Dank u Sinterklaasje: mijn 5 december kadootjes!

Afgelopen zaterdag hebben we met de hele familie Sinterklaas gevierd bij mijn ouders. Sinds drie jaar hebben we de surprises weer terug ingevoerd, de neefjes en nichtje doen ondertussen enthousiast mee met het bedenken van de mooiste en grappigste creaties. Mijn surprise zag je al voorbij komen in de This is my life van vanmorgen, in dit artikel laat ik je zien wat voor moois ik zaterdag (en al eerder afgelopen week) allemaal gekregen heb!

Dank u Sinterklaasje

Dank u Sinterklaasje

Ik ben dit jaar flink verwend door Sinterklaas. Vorige week kreeg ik op het werk al een grote doos bezorgd, met kadootjes voor Benthe en mij. En afgelopen zaterdag, op 5 december zelf, kwamen daar nog een paar hele mooie kadootjes bij. Ik heb alleen de kadootjes van mijzelf op de foto gezet, die van Benthe zijn al in gebruik genomen πŸ™‚

Dank U Sinterklaasje

Een paar weken geleden was ik bij Etos en heb ik de nieuwe Eau de Toilettes geroken. Forever Love sprong er voor mij direct uit, dus die ging op mijn verlanglijstje voor 5 december. Ik vertel je er binnenkort in een apart artikel meer over.

Dank U Sinterklaasje

Eigenlijk stond de nieuwe geurkaars Black Oudh van Rituals op mijn verlanglijstje, maar toen ik vorige week in Tilburg deze limited edition variant zag en de tekst die op het glas staat, besloot ik voor deze te gaan. Hij ruikt o.a. naar Mhyrre en Cardemom, heel warm en kruidig.

Sinterklaas

Ook heel toepasselijk is deze XL mok van Blond Amsterdam. Om de komende weken lekker veel warme chocolademelk uit te drinken β™₯

Dank U Sinterklaasje

Yep, it’s mine! Het prachtige Urban Decay Gwen Stefani oogschaduwpalette, ook deze laat ik natuurlijk binnenkort van dichtbij aan je zien!

Dank u Sinterklaasje

Van het vrolijke merk Rice had ik twee Latte Macchiato bekers (links) op mijn verlanglijstje staan. Van Jori en Vincent kreeg ik bovendien een kadobon van de webshop Teitloos, die dit moois verkoopt, en aangezien zij donderdag en vrijdag een actie met gratis verzenden hadden, bestelde ik meteen wat van de nieuwe voorjaarscollectie β™₯

Sinterklaas

Deze leuke beker in stippel-stijl kreeg ik ook van Jori en Vincent, ik vind hem cute!

Zoals je ziet, ben ik flink verwend de afgelopen week. Heb jij ook Sinterklaas gevierd? Wat heb jij gekregen?

13 Comments on Dank u Sinterklaasje: mijn 5 december kadootjes!

 1. Bertine
  8 december 2015 at 17:15 (6 jaren ago)

  oh dat palette: wowie! leuke cadeaus heb je gekregen! zo een grote mok vind ik ook altijd fijn voor chocolademelk(L)

  Beantwoorden
 2. Bianca
  8 december 2015 at 07:26 (6 jaren ago)

  Wat ben je lekker verwend, vind vooral die mok van Blond Amsterdam erg mooi xxx

  Beantwoorden
 3. Wojis
  7 december 2015 at 21:52 (6 jaren ago)

  Zooooo, ik zag he vanmiddag al, wat ben jij verwend! En ik ben heel benieuwd wat jij maakt van het UD palette, ik weet al welke kleuren ik als favoriet heb… zoete bekers heb je gekregen, erg leuk.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  7 december 2015 at 21:25 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke cadeaus heb je gekregen! En dat palette, nice! Benieuwd hoe bij jou de Rituals kaars brandt, ben er zelf zo niet tevreden over… Dit was voor mij de eerste en tevens de laatste.
  En nope, geen Sinterklaas, dus ook niets gekregen. Dus heb mezelf maar verwend afgelopen zaterdag bij Hema, met een lekker warme nieuwe sjaal en een mooie vaas die ontzettend mooi staat met een kaars brandend erin.

  Beantwoorden
 5. Lisanne
  7 december 2015 at 19:54 (6 jaren ago)

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen, die Blond Beauty mok is geweldig!
  Ik kreeg een thee-set en knutselspulletjes πŸ™‚

  Beantwoorden
 6. Krista
  7 december 2015 at 18:45 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke kadootjes, je boft maar met zo’n lieve familie!

  Beantwoorden
 7. mireille
  7 december 2015 at 18:11 (6 jaren ago)

  Hier alleen Boris verwend door de goed heiligman. Hij heeft alles gekregen wat zijn hartje begeerde zei hij na afloop. I
  Wat een leuke dingen heb je gekregen zeg.

  Beantwoorden
 8. Roos
  7 december 2015 at 17:50 (6 jaren ago)

  Die Tea time mok is prachtig, wat een leuke verassing zal dat geweest zijn zo’n groot pakket die op het werk gebracht werd. Superlief dat ze dat hebben gedaan.

  De kaars vind ik ook helemaal geweldig, kan me voorstellen dat je daarvoor valt met zo’n mooie tekst erop. Het Gwen Stefanie palet vind ik wat tegenvallen qua kleuren maar dat is voor ieder persoonlijk denk ik. Geniet lekker van de kadootjes, see you soon Liefs Roos X

  Beantwoorden
 9. manon
  7 december 2015 at 16:44 (6 jaren ago)

  Leuke dingen heb je gekregen. Oh die Beautyqueen mok wil ik ook nog hebben!

  Beantwoorden
 10. Marieke
  7 december 2015 at 16:40 (6 jaren ago)

  Leuke cadeautjes zeg! Hier zijn de met name de kinderen ontzettend verwend, maar ik heb een Douglas gift card gekregen en zojuist online een Zoeva oogschaduwpalette en oogpotlood besteld πŸ˜‰

  Beantwoorden
 11. Judith
  7 december 2015 at 15:33 (6 jaren ago)

  Wat een leuke cadeaus. Ik heb de rituals geurkaars zelf aan de kerstmant gevraagd.

  Beantwoorden
 12. MariΓ«lle
  7 december 2015 at 14:40 (6 jaren ago)

  Aaaaaah het palette!!! Super leuke cadeaus heb je gekregen πŸ™‚

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  7 december 2015 at 14:11 (6 jaren ago)

  Het zijn zulke mooie kado’s die je had gekregen!
  Vooral het gekleurde voorjaarsspullen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.