten op de blogs normaal, maar die van jou moest ik natuurlijk wel even lezen.
  Gefeliciteerd, en leuk dat je een contract gaat tekenen met een mediabureau!
  Hopelijk gaat het in 2016 ook beter met de verkoop van het huis en kun je een frisse start maken elders. Komt vast goed!
  Fijne jaarwisseling!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:34 (7 jaren ago)

   Dat vind ik nog eens leuk om te horen Cindy, dankjewel! Jij ook een fijne jaarwisseling gewenst!

   Beantwoorden
 15. Marguerita
  31 december 2015 at 09:53 (7 jaren ago)

  Wat leuk om te lezen, en j maakt ook altijd van die prachtige foto’s! Veel succes in het nieuwe jaar en hopelijk brengt de samenwerking met het mediabureau je nog meer mooie kansen!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:34 (7 jaren ago)

   Dankjewel voor het compliment!

   Beantwoorden
 16. Marion
  31 december 2015 at 09:35 (7 jaren ago)

  Het was een bewogen jaar voor je, maar je hebt je er krachtig doorheen geslagen met de mooie en lieve Benthe aan je zijde. Ik wens jullie een fijne jaarwisseling met zo min mogelijk last van vuurwerk en voor volgend jaar heel veel geluk, liefde en gezondheid. X

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:35 (7 jaren ago)

   Dankjewel Marion, ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en alle goeds voor volgend jaar!

   Beantwoorden
 17. mariëlle
  31 december 2015 at 08:25 (7 jaren ago)

  Leuk overzicht en aaah een media bureau, hoe tof!!! Fijne jaarwisseling!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:36 (7 jaren ago)

   Dankjewel, jij ook Mariëlle!

   Beantwoorden
 18. Roos
  31 december 2015 at 06:51 (7 jaren ago)

  Wat een leuk artikel om te lezen weer Natasja 🙂

  Ik wens jou een heel mooi en liefdevol 2016 toe en ik hoop dat jouw wensen uit mogen komen. Ben erg blij met jouw blog en vind het ongelooflijk goed en knap hoe je het allemaal voor elkaar bokst. Bij een volgende meeting op een datum waarop ik wel kan sluit ik heel graag aan…

  Groetjes en een fijne jaarwisseling X

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:36 (7 jaren ago)

   Dankjewel Roos, ook voor je andere lieve reacties in 2015! Een heel fijne jaarwisseling gewenst!

   Beantwoorden
 19. chucky1012
  31 december 2015 at 06:22 (7 jaren ago)

  Leuk dat je met voor een media buro gaat werken!
  Ik wens je veel goeds.

  Veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2015 at 15:37 (7 jaren ago)

   Dankjewel, jij ook alle goeds voor het nieuwe jaar gewenst!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.