Deep Sleep Pillow Spray

Iedereen die gedurende korte of langere tijd weleens slecht geslapen heeft, weet dat dat een verschrikking is. Niet alleen het wakker liggen ’s nachts op zich (wanneer problemen opeens tien keer zo heftig lijken), maar ook overdag voel je je steeds ellendiger, zowel lichamelijk als geestelijk. Er zijn natuurlijk slaaptabletten verkrijgbaar bij de huisarts, maar die werken a) verslavend en b) ga je je daar meestal geestelijk niet echt beter door voelen, weet ik uit ervaring. Gelukkig zijn er ook wat mildere hulpmiddelen, die bij niet al te chronische slaapproblemen kunnen helpen. Ik kwam twee maanden geleden bij toeval mijn sample size Deep Sleep Pillow Spray tegen die destijds in de Cosmania Beautybox zat, en besloot eens te proberen of het werkte, onder het mom van ‘baat het niet, schaadt het niet’. In dit artikel vertel ik je er meer over!

Deep Sleep Pillow Spray

Deep Sleep Pillow Spray

Deep Sleep Pillow Spray van Thisworks bestaat al best een tijdje volgens mij, en inmiddels is er zelfs een heel assortiment huidverzorging rond deze spray uitgebracht. Volgens mij is de spray wereldwijd beroemd, en is volgens eigen zeggen het beste beauty-slaapgeheim wat er is.

Deep Sleep Pillow Spray

De beloftes op het doosje zijn veelbelovend…

Deep SLeep Pillow Spray

Deep Sleep Pillow Spray: ingrediënten

Deep Sleep Pillow Spray dankt zijn werking aan 100% pure essentiële oliën van lavendel, vetiver en wilde kamille, die samen een rustgevende werking op lichaam en geest hebben. Het gebruik van de spray is heel eenvoudig: vlak voor het slapen gaan (ik doe het voor ik mijn tanden ga poetsen) spray je 1 of 2 keer op je kussensloop. Zodra je hoofd je kussen raakt, doen de essentiële oliën hun werk.

Deep Sleep Pillow Spray

De geur van Deep Sleep Pillow Spray is heel puur en zuiver. Het is geen standaard lavendelgeur, ik vind hem wat frisser.

Over de werking kan ik kort zijn: voor mij werkt het uitstekend. Sinds ik de Deep Sleep Pillow Spray gebruik, val ik makkelijker en meer ontspannen in slaap, en slaap ook beter door. Ook op dagen dat ik me wat minder goed voel, en meer spanning ervaar, helpt de spray me om in ieder geval de nacht goed (slapend) door te komen. En op de zeldzame momenten dat ik de slaap niet kan vatten, blijf ik wel ontspannen, ik lig niet continu te denken “ik moet slapen, ik moet slapen, ik moet slapen…”. Ik vind het dus absoluut een aanrader, al is het met dit soort dingen natuurlijk altijd lastig om te zeggen of het bij iemand anders net zo goed werkt. Ik heb in ieder geval onlangs een grote verpakking besteld (met de travelsize verpakking van 5 ml heb ik bijna 1,5 maand gedaan, de spray is dus erg zuinig in gebruik).

Deep Sleep Pillow Spray

Deep Sleep Pillow Spray van Thisworks is verkrijgbaar bij Cosmania, een flacon van 75 ml kost € 19,50. Er is ook een Limited Edition variant van 250 ml verkrijgbaar (maar ik denk dat je daar wel tien jaar mee doet) en een Sleep Plus Pillow Spray, met een nog krachtigere mix essentiële oliën.

10 Comments on Deep Sleep Pillow Spray

 1. Jouvence
  15 augustus 2015 at 22:27 (7 jaren ago)

  klinkt goed.! ♥ hier was ik al een tijdje benieuwd naar xx

  Beantwoorden
 2. Deb
  15 augustus 2015 at 19:08 (7 jaren ago)

  Ik heb ém zelf ook en vind em erg fijn.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  14 augustus 2015 at 21:00 (7 jaren ago)

  Duidelijke review!
  Lijkt me een fijn product.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  14 augustus 2015 at 17:53 (7 jaren ago)

  Dat lijkt me zeker een fijn product voor een goede nachtrust

  Beantwoorden
 5. Manon
  14 augustus 2015 at 12:47 (7 jaren ago)

  Klinkt goed, ben benieuwd of dit ook werkt voor mij

  Beantwoorden
 6. Krista
  14 augustus 2015 at 12:28 (7 jaren ago)

  Oh, dat klinkt goed zeg, misschien maar eens een flesje ophalen! Ik gebruik vaak een drupje lavendelolie trouwens, werkt ook goed!

  Beantwoorden
 7. Marinke
  14 augustus 2015 at 10:41 (7 jaren ago)

  Heb dezelfde zelf ook geprobeerd, en mijn moeder de extra sterkte varantie. Het ruikt heerlijk maar wij beide merken er geen verschil mee, helaas!

  Beantwoorden
 8. Marieke
  14 augustus 2015 at 09:00 (7 jaren ago)

  Fijne review! Ik heb ook wel eens overwogen die product aan te schaffen. Ik val over het algemeen als een blok in slaap, maar doordat ik veelal ’s avonds werk, slaap ik relatief kort en onrustiger. Ben wel benieuwd of slaapkwaliteit hiermee verbeterd wordt!

  Beantwoorden
 9. Cindy
  14 augustus 2015 at 08:27 (7 jaren ago)

  Fijn dat ie zo goed werkt voor je. Heb zelf geen slaapproblemen, maar heb al eens een sample geprobeerd, en laatst weer een mini gekocht samen met een ander product van dit merk, en neem het mee als ik op vakantie ga. Altijd even wennen aan een ander bed,en dan werkt het voor mij ook.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.