December-kadostress? Niet in de Rituals webshop!

Je herkent het vast wel: december-shoppen. Drukke winkels, verlanglijstjes met daarop producten die nΓ©t op blijken te zijn in de winkel, lange rijen bij de kassa, betaalautomaten die op tilt slaan… Zie daar maar eens zen bij te blijven. Maar dit jaar doen we het lekker relaxt, zoals de dame in onderstaand filmpje:

In de vernieuwde webshop van Rituals is het nu nog makkelijker en leuker om het perfecte kerstcadeau voor familie en vrienden (of misschien wel voor jezelf?) te shoppen. Gewoon thuis vanuit je luie stoel, je hoeft er de deur niet voor uit. En als je wilt, worden je cadeaus netjes voor je ingepakt, zodat je zelfs dat niet meer hoeft te doen. Heb jij mooi alle tijd om lekker te relaxen… Je hebt je bestelling normaal gesproken de volgende werkdag al in huis, houd in deze tijd alleen wel rekening met de kerstdrukte bij de postbedrijven.

Rituals webshop

Daarnaast heeft Rituals op dit moment een leuke winactie op Facebook: geef een vriend of vriendin op, die volgens jou een ontspannen kerst verdient, hij of zij maakt dan direct kans op een giftset ter waarde van € 16,50.

2 Comments on December-kadostress? Niet in de Rituals webshop!

 1. Inge
  10 december 2013 at 20:54 (9 jaren ago)

  Leuk blog heb je! Ik houd van Rituals en moet nog zoveel kadootjes halen… misschien toch maar even online kijken inderdaad! Ik volg je nu via bloglovin! X

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 december 2013 at 11:19 (9 jaren ago)

   Dankjewel, ik zag je inderdaad op Bloglovin’!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.