De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom lijn

Sinds kort heeft Holland & Barrett een nieuwe verzorgingslijn in het assortiment: De Tuinen Wellness. Deze is verkrijgbaar in de geuren Tsubaki Cherry Blossom en Monoï Frangipani. Onlangs was ik in de winkel hier vlakbij, en na even geroken te hebben had ik mijn keuze snel gemaakt. Vandaag laat ik je twee producten uit de De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom lijn zien!

De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry BlossomDe Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom lijn

Ik zag deze lijn van De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom een tijdje geleden via Facebook voorbij komen. Het zag er meteen al goed uit, maar ik wilde de producten eigenlijk eerst wel ruiken in de winkel. Ik vind het echt een lijn voor de lente en zomer, vanwege de heerlijke bloemige, vrouwelijke geur van kersenbloesem. Echt, ik ben zo gek op die geur!

De lijn bestaat uit een Douchegel, Bodyscrub, Bodycrème, Huidolie, Handzeep en Handlotion. Die laatste heb ik overigens in de winkel geprobeerd, die is écht lekker! Achteraf had ik spijt dat ik die niet ook had meegenomen, maar die ga ik binnenkort zeker nog halen. Ik besloot (ook gezien mijn volle badkamerkast) voor de Douchegel en Huidolie te gaan.

De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry BlossomIngrediënten

De ingrediënten van de De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom Douchegel zien er prima uit, maar niet meer dan dat. De douchegel bevat geen SLS of SLES, een ingrediënt wat ervoor zorgt dat de douchegel schuimt. Maar wel irriterend of uitdrogend kan werken op de huid die daar gevoelig voor is. Ammonium Lauryl Sulfate blijkt echter tot dezelfde familie te behoren. Als je een erg gevoelige huid hebt, kan de douchegel dus minder geschikt voor jouw huid zijn. Ook vanwege de parfum die vrij ver bovenin de lijst staat. Ik heb gelukkig geen gevoelige huid, voor mij vormen deze ingrediënten geen probleem.

Tsubaki olie, ook wel Camelia olie genoemd, staat bekend om haar herstellende, verzachtende werking op de huid. In de Douchegel staat ze echter te ver onderin de ingrediëntenlijst om er echt iets van te merken. Maar laten we wel zijn: een douchegel is ook te kort op je huid aanwezig om uberhaupt iets van een verzorgende werking te kunnen merken. Als een douchegel mijn huid niet uitdroogt, vind ik dat al meer dan voldoende.

De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry BlossomDe Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom Douchegel schuimt uitstekend en voelt zacht aan op mijn huid. De geur is vrouwelijk, bloemig en doet door de combinatie luxe en verwennend aan ♥ Ook na het afspoelen en afdrogen voelt mijn huid niet droog of trekkerig aan. Het is gewoon een heerlijke douchegel!

De Tsubaki Cherry Blossom Douchegel kost € 5,99 voor 150 ml.

De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry BlossomDe Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom Huidolie

Na het douchen gebruik ik altijd een verzorgend product, zoals een bodylotion of bodycrème. In de zomer vind ik deze producten vaak te vol aanvoelen, dan gebruik ik graag een huidolie. Die verzorgt mijn huid net zo goed, maar voelt vaak lichter aan. En dat is wel zo lekker op warme dagen.

De Huidolie bevat een paar hele fijne natuurlijke, verzorgende oliën. Zoals Abrikozenpitolie, Macademia olie, Tsubaki olie en Zonnebloemolie. Er zit ook vitamine E in de olie.

De flacon heeft een doseerpompje, wat je ook ‘op slot’ kunt zetten. Handig voor als je hem mee wilt nemen komende zomervakantie!

De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry BlossomDe Huidolie heeft een dunne textuur, zoals vaak het geval is met een droge olie. Hij laat zich heel makkelijk verdelen en inmasseren, en trekt heel snel in. Hij laat hierna een verzorgend laagje achter op mijn huid, wat niet vet of te vol aanvoelt. Echt perfect voor warme zomerdagen!

De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom Huidolie kost € 11,99 voor 200 ml.

Conclusie

Ik vind de nieuwe De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom lijn heerlijk, en echt een aanrader! De prijzen van de producten zijn prima, en bovendien heeft Holland & Barrett vaak leuke aanbiedingen, zoals ‘2e product halve prijs’. Dan wordt het helemaal leuk shoppen!

Kende jij deze nieuwe lijn al?

2 Comments on De Tuinen Wellness Tsubaki Cherry Blossom lijn

 1. Wilma Rommelse
  14 juni 2019 at 10:10 (3 maanden ago)

  Holland & Barrett doet het goed met de producten. Deze lijn ruikt heerlijk 🙂 hiernaast is het ook leuk sparen bij ze met je passiekaart 😉 Leuke blog weer.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  14 juni 2019 at 07:36 (3 maanden ago)

  Dit klinkt erg goed.
  Deze nieuwe lijn ken ik niet.
  De aanbiedingen zijn altijd fijn als het 2e product voor de helft van de prijs is of als er een 1+1 aanbieding is…..
  Ik ga snel eens langs bij de winkel die dit verkoopt….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.