De Live Life Happy Spring Easter surprisebox (met winactie)

Een tijdje geleden deed ik voor het eerst een bestelling bij de webshop Live Life Happy. Dit is een webshop vol leuke en vrolijke stationery, hebbedingetjes, leuke kaartjes en kleine kadootjes. Sindsdien volg ik ze op Facebook, en zo zag ik een paar weken geleden de Live Life Happy Spring Easter surprisebox voorbij komen. Een verrassingsbox vol vrolijke producten, helemaal in het teken van Pasen. Ik laat de inhoud vandaag aan jullie zien, en surprise, surprise: ik ga één van jullie blij maken met zo’n zelfde box!

Live Life Happy Spring Easter surprisebox

Live Life Happy Spring Easter surprisebox

De Live Life Happy Spring Easter surprisebox was een Limited Edition, inmiddels is hij al uitverkocht. Een aantal items uit de box zijn echter nog wel los verkrijgbaar in de webshop, in de Pasen/Lente categorie. De box kostte € 14,95 en heeft een waarde van € 24,95. Ik laat je hieronder zien wat erin zit!

De Live Life Happy Spring Easter surprisebox zit vol met schattige, vrolijke, leuke dingetjes. Gewoon: leuke hebbedingetjes die je heus niet persé nodig hebt, maar die je leven wel een beetje opvrolijken. Op het moment dat ik de surprisebox bestelde, had ik nog geen idee hoezeer hij welkom zou zijn.

Live Life Happy Spring Easter surpriseboxWat mij als eerst opviel in de surprisebox, was deze schattige fluffy sleutelhanger in de vorm van een schaapje. Echt een cutie ♥ Links zie je een koekjesvormpje, waarmee je heerlijke verse paaskoekjes kunt bakken. Die komt nu goed van pas, leuk om met je kinderen koekjes te maken! Vooraan zie je nog een lief klein paashaasje, dit is een gum. Maar eigenlijk vind ik het zonde om hem daarvoor te gebruiken, ik heb hem gewoon op mijn salontafel staan.

Dit schattige koeltasje met opdruk van regenbogen en unicorns komt natuurlijk altijd van pas. Of je er nou je lunch in meeneemt naar je werk, blikjes fris in bewaart tijdens een lange autorit of meeneemt op een dagje strand: zo’n tasje heb je gewoon nooit te veel. En als het heel warm is, kun je er bijvoorbeeld ook je make-up in bewaren, als je op vakantie gaat.

Live Life Happy Spring Easter surpriseboxVerder zie je hierboven op de foto van links naar rechts nog een stickerboek met meer dan 100 vrolijke Paasstickers, een los vel met vrolijke zomerse stickers, en twee lieve kadozakjes. Eentje met regenbogen en eentje met kersjes ♥

Maak kans op zo’n vrolijke surprisebox!

Zoals ik al zei ga ik één van jullie blij maken met een Live Life Happy Spring Easter surprisebox. Om kans te maken op dit leuke pakket, laat je hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. Voor een extra winkans like je de Facebook-pagina van Beautyspots en deelt het bericht over deze winactie met je vrienden.

Meedoen kan tot en met vrijdag 3 april, daarna ontvangt de winnaar een mail van mij. Ik ontvang vervolgens graag binnen 48 uur een reactie op deze mail. Blijft een reactie binnen die tijd uit, dan gaat het pakket naar iemand anders. Let op: gezien de omstandigheden kan het zijn dat het verzenden niet meer voor Pasen lukt. Ik vertrouw erop dat jullie hier begrip voor hebben.

17 Comments on De Live Life Happy Spring Easter surprisebox (met winactie)

 1. Miranda Aerts
  6 april 2020 at 10:49 (8 maanden ago)

  Schattig! ♡

  Beantwoorden
 2. kempenaers anita
  2 april 2020 at 14:41 (8 maanden ago)

  doe zeer graag mee voor dit leuke pakketje

  Beantwoorden
 3. Deb
  1 april 2020 at 19:39 (8 maanden ago)

  Wat een te gekke winactie ! Ik word al helemaal vrolijk van de foto’s! Mijn dochtertje van 10 en ik vinden deze box gelemaal te gek. Lief dat je er een weg geeft! Dus ik doe mee aan je winactie! Ik heb ’em ook gedeeld op FB (ik volgde je al via FB).

  Beantwoorden
 4. Renske
  1 april 2020 at 08:48 (8 maanden ago)

  Ohh echt heel leuk! Echt wat voor mijn knutselprinsesjes thuis. 🙂 Ik doe ook graag mee met de winactie. 🙂

  Beantwoorden
  • Nicolette
   1 april 2020 at 16:02 (8 maanden ago)

   Wat een leuke en vrolijke verrassingsbox!
   Ik hoef geen lootje hoor, gun iemand anders dit leuke pakketje.

   Beantwoorden
 5. Paola
  1 april 2020 at 08:43 (8 maanden ago)

  Wat schattig!! Daar ga je vast iemand heel blij mee maken ❤️

  Beantwoorden
  • Christel
   2 april 2020 at 00:19 (8 maanden ago)

   Oewh wat een ontzettend leuk pakketje!
   En wat super lief dat je er eentje weg wilt geven.
   Wij doen heel graag mee.
   Dochtertje van 5,5 en zoontje van 4 jaar.
   Zijn gek op kleuren, knutselen, knippen, plakken, koekjes bakken, picknicken.
   Zou hier dus geweldig goed van pas komen.

   Beantwoorden
 6. Alexsandra Stegeman-kok
  1 april 2020 at 08:42 (8 maanden ago)

  Wat een leuke winactie ik doe graag mee voor mijn 2 jongens gezien heel wat te voordeuren hebben met mijn. Gisteren in het ziekenhuis geweest voor behandeling. En ze zijn zo sterk. Ik lig 24 uur plat met een hernia en zij verzorgen mij uit liefde. Vandaar dat ik graag een gokje waag❤❤❤

  Beantwoorden
 7. Elke De Vlaminck
  1 april 2020 at 08:28 (8 maanden ago)

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn twee dochters Ella en Lena ♥️♥️♥️

  Beantwoorden
  • Zoé
   1 april 2020 at 08:37 (8 maanden ago)

   Zo’n leuke webshop! Ik heb getwijfeld of ik het paaspakketje zou bestellen… Nu toch echt spijt van. Graag doe ik mee met de winactie . Veel plezier met de leuke gezellige dingen uit dit pakketje,zo fijn in deze rare tijd.

   Beantwoorden
 8. Ellen
  1 april 2020 at 08:22 (8 maanden ago)

  Wat een schattig pakketje, hier word iemand vast heel blij mee.wat een heerlijk lieve Natasja actie weer
  Groetjes Ellen

  Beantwoorden
  • Wilma Rommelse
   1 april 2020 at 09:51 (8 maanden ago)

   Wat een leuke winactie echt ook super in deze tijd om gezellig te freubelen. Ik doe mee voor mijn schatjes 🙂

   Beantwoorden
 9. Annika
  1 april 2020 at 08:14 (8 maanden ago)

  Oh wat een leuk pakketje! Ik waag graag een gokje en doe mee met de winactie.

  Beantwoorden
 10. Jeanet Hamstra
  1 april 2020 at 08:10 (8 maanden ago)

  Dit gaan mijn dochters leuk vinden!! Graag loot ik mee.

  Beantwoorden
 11. Esther Messing
  1 april 2020 at 07:53 (8 maanden ago)

  Ah wat een leukerd. Ik doe heel graag mee en zou er mijn dochter graag mee verrassen. Ze is helemaal dol op unicorns en kan in deze gekke rare tijd wel een opkikkertje gebruiken. Echt zo lief
  Knuffel Esther

  Beantwoorden
  • Ingrid Hietkamp
   1 april 2020 at 08:40 (8 maanden ago)

   Wat een schattig pakket om te winnen en samen met dochterlief te gebruiken! Waag graag een.kansje om deze gezelligheid te winnen. Blijf gezond! Liefs!

   Beantwoorden
 12. chucky1012
  1 april 2020 at 06:23 (8 maanden ago)

  Goedemorgen….
  Wat leuk op deze vroege ochtend.
  Hier doe ik héél graag eens mee en volg jou op al je social med.k…..
  Heb ook alles gedaan voor de extra winkans.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.