Dalmatian nails: eenvoudig te realiseren

Vandaag heb ik een andere NOTD voor jullie dan jullie gewend zijn van mij: dalmatian nails. Iets wat ik niet zo snel voor mijn werk of een gelegenheid zal dragen, maar omdat vandaag de verjaardag van Beau zou zijn, wil ik hem graag met jullie delen.

Dalmatian nails

Dalmatian nails: how to do?

Geen ingewikkelde nail-art (daar heb ik het geduld niet voor en ik kan het ook gewoon niet netjes), maar heel simpel: de basis is NYC In a NY Minute 032 Blanco, met daaroverheen L’Oréal Paris Top Coat Confetti. Deze topcoat bevat zwarte en witte confetti in verschillende afmetingen, maar door de witte ondergrond zie je alleen de zwarte stipjes. Easy as that!

Dalmatian Nails

Je kunt de Confetti Topcoat uiteraard ook over andere kleurtjes dragen, over bijvoorbeeld een rode nagellak krijg je weer een heel ander effect. Zo geef je je nagels net een andere look. Ook als je nagellak eigenlijk niet helemaal netjes meer zit, maar je die dag geen tijd hebt om hem te verwijderen en nieuwe aan te brengen, is een topcoat met pailletjes handig. Je haalt zo de aandacht van de randjes van je nagels, die niet helemaal netjes meer zijn, en kunt nog een dagje langer rondlopen met dezelfde nagellak.

Dalmatian Nails

Dit soort topcoats zijn ook uitstekend te gebruiken over een gel-nagellak als Alessandro Striplac. Leuk voor als je niet 10 dagen lang met dezelfde nagels wilt rondlopen, na een dag of 4 doe je gewoon een leuke topcoat over je gelnagels, en je hebt een compleet andere look.

NYC In a NY Minute is te koop bij het Kruidvat en kost € 2,49, de L’Oréal Topcoat Confetti vind je bij diverse drogisterij- of parfumerie-winkels en kost € 5,99.

Gebruik jij weleens een topcoat met pailletjes of andere figuurtjes? Of houd je het altijd bij een egale kleur?

3 Comments on Dalmatian nails: eenvoudig te realiseren

 1. Jori
  10 oktober 2013 at 15:43 (9 jaren ago)

  Wauw wat leuk zeg…. Ik gebruik zoiezo bijna nooit een topcoat (oeps)… maar vindt deze erg leuk 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  10 oktober 2013 at 15:38 (9 jaren ago)

  Ziet er mooi uit!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.