Darphin Petal Lip Infusion Oil: luxe voor je lippen!

Nu we stiekem weer langzaam richting het najaar gaan, wordt het tijd om je huidverzorging daarop aan te passen. En daarbij hoort ook de verzorging van je lippen. Want hoewel het ook in september nog heerlijk weer kan zijn, kunnen vooral de ochtenden en de avonden al behoorlijk fris zijn. Darphin Petal Lip Infusion Oil is een intens verzorgende olie die de lippen voedt en beschermt tegen uitdroging.

Darphin Petal Lip Infusion Oil

Darphin Petal Lip Infusion Oil

De aromatische oliën van Darphin staan bekend om hun heerlijke geur, de perfecte werking en hun gevoel van well-being. Om ook de lippen perfect te verzorgen ontwikkelde Darphin deze parabenen-vrije lipverzorging voor vollere en verzorgde lippen. De lippen worden optimaal beschermd tegen uitdroging en voelen zacht aan door de toegevoegde bloemblaadjes.

Oh, dat klinkt als een heerlijke lipverzorging! Ik heb in een grijs verleden ook weleens een lipolie gebruikt, maar de dunne textuur daarvan vond ik niet prettig. Voor mijn gevoel gleed dat zo van mijn lippen en bood daardoor maar weinig verzorging. Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar dit nieuwe product van Darphin.

Darphin Petal Lip Infusion OilDarphin Petal Lip Infusion Oil is een plaatje om te zien, maar ik had van dit merk ook niet anders verwacht eigenlijk. Er zijn drie varianten verkrijgbaar, elk met hun eigen specifieke werking. De variant met blauwe korenbloemblaadjes verzacht de lippen, de variant met calendula werkt verstevigend en de variant met rozenblaadjes, die ik heb ontvangen, voedt de lippen.

De bloemblaadjes zien er natuurlijk ontzettend mooi uit in de verpakking, maar ik was even bang dat ik ze steeds van mijn lippen moest plukken. Maar dat bleek niet het geval, de verpakking is zo gemaakt dat de bloemblaadjes netjes in de huls blijven.

Ingrediënten

Darphin Petal Lip Infusion Oil bevat als belangrijkste ingrediënten Abrikoos en Druivenpitolie. Deze hebben een intensief voedende en verzachtende werking op de lippen, en geven daarnaast natuurlijk een mooie glans. Vitamine E voorkomt uitdroging van de lippen en versterkt het huideigen beschermend vermogen. Omega 6 en 9 versterken en verstevigen de lippen.

Darphin Petal Lip Infusion OilJe kunt de lipolie direct op je lippen aanbrengen, als verzorging en om ze een mooie glans te geven. Maar je kunt de Darphin Petal Lip Infusion Oil ook over je lipstick aanbrengen, voor een mooie glans en intensere kleur. Ik breng de lipolie ’s avonds aan voor ik naar bed ga, als intensieve verzorging voor de nacht.

De lipolie heeft een ietwat plakkerige textuur, zoals een lipgloss zeg maar. Dat was even wennen, omdat ik een dunne olie verwachtte. Maar hierdoor blijft hij wel veel beter op mijn lippen zitten, en ik ervaar de plakkerige textuur niet als vervelend. De lipolie heeft een bloemig-zoete, bijzondere én lekkere geur. De olie voedt en verzorgt mijn lippen de hele nacht intensief, de volgende ochtend voel ik de olie nog steeds zitten op mijn lippen. En ze voelen echt zo ontzettend zacht en verzorgd, wat een heerlijke olie! Ik denk dat dit een product is waarmee mijn lippen zelfs de koudste wintermaanden uitstekend doorkomen.

Darphin Petal Lip Infusion Oil kost € 23,00. Meer informatie over de producten en de verkooppunten vind je op de Nederlandse website. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on Darphin Petal Lip Infusion Oil: luxe voor je lippen!

 1. bychristiana
  1 september 2018 at 08:18 (4 jaren ago)

  Het is inderdaad een plaatje om te zien hè? Ik denk wel het mooiste glossje dat ik in mijn la heb liggen!

  Beantwoorden
 2. Anita
  29 augustus 2018 at 15:27 (4 jaren ago)

  Ik vind hem. Iet io de site

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  29 augustus 2018 at 11:47 (4 jaren ago)

  Dit klinkt erg goed voor de herfst/winter want het mijn lippen verdienen extra verzorging zodra het frisser wordt buiten…

  Sterkte, beterschap en knuffels voor je spikkel prinses Xoxo

  Beantwoorden
 4. Tamara
  29 augustus 2018 at 11:43 (4 jaren ago)

  Met mijn droge lippen, vandaar altijd lippenstift, ga ik deze zeker proberen !

  Thanks ❤️

  Beantwoorden
 5. Marije
  29 augustus 2018 at 06:46 (4 jaren ago)

  Oei dat klinkt idd heerlijk voor de koude dagen die komen. Mijn lippen hebben dan altijd wat meer verzorging nodig.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.