De leukste LE collecties van 2014

Hebben jullie dat ook: dat zodra er ‘LE’ voor een product of collectie staat, het musthave-gehalte direct een level stijgt? Ik wel in ieder geval. Soms levert dat uiteindelijk een teleurstelling op, maar gelukkig zijn het vaak mooie producten, die hun prijs meer dan waard zijn. Ik laat je vandaag de leukste LE collecties van 2014 zien (in mijn ogen dan)!

leukste LE collecties van 2014

De leukste LE collecties van 2014: Lush Valentijnscollectie

Hoewel de Lush Valentijnscollectie altijd veel kleiner is dan de Kerstcollectie, vond ik hem afgelopen jaar een echte topcollectie. Met heerlijke zoete, fruitige geuren waar ik in januari/februari altijd erg aan toe ben. Prince Charming Shower Gel en Neon Love Zeep sprongen er voor mij echt uit, maar ook de overige producten mogen komende Valentijnsdag gerust terugkomen van mij. Gelukkig duurt het niet lang meer voor de Lush Valentijnscollectie weer verkrijgbaar is!


 

De leukste LE collecties van 2014: de I Love Myself Valentine box

Trouwe lezers van Beautyspots weten dat ik groot fan ben van de I Love Myself beautybox. In februari bracht Mireille de I Love Myself Valentine box uit, deze sprong er voor mij echt uit. Hij bevatte prachtige, luxe producten om zowel jezelf te verwennen als heerlijke producten voor in huis. Dit was voor mij echt dΓ© perfecte combinatie van lichaamsverzorging en homescent-producten.


 

leukste LE collecties van 2014

De leukste LE collecties van 2014: MAC Alluring Aquatic

MAC brengt tegenwoordig zo vaak LE collecties uit, dat het bijna niet meer bij te houden is. Toch springt er zo nu en dan een collectie uit voor mij, afgelopen jaar was dat de MAC Alluring Aquatic collectie. In eerste instantie kocht ik een bronzer, blush, lipstick en eye liner van deze collectie, later voegde ik daar nog twee oogschaduws aan toe. Met name de blush en lipstick maken vaak onderdeel uit van mijn dagelijkse make-up look.


 

leukste LE collecties van 2014

De leukste LE collecties van 2014: Essence Hello Autumn

Het gebeurt niet vaak dat ik zo enthousiast over een budget LE collectie ben, dat ik zo ongeveer de hele collectie koop. Met de Essence Hello Autumn collectie was dat wel het geval. Vooral de oogschaduwpalettes en de bronzer bleken prachtig en van een uitstekende kwaliteit. Ga zo door Essence!


 

leukste LE collecties van 2014

De leukste LE collecties van 2014: Pupa Paris Experience collectie

Pupa is een merk wat je nogal eens voorbij ziet komen op Beautyspots, ik vind het zowel qua kwaliteit als qua vernieuwende kleuren en collecties van een hoog niveau (met een betaalbare prijs). Dit najaar kwam de Pupa Paris Experience collectie uit, met prachtige intense kleuren oogschaduw en nagellak, en met als paradepaardje de highlighter Golden Infusion. Ook dit is een collectie waarvan ik de producten heel vaak gebruik, één van de mooiste collecties die Pupa ooit uitbracht als je het mij vraagt!


 

leukste LE collecties van 2014

De leukste LE collecties van 2014: Cosmania Beautybox

In augustus bracht Beautybox een wel heel speciale Limited Edition uit: een box met alleen maar producten die verkrijgbaar zijn bij Cosmania. Aangezien Cosmania een webshop/winkel is vol prachtige, populaire merken uit het buitenland, besloot ik er eentje te bestellen. En daar kreeg ik geen spijt van, wat een prachtige box! Via deze box (en de kortingsbon die erin zat) maakte ik o.a. kennis met het merk Mario Badescu, waarover je al een paar keer hebt kunnen lezen op Beautyspots. Dit soort samenwerkingen mag Beautybox vaker doen van mij!

Ben jij gevoelig voor LE’s? Heb jij dit jaar een mooie LE kunnen scoren?

5 Comments on De leukste LE collecties van 2014

 1. Mireille
  29 december 2014 at 22:02 (8 jaren ago)

  Paris Experience was ook mijn favoriete van Pupa. Gebruik de producten bijna dagelijks.
  Ben benieuwd maar de LE voor de komende lente.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  29 december 2014 at 20:01 (8 jaren ago)

  De I Love Myself box LE vind ik zelf ook erg mooi alleen mijn voorkeur was de kerst editie die vond ik super. Ook de Pupa collectie is echt heel mooi x

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  29 december 2014 at 19:23 (8 jaren ago)

  Het waren hele mooie en speciale collectie’s!

  Beantwoorden
 4. Agneta
  29 december 2014 at 16:01 (8 jaren ago)

  Zitten best wat prachtige collecties bij! Zelf heb ik helaas niks gescoord dit jaar, maar wie weet in 2015!

  Liefs Agneta

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.