Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye – 04 Violet

Regelmatig geef ik mijn moeder en twee zussen een pakketje verzorgingsproducten die ‘uitgetest’ zijn voor Beautyspots. Alles opmaken lukt me nu eenmaal niet, en weggooien is zonde. Ik ben blij dat ik hen er blij mee kan maken, en zij zijn blij met al het lekkers. Een paar weken geleden kreeg ik van mijn zus (de andere zus dan waar ik laatst over schreef) het Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye – 04 Violet oogschaduwpalette als bedankje. Helemaal leuk natuurlijk, kon ik weer lekker aan de slag voor jullie! In dit artikel laat ik het palette van dichtbij zien, en vertel ik er wat meer over.

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye - 04 Violet

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye – 04 Violet

De Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye oogschaduwpalettes zijn verkrijgbaar in vier tinten: Nude Rose, Nude Beige, Black en Violet. Ik vind het erg leuk dat ik deze variant heb gekregen, aangezien ik nog niet zo veel van dit soort kleuren in mijn oogschaduw-verzameling heb.

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

Op de onderkant van het doosje staat een voorbeeld van een look die je met het palette kunt maken. Ik heb deze look nog niet geprobeerd, maar het is altijd wel handig voor als je een palette als Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye voor het eerst gaat gebruiken. De cijfers van de kleuren verwijzen naar de volgorde waarin je de oogschaduw aanbrengt, handig!

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

Voor de ingrediënten moet je de sticker even lospeuteren. Dat vind ik dan weer niet zo handig, want dat betekent dat je het doosje moet ‘beschadigen’ om te weten wat er aan ingrediënten in de oogschaduws zit.

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

Tadaaaa, daar zijn ze dan! De kleuren van het Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye – 04 Violet palette! Het oogschaduwpalette bevat 1 basiskleur, twee highlighters, 1 fel paarse kleur, 1 wat donkerder paarse kleur en 1 donker blauwe kleur. De highlighters en de donkerste kleur hebben een shimmertje, de overige kleuren hebben een satijnen finish. Zo in het doosje zien de oogschaduws er uit als fluweel, zo zacht.

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

Het doosje heeft een heel handzaam formaat, waardoor het heel makkelijk in je toilettas of handtas past. Ook vanwege de grote spiegel vind ik dit soort oogschaduwpalettes perfect om mee te nemen op vakantie of als je een paar dagen weg gaat. Er zit geen oogschaduwkast of -applicator bij, maar dat vind ik geen probleem, want meestal gebruik ik die toch niet.

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

De kleuren nog een keertje op een rij…

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

De lichtste kleuren uit het palette: hier zie je goed dat de tweede kleur heel goed als basis kan dienen, hij valt qua kleur bijna helemaal weg op mijn huid. De linker highlighter is heel lichtroze, bijna wit, terwijl de andere kleur meer richting lila gaat.

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

De drie donkere kleuren uit het palette. Zoals je ziet, zijn de kleuren niet heel intens gepigmenteerd, toch geven ze op mijn ooglid (met een oogschaduwbasis eronder) voldoende kleur af, zeker als ik ze mooi opbouw. Ik vind vooral de donkerpaarse en donkerblauwe kleur erg mooi!

De oogschaduws hebben een zachte textuur en brengen fijn aan. De donkere kleuren zijn wel een beetje poederig en geven dus ook wat fallout. Dit kun je voorkomen door je kwast (met daarop de oogschaduw) eerst even licht over de muis van je hand te halen vóór je de oogschaduw aanbrengt. De kleuren blenden uitstekend met elkaar, en zijn qua intensiteit heel mooi op te bouwen. De oogschaduw van Deborah Milano heeft een prima houdbaarheid: ze blijven gewoon een hele dag keurig netjes zitten. Al met al vind ik het een prima oogschaduwpalette voor een mooie prijs.

Uiteraard maakte ik met het Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye – 04 Violet ook een look:

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

Ik bracht eerst over het hele ooglid de basiskleur aan, daarna de lila highlighter in mijn binnenste ooghoek. De andere highlighter, de lichtste, bracht ik onder mijn wenkbrauwen aan. De donkerpaarse kleur gebruikte ik op mijn ooglid, de wat lichter paarse kleur bracht ik in de crease aan. Als laatste gebruikte ik de donkerblauwe kleur, deze bracht ik aan in de buitenste ooghoek, en vervaagde de kleur naar boven toe. Over mijn zwarte kajal potlood bracht ik met een dun kwastje de donkerpaarse kleur aan, zodat deze meer matcht met mijn oogschaduw.

Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye

Sinds kort zijn de producten van Deborah Milano, en dus ook het Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye – 04 Violet palette (€ 13,50), verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Ik vind het een mooi, veelbelovend merk!

Dit artikel bevat product(en) die door mijn zus beschikbaar zijn gesteld voor een review 🙂

9 Comments on Deborah Milano Secrets of the Smokey Eye – 04 Violet

 1. Wojis
  9 december 2014 at 07:25 (8 jaren ago)

  Prachtige kleuren, ze staan je ook heel erg mooi. Wat heerlijk dat het niet alleen maar donkere looks is deze winter, lekker vrolijk zo.

  Beantwoorden
 2. Annette
  6 december 2014 at 19:04 (8 jaren ago)

  Prachtig, ik houd ook erg van paarstinten.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  6 december 2014 at 17:49 (8 jaren ago)

  Zeer mooie kleuren in deze palette!
  Prachtige ooglook heb je gemaakt.
  Ik zet dit op mijn wishlist voor de feestdagen 😉

  Beantwoorden
 4. Bianca
  6 december 2014 at 16:20 (8 jaren ago)

  Wat leuk dat je deze hebt gekregen 🙂 Deze gaat gelijk op mijn verlanglijstje x

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  6 december 2014 at 10:17 (8 jaren ago)

  Mooi palette! Ik val ook steeds als een blok voor oogschaduw in paarse tinten maar eenmaal aangebracht zie ik er uit alsof ik net gehuild heb…
  Bij jou staat het prachtig.

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 december 2014 at 10:30 (8 jaren ago)

   Waarschijnlijk gebruik je dan kleuren met een roze ondertoon in de binnenste ooghoek. Probeer die eens naar buiten te verplaatsen, en in de binnenste ooghoek een highlighter te gebruiken, waarschijnlijk is het effect dan veel frisser.

   Beantwoorden
 6. astrid van dis
  6 december 2014 at 09:48 (8 jaren ago)

  Mooi Natasja! Ben blij dat het goed bevalt!

  Beantwoorden
 7. Jori
  6 december 2014 at 09:44 (8 jaren ago)

  Mooi palette,je hebt er een mooie look mee gemaakt.

  Beantwoorden
 8. Sonja
  6 december 2014 at 09:02 (8 jaren ago)

  Mooie palette, hou van paars, vooral bij blauwe ogen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.