De Lush Adventskalender: het ultieme december cadeau!

Op donderdag 29 augustus lanceerde Lush Labs de Lush Adventskalender , een limited edition cadeau dat exclusief verkrijgbaar via de Nederlandse website.

Nadat er door de #LushCommunity jaren om gevraagd is, is ‘ie er eindelijk: de Lush Advent Calendar. Overlaad een geliefde (of jezelf) dit jaar met een prachtige adventskalender vol heerlijke goodies.

Lush Adventskalender

Lush Adventskalender

Binnenin het kleurrijke ontwerp vind je een exclusieve verzameling bad-, douche-, verzorgings- en beautyproducten, waarvoor zelfs een aantal retro-goodies zijn teruggekeerd!

De unieke verpakking is speciaal in de UK met de hand gemaakt en genummerd – er zijn er namelijk precies 500 gemaakt.

 • Limited Edition (slechts 500 verkrijgbaar) en handgemaakt in de UK
 • Een herbruikbare doos gemaakt van gerecyecelde materialen
 • 24 full-size Lush producten 
 • Inclusief 5 retro Lush producten uit het verleden

Lush AdventskalenderEen herbruikbare, handgemaakte kist die je jaren wilt bewaren…

Wist je dat er net zoveel aandacht wordt besteed aan de herkomst van de verpakking van je Lush-cadeau als aan de producten en ingrediënten die erin zitten? Iedere prachtig ontworpen adventkalender-doos is handgemaakt in de UK van gerecyclede materialen. Als je eenmaal hebt genoten van deze schatkist vol luxe lekkernijen, kun je de doos hergebruiken om je producten, sieraden of kwasten in te bewaren.

“We willen altijd verpakking creëren die mooi is en lang meegaat. Toen we begonnen met het ontwerpen van de adventskalender wisten we dat het iets speciaals moest worden dat ook na Kerstmis een leven zou hebben. De lades maken dit ontwerp echt functioneel, maar je maakt de advents nog steeds op de traditionele manier open – zoeken naar het juiste nummer en de spanning van de onthulling van een nieuw product!” – Suzie Hackney, Lush Creative Direction

Lush AdventskalenderHet eerste cadeau van Lush dat detecteerbaar is via Lush Lens

Klanten kunnen de Lush Lens-functie in de #LushLabs app gebruiken om meer informatie over de Lush Advent Calendar te ontdekken. Lush Lens is een innovatie ontwikkeld door Lush’s team van Tech Warriors (een in-house team dat experimenteert met technologie). De adventskalender zal het eerste cadeau zijn dat door de Lush Lens kan worden gedetecteerd.

In plaats van labels of boekjes af te zoeken naar informatie, kunnen klanten de verpakkingsvrije producten direct scannen. Hierdoor wordt overtollige verpakking vervangen door een digitale oplossing. Lush Lens gebruikt de camera van je telefoon en herkent door Machine Learning alle Lush-producten. De feature geeft de klant vervolgens gedetailleerde ingrediënt-informatie en ‘how to use’ demo’s via de app. Zelfs de doos kan worden gescand om meer te weten te komen over het verhaal erachter!

Iedere Lush Adventskalender bevat:Polar Bear Plunge Bath Bomb, Happy Showergel, Fairytale Sugar Scrub, Night Bloom Zeep, Snowflake Bodylotion, Golden Pear Glow stick, Midnight Massage Bar, Candy Cane Tooth Jelly, Sleepy Dust Dusting Powder, Jingle Spells Bath Bomb, Galaxy Lipscrub, Ponche Showergel, Red Lipstick & Sundry, Pop Art Bath Bomb, Warm Sock Bath Melt, Butterbear Zeep, Yog Nog Showergel, Snowman Dreaming Bath Bomb, Rudolfs Nose Shower Bomb, Christmas Eve Bubble Bar, Retro Tree Bath Melt, Santas Grotto Bath Bomb, Holly Fun, Santas Bubble Wand.

De Lush Adventskalender kost € 250 en is exclusief verkrijgbaar via de Nederlandse website. IK WIL HEM!!!

4 Comments on De Lush Adventskalender: het ultieme december cadeau!

 1. Ria
  31 augustus 2019 at 16:42 (3 jaren ago)

  Wow een écht cadeautje ! Zoiets wil iedereen wel krijgen…

  Beantwoorden
 2. Mariska
  31 augustus 2019 at 11:51 (3 jaren ago)

  Ik vind het idee echt heel leuk dat ze dit ook gedaan hebben en er een uitbrengen. De prijs vind ik wel wat minder, maar als echte Lush fan kun je hem denk ik niet laten liggen 🙂

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  31 augustus 2019 at 09:47 (3 jaren ago)

  Hij ziet er erg leuk uit! Ik kan me inderdaad niet herinneren dat Lush eerder een adventskalender had? Ik kan het helemaal mis hebben natuurlijk;-)

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  31 augustus 2019 at 06:09 (3 jaren ago)

  Wauw….
  Prachtig en echt het ultieme kado voor de mooiste maand van het jaar….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.