De Alternatieve Vierdaagse 2021 – dag 2

En ook dag 2 van de Alternatieve Vierdaagse 2021 zit erop, Roze Woensdag. Normaal gesproken is de derde dag de zwaarste dag, maar dit keer had ik hem al op de tweede dag. Althans, dat hoop ik maar πŸ˜‰ Het was vanmorgen meteen al erg warm, gelukkig kwam er in de loop van de dag wel wat meer wind. En jippie, ik ben op de helft! Ik heb weer de nodige foto’s gemaakt, zo kunnen jullie meegenieten van deze wederom zonnige dag!

Alternatieve Vierdaagse 2021

Alternatieve Vierdaagse 2021 – dag 2

Dag 2 is al jarenlang Roze Woensdag in Nijmegen: één groot feest. Dat feestje moeten we dit jaar helaas (weer) missen, maar roze slaan we natuurlijk niet over! Het werd weer warm, dus ik koos weer voor mouwloos. Dit is een erg fijn model van Tante Betsy om in te wandelen. En Falke heeft dit jaar ook speciaal roze wandelsokken uitgebracht voor Roze Woensdag. Je ziet nog net een randje boven mijn schoenen uitsteken.

Alternatieve Vierdaagse 2021

Tegen half negen ging ik weer van start. Het was beduidend warmer dan gisteren, vooral de eerste twee uur waren erg warm. Daarna kwam er gelukkig iets meer wind, wat af en toe nog iets van verkoeling bracht. Ik had weer mijn handdoekje mee, ik zorg er echt voor dat de zon uit mijn nek blijft.

Alternatieve Vierdaagse 2021

Van links naar rechts, lopen nondedju! #snollebollekes

In het Reeshofpark wordt nu ook veel minder gemaaid, alleen de randen nog zodat er looppaden ontstaan. De rest blijft lekker wild voor de insecten ♥

Ik kwam vandaag tot de ontdekking dat er frambozen groeien langs de route die ik iedere week loop, hahaha!

Aan het eind van dit pad heb ik even een afslag genomen, ik heb kort gedag gezegd bij een jurkenzusje die op het huis van haar ouders paste. Ik heb er maar heel even gezeten, want ik had nog maar vijf kilometer gelopen. Dus te kort voor een echte pauze. Ja ja, we moeten streng blijven he? πŸ˜‰

Vandaag vielen deze gele bloemetjes me op ♥

Alternatieve Vierdaagse 2021

Hier wilde ik gisteren al een foto van maken, maar toen zaten er links en rechts van het fietspad ganzen. Dus moest ik even goed opletten, hahaha! Vandaag hoefde ik minder uitwijkmanoeuvres te maken voor ganzen.

Nog even het park door, en dan linksom weer terug naar huis voor de eerste stop.

Alternatieve Vierdaagse 2021

Ik zag dat ik vandaag veel foto’s van water gemaakt heb. Ik denk dat ik hoopte zo een beetje verkoeling te krijgen, hahaha!

Zo grappig trouwens: op de dijk langs het kanaal kwam ik meerdere groepen militairen tegen, allemaal broekies nog hoor. En op de fiets, niet lopend. Toen even later ook nog de doorgaande weg door de wijk werd afgezet voor mij, had ik toch nog even het Γ©chte Vierdaagsegevoel. Het fietspad stond onder water, ze waren aan het pompen. En de meneer die het verkeer stond te regelen, vond blijkbaar dat ik geen natte voeten hoefde te halen, dus hield hij de rij met auto’s even tegen zodat ik over de weg kon πŸ™‚

Pauze, ik was er echt aan toe om even te zitten. Een kwartiertje maar, maar dat voelt altijd zΓ³ weldadig voor mijn benen!

Mijn favoriete stukje van de laatste ronde ♥

Flowers make me happy ♥

Alternatieve Vierdaagse 2021

En speciaal voor Roze Woensdag nog deze Beauty ♥

Langs het water stond een lekker windje, dat was heerlijk!

Dit is een afgesloten stuk natuurgebied, waar ook runderen lopen. Nou ja, niet door het water natuurlijk πŸ˜‰ Ik ben ze deze week nog niet tegengekomen, ik hoop ze nog een keer te spotten!

En hier zit in de ochtend vaak een vaste groep ganzen, maar ze waren de wijk al in getrokken.

Alternatieve Vierdaagse 2021

Het park, bijna weer thuis!

Alternatieve Vierdaagse 2021

Yes, yes, yes! De tweede dag zit erop! Ik had mijn stapelpannenkoeken voor vandaag bewaard, zo’n heerlijke beloning! Ik ben op de helft!

Roze Woensdag Wasdag, hahaha! Ik was nu iedere middag mijn kleren meteen, en hang het daarna buiten te drogen. Zo is alles meteen weer fris, en blijft de zweetlucht er niet in zitten.

Mijn roze Falke sokken mogen morgen weer aan hoor!

Normaal droog ik mijn jurkjes nooit buiten, maar onder de parasol in de schaduw kan het prima.

Op naar de derde dag! Morgen heb ik wandelgezelschap, hopelijk is de derde dag dan minder zwaar dan vorig jaar. Bedankt weer voor al jullie reacties en onmisbare steun! ♥

16 Comments on De Alternatieve Vierdaagse 2021 – dag 2

 1. Marja
  22 juli 2021 at 07:44 (1 jaar ago)

  Wat doe je dat goed! Heel knap. En zo leuk om je verslagen te lezen.

  Marja Bodewes

  Beantwoorden
 2. henriette
  21 juli 2021 at 22:30 (1 jaar ago)

  Nou kanjer!! Heel veel plezier morgen met je gezelschap.
  Wat ik me afvroeg loop je iedere dag een andere route?
  Heel veel groetjes en succes

  Beantwoorden
 3. Jelma
  21 juli 2021 at 22:19 (1 jaar ago)

  Weer een gezellig verslag om te lezen: dankjewel dat je ons zo een beetje meeneemt op je rondes.
  Heel veel succes de laatste 2 dagen!

  Beantwoorden
 4. Marleen
  21 juli 2021 at 21:45 (1 jaar ago)

  Veel sukses bedoel ik dus, hahaha

  Beantwoorden
 5. Marleen
  21 juli 2021 at 21:44 (1 jaar ago)

  Super! Ik bewonder je, veel de komende dagen.

  Beantwoorden
 6. Marlous
  21 juli 2021 at 21:32 (1 jaar ago)

  Wat goed alweer de helft er op zitten!!! Mooie foto,s weer behalve van die gele bloemetjes haha dat is toch jakobskruiskruid? SSucces en hou vol

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  21 juli 2021 at 21:29 (1 jaar ago)

  Leuke foto’s van een stralende en roze dag β™‘

  Beantwoorden
 8. Wilma Rommelse
  21 juli 2021 at 21:08 (1 jaar ago)

  Topper! Prachtig verslag weerman je mooie prestatie

  Beantwoorden
 9. Sjakkie
  21 juli 2021 at 20:48 (1 jaar ago)

  Ik vind het heerlijk je verslagen te lezen, maar ik vergeet altijd een reactie te plaatsen . Nu goed aan denken! Lieve Natasja, ik bewonder je doorzettingsvermogen en geniet van je foto’s en verslag! Heel veel succes de komende 2 dagen… op SWR blijven we je flink steunen

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 juli 2021 at 20:56 (1 jaar ago)

   Dankjewel, jullie steun is echt geweldig! β™₯

   Beantwoorden
 10. Petra+van+Schijndel
  21 juli 2021 at 20:45 (1 jaar ago)

  Alvast succes voor morgen. De roze sokken gaan je vast helpen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 juli 2021 at 20:55 (1 jaar ago)

   Dankjewel Petra β™₯

   Beantwoorden
 11. Neeltje
  21 juli 2021 at 20:37 (1 jaar ago)

  Zet hem op morgen kanjer!

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 juli 2021 at 20:55 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 12. Ria
  21 juli 2021 at 20:33 (1 jaar ago)

  Alvast succes voor morgen en overmorgen

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 juli 2021 at 20:55 (1 jaar ago)

   Dankjewel Ria!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.