De Gewoon Niet Tag

Deze week werd ik door Vera getagd voor de Gewoon Niet Tag die momenteel rondgaat op blogs, door Vera omgedoopt door “Nu even niet!”. Bij deze Tag geef je door middel van bepaalde categorieën aan wat je absoluut niet leuk of lekker vindt. En zeg nou zelf: soms is het toch best lekker om even lekker geoorloofd te mopperen en te zeuren? Dus ben je benieuwd naar de dingen die ik écht niet trek? Lees dan snel verder!

Gewoon Niet Tag
bron

Muziek – eigenlijk houd ik van best veel soorten muziek. Of het nu Engelstalig is of van eigen bodem, ik zap niet snel weg. In een grijs verleden luisterde ik zelfs graag naar de muziek van “ons Frans”, hahaha! Er is maar één soort muziek waar ik niet tegen kan en waar ik chagrijnig van word, en dat is harde rampestamp muziek. Zodra ik die hoor, draai ik snel aan de zenderknop op zoek naar wat anders.

Gewoon Niet Tag
bron

Eten – ik was vroeger een vreselijk lastig kind qua eten, er waren niet veel groentes die ik lekker vond. Ik probeer me dat nu weleens voor te stellen hoe dat voor mijn moeder moest zijn: heb je zo je best gedaan om een lekkere maaltijd te koken, zit je kind (in dit geval twee, want mijn zus deed vrolijk mee) met lange tanden te eten, ondankbaar geval, hahaha! Tegenwoordig lust ik gelukkig veel meer, er zijn maar twee groenten die ik echt niet eet: spruitjes en rode bietjes. De laatste komt hier ook het huis niet in, want alleen van de geur word ik al misselijk…

Zoetigheid – hier moest ik lang over nadenken, want ik ben een enorme zoetekauw en lust eigenlijk alles. Op één ding na: sinassnippers. De combinatie van pure chocolade met sinaasappel (die ook nog eens nep van smaak is): jakkie bah!

Gewoon Niet Tag bron

Kleding – dit vind ik best een moeilijke, want ik vind dat iedereen gewoon vooral moet dragen wat hij/zij leuk of lekker vind. Waar je mij echter nooit in zult aantreffen, is een huispak van Roy Donders, of een strakke legging als broek gedragen. Nette mantelpakjes zijn ook niet aan mij besteed, gelukkig is dat ook niet nodig in mijn baan.

Geuren – qua geuren kan ik kort zijn: verzorgingsproducten met de geur van meloen sla ik over, dat vind ik zo’n weeïge geur, en ik krijg er ook hoofdpijn van. Voor in huis (geurkaarsen of geurmelts) laat ik zware, foody geuren links liggen, daar houd ik echt niet van.

Gewoon Niet Tagbron

Seizoen – hier kan ik eigenlijk niet kiezen, want ik vind alle seizoenen hun charme hebben en ben daarom blij dat ik in Nederland woon. Maar als ik dan toch moet kiezen: ik haat een winter die geen echte winter is, maar een mislukte herfst.

Youtube– mijn grootste irritatie: reclames die je pas weg kunt klikken na x seconden. Ik snap dat dit soort websites bestaan dankzij de reclame, maar ik wil niet wachten tot ik eindelijk mijn gekozen filmpje eens kan kijken.

Gewoon Niet Tag
bron

McDonalds – ik vind het belachelijk dat we hier in Dinteloord geen McDonalds hebben 😉

Personen – ik heb een hekel aan mensen die bij de minste of geringste tegenslag in hun “ik ben zo zielig, kijk nou wat mij weer gebeurt”-modus schieten. En dan heb ik het echt over het minste of geringste, niet over ernstige gebeurtenissen. Het spijt me, maar daar kan ik gewoon echt niet tegen.

Gewoon Niet Tagbron

Bekende personen – As we speak, hoor ik ze op de achtergrond: de mannen van Voetbal International. Wat een zinloos, inhoudsloos geouwehoer produceren die mannen. En ze praten ook zo ontzettend hard. Ga lekker breien ofzo!

Party – waar ik absoluut niet tegen kan, zijn mensen op feestjes die zogenaamd lollig worden als ze wat gedronken hebben. En dan vooral de mensen die nuchter hun mond niet open doen tegen je, en je met een glaasje op opeens rond de nek vliegen. Bleeeegh, hoepel op!

Wat is jou absolute “Nu even niet”?

Ik wil deze tag graag doorgeven aan Deb en Roxanne

6 Comments on De Gewoon Niet Tag

 1. Deb
  2 maart 2014 at 22:01 (8 jaren ago)

  Hihi leuke tag! Bedankt! Lang geleden dat ik weer eens getagged ben.. bijna niemand doet dat tegenwoordig meer, terwijl het zo leuk is hihi.. Dus ik ben er blij mee 😉 Ik houd juist wel van rode bietjes en spruitjes heb ik ook al in geen eeuwen gegeten.. brrr… maar naast deze groente is er een waar ik kokhals neigingen van krijg.. die zal ik bewaren voor wanneer ik deze tag overneem want dat zal ik zeker doen.. heerlijk om eens lekker te zeuren over futiliteiten hihi.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  2 maart 2014 at 20:32 (8 jaren ago)

  Haha lees nooit tags op blogs, vind er niks aan (doe gewoon niet haha) maar was wel nieuwsgierig naar deze.
  Ben het compleet eens met je man, 1 van mijn favoriete programma’s is VI, ga er altijd voor zitten op maandag en vrijdag.
  Verder ben ik allergisch voor sneeuw, koude winters, carnaval (sorry hihi) en van die Nederlandse hoempapa muziek.
  Hazes kan ik dan wel weer erg waarderen 😉
  En talentenjachten op tv hou ik ook niet van, en dat is nog zwak uitgedrukt.

  Beantwoorden
  • Arno (man van)
   2 maart 2014 at 20:48 (8 jaren ago)

   #like 😉

   Beantwoorden
 3. Arno (man van)
  2 maart 2014 at 10:17 (8 jaren ago)

  Ik wil toch even reageren op het stukje over bekende personen. Zo jammer dat mijn idolen Wilfred, René en Johan worden afgeschilderd als inhoudsloze mannen. Gun mij mijn tweewekelijks pleziertje. Op maandag en vrijdag avond is de tv van 20:30 tot 22:00 van mij, van mij, van mij

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  2 maart 2014 at 08:20 (8 jaren ago)

  Ik herken veel van jouw irri’s, voor mij ook een absolute ‘don’t do this to me’ zijn mensen die altijd kritiek op anderen hebben zonder zelf constructieve ideeën aan te willen dragen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.