Dermalogica Conditioning Body Wash

Toen ik een paar weken geleden bij Mireille was, heeft ze mij voor de verandering een gezichtsbehandeling met de producten van Dermalogica gegeven (normaal altijd Cenzaa). Ik kende dit merk tot dan toe alleen van naam, maar was direct al erg onder de indruk van de werking en de kwaliteit van de producten. Ik kreeg een paar travelsize producten mee naar huis om te proberen, waaronder de Dermalogica Conditioning Body Wash. Ik vertel je in dit artikel meer over deze prachtige showergel!

Dermalogica Conditioning Body Wash

Dermalogica Conditioning Body Wash

Dermalogica is een vooraanstaand merk wat met haar hoogwaardige producten oplossingen biedt voor nagenoeg alle huidproblemen. Het merk is denk ik (bij mij althans) vooral bekend vanwege het uitgebreide assortiment gezichtsverzorging, maar er is binnen het merk ook een heerlijke lijn lichaamsverzorging, waar de Dermalogica Conditioning Body Wash onderdeel van is.

Dermalogica Conditioning Body Wash

Dermalogica Conditioning Body Wash

Dermalogica Conditioning Body Wash: ingrediënten

Dermalogica Conditioning Body Wash is een zeepvrije formule, en bevat geen SLS en/of SLES. De Body Wash is rijk aan verzorgende ingrediënten zoals tal van natuurlijke oliën, die de huid op een heel zachte, verzorgende manier reinigen. De geur is tegelijk ontspannend en verfrissend, ik denk dat de term ‘weldadig’ hier helemaal op zijn plaats is. Lavendel, Salie, Rozemarijn en Sandelhout zorgen voor het ontspannende gedeelte, terwijl Eucalyptus, Citroen en Tea Tree voor de verfrissing zorgen. Ik vind het een heerlijk product om ’s ochtends te gebruiken, de Body Wash zorgt er voor dat ik op een ontspannen manier wakker word.

Dermalogica Conditioning Body Wash

Dermalogica Conditioning Body Wash is een doorzichtige showergel, die onder de douche verandert in een ontzettend zacht schuim. Dit is een product waarbij je duidelijk merkt dat de ene showergel de andere niet is, dit is pure luxe voor mijn huid én mijn hoofd, de Body Wash zorgt er voor dat ik eigenlijk niet onder de douche vandaan wil. Na het douchen en afdrogen voelt mijn huid ontzettend zacht en verzorgd, en de heerlijke geur blijft nog een paar uur aanwezig. Ik had een travelsize tube van 75 ml, die natuurlijk veel te snel op was naar mijn zin. Gelukkig bevat de gewone verpakking bijna 500 ml, daar kun je dus lekker lang van genieten.

Dermalogica Conditioning Body Wash is niet goedkoop, een flacon (met handige pomp) van 473 ml kost € 54,75. Maar geloof me: als je jezelf eens een keer echt wilt verwennen, is this your friend! Alle producten van Dermalogica zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Met de kortingscode MIREILLE krijg je 15% korting op bijna alle producten uit de webshop, en dat scheelt in dit geval natuurlijk een mooi bedrag 🙂

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

6 Comments on Dermalogica Conditioning Body Wash

 1. Mieke
  12 augustus 2015 at 13:46 (7 jaren ago)

  Klinkt heerlijk, en waarom jezelf niet eens verwennen met zo’n lekkere douchegel! <3

  Beantwoorden
 2. Annette - Ann Ages Gracefully
  11 augustus 2015 at 20:18 (7 jaren ago)

  Voor een douchegel heb ik dit niet zo snel over. Ik zag trouwens ineens dat ik je nog niet volgde via Instagram (Foei!) snel gedaan dus 😉 hahaha

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  11 augustus 2015 at 10:11 (7 jaren ago)

  Dit merk heeft zulke goede producten! Ik heb een tijdje wat gezichtsproducten gebruikt en de microfoliant zou ik héél graag willen hebben, die is zo goed!

  Beantwoorden
 4. Beau
  11 augustus 2015 at 08:37 (7 jaren ago)

  Ik denk dat ik het mijzelf maar cadeau doe, heb ik wel verdiend 😉

  Beantwoorden
 5. Cindy
  11 augustus 2015 at 06:40 (7 jaren ago)

  Lijkt me heerlijk, maar no way dat ik zoveel geld zou neertellen voor een douchegel haha!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.