De nieuwe collectie van Hebbers: alle reden voor feest!

Het leven is een feest. Maar je moet zelf de slingers ophangen. Hier speelt Hebbers perfect op in met de nieuwe FEEST-collectie. Heb je binnenkort iets te vieren of wil je iemand verrassen of feliciteren? Met de vrolijke kaarten, uitnodigingen, slingers en ballonnen creëer je binnen no time de juiste sfeer.

Hebbers

Feest met Hebbers

Linda Dikken, eigenaresse en ontwerpster van Hebbers, wordt blij van positieve teksten en zet deze om in vrolijke, inspirerende designs. Het nieuwe thema FEEST sluit hier goed op aan. Linda vertelt: “Ik vind dat iedere dag een feest zou moeten zijn. Er is elke dag wel iets moois om bij stil te staan en om een mini (of groot) feestje voor te vieren.”

HebbersCollectie FEEST

Verwen jezelf (of een ander) met de vrolijke items uit de nieuwe FEEST-collectie. De originele kaarten zijn leuk om te versturen én te ontvangen. Wie wil nu geen kaart op de deurmat vinden met teksten als: ‘Enjoy life, eat cake’ of ‘I’ll be ready in a prosecco‘. Deze mini-kaartjes zijn ook leuk om een cadeautje mee op te fleuren of juist persoonlijker te maken. Heb jij binnenkort een verjaardag, jubileum, bruiloft of kinderfeestje op de planning staan? Bij Hebbers shop je de uitnodigingen én de aankleding van je feest. Leuk zijn de houten slingers die je kunt decoreren en voorzien van een passende tekst. Stijl het geheel af met een aantal vrolijke confetti ballonnen en je feestje kan beginnen!

Mijn Geluksmomenten Boek

Een onderdeel van de nieuwe collectie is het geluksmomenten boek. Maak herinneringen tastbaar en bundel ze in Mijn Geluksmomenten Boek. Zo zorg je ervoor dat je een dagje weg, mijlpaal, grappige uitspraak of vakantie nooit meer vergeet. Het boek is ook verkrijgbaar als set met 7 achtergrondjes, een stickervel en bijpassende washitape. Zo kun je direct aan de slag met je eigen boek. Sta stil bij al het moois om je heen en leg het vast. Voel je je een dag iets minder? Blader dan weer eens door het boek en besef wat voor mooie dingen je al hebt meegemaakt!

HebbersOver Hebbers

De ontwerpen van eigenaresse Linda Dikken zijn uniek en zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Hebbers is inmiddels uitgegroeid tot een merk met unieke producten op het gebied van stationery, zoals kalenders, washitape, kaarten en notitieblokken. Daarnaast deelt Linda geregeld DIY projecten. Een leuke manier om inspiratie op te en zelf aan de slag te gaan. Benieuwd naar alle vrolijke ontwerpen? Bekijk de nieuwe collectie op de website.

1 Comment on De nieuwe collectie van Hebbers: alle reden voor feest!

  1. bychristiana
    14 september 2019 at 08:20 (11 maanden ago)

    Ah wat tof! Ik ben ook altijd een liefhebber van van die kleine dingen waarmee je elke dag een beetje leuker maakt;-)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.