Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum

Ik denk dat er geen schoonheids”probleem” is waar zoveel over geschreven, en waar zoveel producten voor (tegen) zijn uitgevonden als rimpels. Zelf had ik niet eens zo’n erg in de toestand van mijn rimpels, tot ik het product ging gebruiken waar dit artikel over gaat: het Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum. Opeens zag ik dat de rimpels op mijn voorhoofd toch best diep waren, waarschijnlijk frons ik te veel? Ook onder mijn ogen heb ik wat fijne rimpels, ik was dan ook erg benieuwd of dit product mij hier vanaf zou gaan helpen.

Dermastir roller - Anti-wrinkle Serum

Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum: wat is het?

Het Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum zit in een glazen flesje met roller bal, de inhoud is 10 ml. Het serum wordt verkocht per twee flesjes, waarmee je zeker een half jaar vooruit kunt.

Dit Anti-wrinkle Serum is een hydrophilic filler en bevat collageen. Collageen is een natuurlijk eiwit wat het huidweefsel steun geeft, en is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate je ouder wordt (lees: na je 25e) neemt de productie van collageen gestaag af, hierdoor veroudert en verslapt de huid en ontstaan rimpels. Veel anti-aging producten bevatten dan ook collageen, om het collageen-gehalte in de huid te herstellen, en de huid haar elasticiteit en stevigheid terug te geven.

De volledige ingrediรซntenlijst van het Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum: Aqua, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Ppg-1 Peg-9 Lauryl Glycol Ether, Propylene Glycol, Parfum, Methylparaben, Centaura Cyanus, Tilia Cordata, Lactic Acid, Gamma Methylionone, Linalool, Geraniol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisonthiazolinone.

Dermastir Roller - Anti-wrinkle Serum

Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum: hoe gebruik je het?

Het Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum is een doorzichtige, waterachtige substantie met een heel subtiele, zachte geur. Eigenlijk ruik ik het serum niet eens bij het opbrengen, ik moet echt met mijn neus boven de roller gaan hangen om het te ruiken.

Je brengt het serum heel eenvoudig aan door met de roller bal over de huid te rollen. Inmasseren is niet nodig, de roller bal doet zijn werk prima. Ik gebruikte het Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum twee maal per dag (’s ochtends en ’s avonds na het reinigen van mijn huid) gedurende ruim twee maanden. Voor een intensieve kuur kun je het serum 3 tot 4 keer per dag aanbrengen, maar dat vind ik onhandig in combinatie met make-up. Heb je een korte (of zware) nacht achter de rug? Zorg dan dat het serum in de koelkast ligt, als je het dan de volgende ochtend gebruikt, werkt het super tegen eventuele wallen onder je ogen.

Dermastir Roller - Anti-wrinkle Serum

De belangrijkste vraag: werkt het Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum?

Ik heb het Anti-wrinkle Serum zowel onder mijn ogen als op de rimpels op mijn voorhoofd gebruikt. Ik heb geen voor-en-na foto’s, maar dat vind ik in dit geval toch moeilijk te vergelijken, want 1 slechte nacht en mijn rimpels lijken wel twee keer zo erg.

Al na een week of 3 ร  4 zie ik duidelijk dat de fijne rimpels onder mijn ogen fijner worden, en daardoor minder opvallen. Daardoor lijkt het ook of de wallen onder mijn ogen kleiner worden, ik kijk weer een stukje frisser uit mijn ogen ๐Ÿ™‚ De rimpels op mijn voorhoofd zijn een stuk dieper, en hebben logischerwijs ook langer nodig om bij te trekken. Nu, “pas” na ruim twee maanden, zie ik dat ze fijner geworden zijn, en minder diep.

Ik geloof niet in wonderen, en ik had dan ook niet de illusie dat met dit Dermastir Roller – Anti-wrinkle serum mijn rimpels als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen, ook niet op de langere termijn. Daar heb je gewoon sterkere middelen als botox voor nodig. Het resultaat wat ik (tot nu toe) heb behaald, is echt meer dan ik had durven hopen, ik ben dan ook aangenaam verrast door het Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum.

Het Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum is te koop via de webshop van Redvitals en kost 29 euro voor 2 rollers van 10 ml, de prijs is dus niet overdreven hoog. Zeker niet als je bedenkt dat je zeker een half jaar vooruit kunt met twee rollers. Het Anti-wrinkle Serum is na openen 3 maanden houdbaar.

Heb jij weleens een product gebruikt om rimpels te verminderen, of gebruik je er op dit moment eentje? Is/was dat naar tevredenheid?

1 Comment on Dermastir Roller – Anti-wrinkle Serum

  1. wilma schroder
    13 juni 2013 at 17:42 (9 jaren ago)

    heb ooit wel eens wat gebruikt voor rimpels onder mijn ogen maar nooit tevreden over …niet het gevoel van of je krijgt van die prut ogen ….

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.