Deborah Lippmann Break 4 Love: voorjaar in een klein flesje

Zijn jullie het druilerige natte weer van deze winter ook zo beu? En kijken jullie ook zo uit naar het voorjaar? Ik wel hoor, ik heb het helemaal gehad met dit weer. Om een beetje vrolijkheid en fleurigheid te brengen in deze natte dagen, heb ik vandaag een prachtig nagellakje voor jullie met een mooie lente-kleur: Deborah Lippmann Break 4 Love, een heel speciale uitgave. Kijk snel verder voor de foto’s…

Deborah Lippmann Break 4 Love

Deborah Lippmann Break 4 Love

Deborah Lippmann Break 4 Love: met een Nederlands tintje

Deborah Lippmann Break 4 Love is een heel bijzonder nagellakje: het is gemaakt in samenwerking met de Nederlandse kunstfotografe Inez van Lamsweerde . Zij werkt al een hele tijd samen met Deborah Lippmann bij diverse fotoshoots, en nu mocht ze haar eigen nagellak ontwerpen. Dit zegt Deborah Lippmann over Break 4 Love:

Created with iconic fashion and art photographer Inez van Lamsweerde and inspired by the meticulous nails of the women on her favorite TV series, Mad Men, this sun-soaked pink is reminiscent of what the uptown New York women from that era would wear on holiday in Palm Springs.
* A percentage of the proceeds will be donated to the Every Mother Counts campaign founded by Christy Turlington.

Deborah Lippmann Break 4 Love

Op de speciale verpakking staat een (uiteraard kunstzinnig) zelfportret van Inez, en haar handtekening, in de kleur van de lak.

Deborah Lippmann Break 4 Love

Deborah Lippmann Break 4 Love

Als je het mij vraagt is Inez uitstekend geslaagd in haar missie: Deborah Lippmann Break 4 Love straalt zon, zomer en vakantie uit, het gevoel wat je krijgt als je aan Palm Springs denkt. Ik vind hem echt prachtig en zΓ³ vrouwelijk!

Deborah Lippmann Break 4 Love

Deborah Lippmann Break 4 Love

Zoals ik al eerder vertelde, zijn de nagellakjes van Deborah Lippmann uitstekend van kwaliteit, en dat geldt ook voor Break 4 Love. Brengt ontzettend fijn aan, is lekker snel droog, heeft een prima dekking in twee laagjes en de houdbaarheid is top. De Deborah Lippmann lakjes zijn niet goedkoop, maar zeker in het geval van Break 4 Love vind ik het zijn geld dubbel en dwars waard, voor mij was en is het echt een must-have.

Deborah Lippmann Break 4 Love is verkrijgbaar bij The Make Up Spot, net als veel andere kleuren van Deborah Lippmann. Je vindt er ook de nieuwe Spring Reveries collectie, vol mooie pastelkleurige lakjes. De nagellak van Deborah Lippmann kost € 19,99 per stuk.

3 Comments on Deborah Lippmann Break 4 Love: voorjaar in een klein flesje

 1. Dana
  10 februari 2014 at 19:03 (8 jaren ago)

  Oh wauw! Heerlijk zomers kleurtje, laat de winter maar verdwijnen joh!

  Beantwoorden
 2. Lisa
  10 februari 2014 at 15:15 (8 jaren ago)

  Prachtig lakje, maar jeetje wat is hij duur πŸ˜›

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Deborah Lippmann Break 4 Love: voorjaar in een klein flesje

 1. […] blijheid. De kwaliteit is bovendien uitstekend, zoals ik gewend ben van Deborah Lippmann nagellak. Deborah Lippmann Break 4 Love is dan ook met stip één van mijn favorieten van […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.