Deep Smoothing Oil Serum van RS Natural Cosmetics (met winactie!)

Het eerste product van RS Natural Cosmetics waar ik vorig jaar kennis mee maakte, was het Deep Smoothing Oil Serum. Eigenlijk deed ik tot dan toe niet veel meer aan gezichtsverzorging dan een cremetje van het een of andere merk, en mijn make-up verwijderde ik met het product wat op dat moment toevallig in de aanbieding was. Eigenlijk heeft het Deep Smoothing Oil Serum mijn kijk op gezichtsverzorging totaal veranderd. Toen ik zag wat het serum (en later het Vitalising Lava & Spices Mask) voor mijn gezicht deed, ben ik me meer gaan verdiepen in wat wel en niet goed is voor mijn huid. Ik heb niet echt een makkelijke huid (gemengd tot vet, gevoelig voor puistjes en meeëters), en ik dacht altijd dat een serum veel te vet zou zijn voor mijn huid. Maar dat geldt niet voor het Deep Smoothing Oil Serum van RS Natural Cosmetics.

Deep Smoothing Oil Serum

Het serum is bijzonder rijk aan ingrediënten: arganolie, jojoba olie, extract van sojaboon, zonnebloem, wortel. Wil je meer lezen over deze natuurlijke, bioloigsche ingrediënten, kijk dan even hier.

Het heeft een aangename (althans, ik vind het aangenaam) fris-kruidige geur van o.a. mandarijn en is rijk aan anti-oxidanten, vitamine C en E. Het verzorgt, verzacht en herstelt de huid, verzacht fijne lijntjes en gaat huidveroudering tegen. Maar het is niet alleen goed voor je gezicht, het Deep Smoothing Oil Serum is een multitasker: je kunt het gebruiken voor je haar, je nagels, ruwe plekjes op bijvoorbeeld je ellebogen en ook droge handen zijn gebaat bij dit serum.

Deep Smoothing Oil Serum

Ik gebruik het serum 2 tot 3 keer per week op mijn gezicht, bij voorkeur ’s avonds na het reinigen van mijn gezicht, en/of als ik een masker heb genomen. Zeker nu het winter is, voel ik gewoon hoe mijn huid de voedingsstoffen “opslurpt”. In de zomermaanden gebruik ik geen crème over het serum, in de winter gebruik ik het serum onder mijn nachtcrème, ik merk dat mijn huid wel wat extra’s kan gebruiken nu. Als ik de volgende ochtend wakker word, voelt mijn huid heerlijk zacht en goed gevoed, dat is zo’n fijn gevoel!

Deep Smoothing Oil Serum

Als mijn handen erg droog zijn (zodra de temperatuur buiten in de buurt van het vriespunt komt, springen de barsten in mijn handen, bij wijze van spreken), geef ik ze regelmatig een pompje van het serum, daar knappen ze erg van op. Het prettige van dit serum is, dat het geen vet laagje achterlaat, vooral op mijn handen vind ik dat een groot voordeel. Je kunt het daardoor prima tussendoor gebruiken, je kunt direct weer door met waar je mee bezig was (terwijl ik dit artikel zit te tikken, heb ik mijn handen verwend met het serum). En als mijn gezicht verbrand is in de zomer, of als het juist heel koud is in de winter, doe ik een paar druppels van het serum door mijn Vitalising Lava & Spices Mask, voor een nog intensievere reiniging en verzorging.

Deep Smoothing Oil Serum

Je ziet: ik ben groot fan van het Deep Smoothing Oil Serum. Ik denk dat ik inmiddels aan mijn 5e flesje bezig ben, zodra de bodem in zicht komt (die komt niet letterlijk in zicht, want het serum zit in een ondoorzichtig glazen flesje met een spray-dop, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft), bestel ik weer een nieuwe flacon, ik wil niet zonder komen te zitten. Het serum is verkijgbaar in een flacon van 20 ml (€ 21,50), 50 ml (€ 43,50) en in een probeerverpakking van 5 ml (€ 6,50).

Deep Smoothing Oil Serum

Wil jij ook eens kennis maken met de producten van RS Natural Cosmetics? Dat kan, ik geef een leuk pakketje weg met daarin: 5 ml Deep Smoothing Oil Serum, 15 ml Creamy Face & Body Scrub en een Soft Conditioning Soap Bar. Dit alles zit verpakt in een leuk kado-tasje, en als klap op de vuurpijl krijg je mijn kortingsbon van 20%, die ik kreeg bij een kadoset die ik onlangs kocht op de website van RS Natural Cosmetics. Wat moet je daarvoor doen?

Het eerste onderdeel is verplicht om mee te doen, de twee laatste zijn optioneel. Meedoen kan tot en met 28 december, daarna zal ik door verloting de winnaar bekend maken.

24 Comments on Deep Smoothing Oil Serum van RS Natural Cosmetics (met winactie!)

 1. Nicole
  26 december 2012 at 11:57 (10 jaren ago)

  Ik heb geen goede voornemens voor 2013.Daar heb ik geen nieuw jaar voor nodig.
  Als ik iets echt wil veranderen dan begin ik daar mee zodra ik er klaar voor ben.
  Dat werkt in mijn geval echt het beste.
  Ik hoop wel dat het komend jaar mijn vader gunstige berichten krijgt aangezien er bij hem 2 weken terug een kwaadaardige plek is ontdekt.
  Gezondheid voor mijn gezin en mijn familie….dat is wat ik wens. <3

  Verder volgde ik je al op FB.Twitter inmiddels ook en heb de tweet geplaatst.

  Iedereen veel succes met deze winactie en het allerbeste voor het nieuwe jaar!!

  Beantwoorden
 2. ManYie
  23 december 2012 at 18:27 (10 jaren ago)

  Mijn goede voornemen is om soms iets langer na te denken voordat ik iets zeg. Zou me af en toe nog wat discussies en irritaties bij mensen kunnen schelen.

  Heb je FB pagina ook geliked. 🙂

  Beantwoorden
 3. Anita H.
  23 december 2012 at 02:51 (10 jaren ago)

  Mijn goede voornemen: op tijd naar bed; opnieuw in een normaal dagritme komen. Ben een beetje “ontspoord” door feit dat ik werkloos ben en dus niet per se op tijd op hoef.

  Beantwoorden
 4. zonnebloem
  22 december 2012 at 20:09 (10 jaren ago)

  Mijn goede voornemen, eindelijk echt stoppen met nagelbijten… Sinds ik vanochtend jouw artikel over je nagelroutine las heb ik jou als mijn voorbeeld daarin.

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 december 2012 at 10:25 (10 jaren ago)

   Dat vind ik leuk om te horen, ik wens je heel veel succes! Ik weet zeker dat je het kunt 🙂

   Beantwoorden
 5. Lisa's beautybabbels
  22 december 2012 at 11:43 (10 jaren ago)

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volg je al op Twitter en nu ook je facebook geliked 🙂

  Mijn goede voornemen voor 2013 is een strakkere ochtendroutine! Wanneer ik vrij ben, heb ik nog wel eens de neiging om erg laat op te staan, laat te eten en voor ik het weet is het al middag en is mijn hele ritme naar de maan. En iedere keer erger ik me hieraan haha. Ik wil nu steeds meer op tijd opstaan, en zo meteen in een strakker ritme komen zodat ik niet steeds uit balans ben.

  Beantwoorden
 6. Kim
  19 december 2012 at 22:54 (10 jaren ago)

  Ik doe eigenlijk nooit aan goede voornemens maar ik heb wel dingen die ik anders wil doen natuurlijk, dus dat is misschien iets voor het nieuwe jaar. Ik wil meer biologische producten gaan kopen als het om voeding gaat en ik wil bewuster omgaan met eten, het komt wel eens voor dat bijvoorbeeld een pak melk over datum gaat en dat vind ik zó zonde. Ik wil dus minder eten verspillen en meer verantwoorde producten in huis halen want dat vind ik belangrijk. Ik let daar vaak op bij verzorging dus waarom niet bij voeding?

  Leuke review weer Natasja! 😀

  Beantwoorden
 7. Yvonne
  18 december 2012 at 20:59 (10 jaren ago)

  Hoi Natasha, ik doe ook graag mee met jouw leuke winactie, volg je nu op Twitter en ben fan geworden op Facebook….leuk leuk!

  Mijn goede voornemen is om het volgend jaar net zo goed te doen als afgelopen jaar… een goede moeder en echtgenote zijn en goed voor mezelf te blijven zorgen! Meer kan en hoef ik er niet van te maken! •*¨*♫¸¸.*¨*•♪¸¸.*¨*•♫ fijne dagen toegewenst door Yvonne •*¨*♫¸¸.*¨*•♪¸¸.*¨*•♫

  Beantwoorden
 8. Lin
  18 december 2012 at 20:27 (10 jaren ago)

  Mijn goede voornemen is op dezelfde voet verder gaan als ik nu al doe met het doorbreken van oude slechte gewoonten om uiteindelijk gelukkig, gezond en vrij te kunnen zijn!
  Ik wens je alvast een hele fijn kerst en een heel gelukkig, gezond, succesvol en liefdevol 2013!
  Liefs Linda

  Beantwoorden
 9. Vera
  18 december 2012 at 19:53 (10 jaren ago)

  Ik heb je actie even geretweet via Twitter, maar doe zelf niet mee. Succes!

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 december 2012 at 20:30 (10 jaren ago)

   Dankjewel Vera!

   Beantwoorden
 10. Jori
  18 december 2012 at 18:02 (10 jaren ago)

  Goede voornemens? Mmm laten we met een vakantie beginnen in januari…. 😉

  Beantwoorden
 11. Elsemiek
  18 december 2012 at 17:34 (10 jaren ago)

  Hm, mijn goede voornemen..? Toch maar weer… Afvallen!

  Beantwoorden
 12. Sanne
  18 december 2012 at 17:05 (10 jaren ago)

  Leuk artikel Natasja! Mijn goede voornemens voor 2013? Meer leven in het moment, de kleine dingen waarderen en me minder druk maken om dingen die er eigenlijk amper toe doen. Minder stress, meer plezier. Dat wil ik graag bereiken in het komende jaar.

  Beantwoorden
 13. Janet
  18 december 2012 at 13:43 (10 jaren ago)

  Leuke actie,
  Ik had je al geliked op facebook 🙂 Net even een tweet uitgestuurd naar AL mijn 35 volgers hahaha.

  Mijn voornemen voor 2013 is mijn rijbewijs halen. Ik durf al jaren niet te rijden na 2 auto-ongelukken te hebben gehad toen ik zwanger was (als passagier) maar als je alleen woont met een klein kind is een rijbewijs toch wel erg handig.

  Beantwoorden
 14. Marinke
  18 december 2012 at 11:17 (10 jaren ago)

  Wat een leuk stuk, wordt wel steeds meer nieuwsgierig naar RS Natural Cosmetics, ziet er goed uit!!

  Mijn goede voornemens voor 2013 zijn proberen nog meer te genieten van het leven, leuke dingen niet uitstellen maar gewoon doen!

  Beantwoorden
 15. Rieneke Steeghs
  18 december 2012 at 09:44 (10 jaren ago)

  Lieve Natasja, wat een mooi artikel en wat een leuke verrassing dat je je lezers blij wilt maken met de producten van RS Natural Cosmetics! Ik voel me zeer vereerd, dank je wel!

  Liefs,
  Rieneke
  ES Natural Cosmetics

  Beantwoorden
 16. Emmy
  18 december 2012 at 08:54 (10 jaren ago)

  Leuke actie Natasja!

  Even denken, ik doe eigenlijk nooit aan goede voornemens, omdat ik vind dat als je wil dat iets anders gaat, je het vooral NU moet doen. Dus misschien is dat het wel, meer genieten van hier en nu en minder uitstellen.

  Beantwoorden
 17. Leneke
  18 december 2012 at 08:51 (10 jaren ago)

  Leuke actie 🙂 Eigenlijk doe ik nooit aan goede voornemens. Ik ben van mening dat je die niet uit moet stellen tot 1 januari maar er meteen mee moet beginnen. Sinds kort ben ik begonnen met het goede voonemen om zo weinig mogelijk dieronvriendelijke producten te kopen en me wat meer op duurzaamheid te richten.

  Beantwoorden
 18. ellen van aalst
  18 december 2012 at 08:04 (10 jaren ago)

  mn goede voornemens…..?
  zoals altijd…lijnen en verders ga ik in het nieuwe jaar eens goed voor mezelf zorgen….meer aan mezelf denken, minder stress!

  Beantwoorden

3Pingbacks & Trackbacks on Deep Smoothing Oil Serum van RS Natural Cosmetics (met winactie!)

 1. […] natuurlijke producten, dat vertelde ik jullie al eerder. Mijn absolute favorieten zijn het deep smoothing oil serum en het vitalising lava&spices mask, deze producten horen tot mijn vaste gezichtsverzorging. […]

 2. […] zijn werk doen. Nadat ik het masker verwijderd heb, breng ik Tea Tree Water aan, en daarna het Deep Smoothing Oil Serum van RS Natural Cosmetics. Mijn huid voelt heerlijk zacht en schoon aan na het scrubben, en heeft […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.